Guvenligimiz kalmadi. Yok, sifir, zilch.

Hatta ki kendi kabımıza sığamıyoruz, dar geliyor, insanca yaşayamıyoruz "başka gezenlerde kim daha önce hayat bulacak" derdine düştük.

Fransa Suriye'deki içsavaşa silah katkısını gururla! yapmamış mıydı? O verdikleri silahlar kendilerine doğruldu galiba??? O silahlar Suriye'ye giderken Fransız halkı durup Suriyelilerin canını 1 mg düşündü mü? Aynı silahlar şimdi başlarına bela olunca mı durumun vahameti ortaya çıktı?

Politikacılar savaşları tetikliyor sivil halk ölüyor, politikacılar sırça köşklerinde sefaya devam ediyor.

Konu sahibesi hanımefendi binlerce Suriyeli içsavaşta telef oluyor diye de konu açtınız mı?

Tabi ki Avrupalıların canı can, Londra'nın Paris'in güvenliği önemli, Ortadoğudaki yıllardır bulunmayan güvenlik de, Ortadoğulu insanların canı da kimsenin derdi değil. Siz de haklısınız, dünyanın umursamadığı insanları siz niye önemseyesiniz ki??? Boşşşşverin Ortadoğuluların ölmesine tüm dünya alıştı zaten. Paris'te 50 kişi ölünce 2 hafta "je suis Charlie" diye yaygara koparanlar, Suriyede ölen binler için ne tepki verdi??? Abdullah'ın, Ahmed'in hayatı asla Charlie kadar değerli olamayacak.

Son düzenleme:

Zannetmeden önce bi açıklama isteseydiniz keşke! Bu ne terbiyesizlik!! Dediğiniz gibi düşünen bi insan olsaydım bile, İnsanlar sizin gibi düşünmek sizin gibi hassas olmak zorunda değil. Kimseyi azarlar gibi konuşamazsınız, saygı duymak zorundasınız. Sizin gibi düşünmeyen insanlarla konuşur beklediğiniz hassasiyeti insanca (!) anlatma yolunu seçersiniz.

Bu ülkede terör var hanımefendi!! Bırakın kendi güvenliğimiizi,Aileler yavrularınu askere yollarken o anlattıklarınızı misli misli yaşıyo zaten, sadece aileler değil eminim ülkemin her vatandaşı kaybettiğimz evladımız için içi kan ağlıyo, aynı hassasiyeti tedirginlikleri yaşıyo....

Ben suriyeliler içinde üzülüyorum, içimize almak istemiyoruz ama yaşadıkları çok zor, dil bilmeden iz bilmeden vatanından sevdiklerinden kopup sonunu bilmedikleri yolculuklara çıkıyolar. Küçücük yavrular can veriyor!! Dünyanın her yerinde bi dram var ne yazıkki.

Bu işlerin başlarında olanlar tüm dünya için konuşuyorum oyunu kurmuşlar, biz sadece seyirciyiz, olanda zavallı halka oluyo. Olan budur!!!!!

Düşündüklerimi yazıya dökmüşsünüz. Teşekkür ederim

Cok guzel yazmissin

Sok (Shock ) icindeyim.

CUNKU BIZIM BASIMIZI KOYUP AGLaYACAK BIR TURK OMUZUMUZ YOK
PAYLASIM YOK BURADA YAPAYALNIZIZ
turkcem mi yetmiyor yoksa insanlarin algisinda bir problem mi var. Yoksa uzaylilarla mi konusuyorum burada.
O
Türkçen kıt
Şu sayfaya dek ne demek istediğini dersini anlayamadım
Güvende değilim diyorsun napalım ne çözüm üretelim diyoruz ona da kızıyorsun

Hatta ki kendi kabımıza sığamıyoruz, dar geliyor, insanca yaşayamıyoruz "başka gezenlerde kim daha önce hayat bulacak" derdine düştük.
9. Sınıf öğrencim "buraya da bir tel çeksinler,biz de suriyeliler gibi ölelim mi" dedi, bu yaşta bunu düşünüyor olması çok üzücü. Kimse ölmesin ama ölenlerin dini de ırkı da yok.bu saldırıları 3.dünya savaşı çıkarmak için planlamiyorlardir umarım.

Ağzınıza sağlık arkadaşım bu kadar güzel anlatılabilirdi.

Cok uzgunum kardes! Ne kadar icten yazmissin. Ama aciziyetten biktim. Pozitif seyler yapmak istiyorum. Tum masum insanlar icin.

Gerçekten ürpertici. Bu dedikleri ilerde onların psikolojinden neler götürecek acaba
Bu olanların 2 nedeni olabilir bence: birincisi kendiler yıllar boyunca bizim bölgelerimize rahat vermemek için yazıp çiziyorlar, bu adamlar nereden silah temin eder, ne yer ne içer, para karşılığında insanları kandırdıkları aleni artık, yakalanan silahların menşeileri belli. Bu durumda bu kadar büyük tehlike olacaklarını bilemediler. Ahtapot ayaklarını sarıyor.
İkinci olasılık da bu saldırı da oyunun bir parçası. İnsan öldürmek olsa bile ucunda. Artık hangi düşünceye hizmet etmek varsa.. İslam fobi bile olsa adımlar küçük ama amaçlar büyük. Aynen bu zamanında Saddam'ı desteklemeri sonra kendileri öldürmeleri gibi. Bilemiyorum kirli işler.

Alkışlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…