Güvenlik Soruşturması iftira

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
yüksek bir puan aldım. Ancak daha onceden konusmadigim akrabam sağda solda intikamımi alacağım tarzı laflar ediyormuş. Bana iftira atıp , elenmemi sağlayabilir mi sizce ?

Son düzenleme:
Kpss den yüksek bir puan aldım. Ancak daha onceden konusmadigim gorumcem sağda solda intikamımi alacağım tarzı laflar ediyormuş. Bana iftira atıp , güvenlik soruşturmasinda elenmemi sağlayabilir mi sizce ?
Söyleyeceği şeyler gerçek dışı olduğu ve ispatlayamayacağı için size birşey olmaz kendi başına çorap örer.

Kurumlar onun bunun lafıyla iş yapmaz merak etmeyin.benim eşim 8 yıldır çalışıyor.kendini bilmez bi adam hem müdürüne hem eşime iftira attı malum örgütten diye.soruşturma geçirdi.çok şükür birşey çıkmadı.çünkü gerçekten iftiraydı.

Kpss den yüksek bir puan aldım. Ancak daha onceden konusmadigim gorumcem sağda solda intikamımi alacağım tarzı laflar ediyormuş. Bana iftira atıp , güvenlik soruşturmasinda elenmemi sağlayabilir mi sizce ?
Sağlayamaz. İddia sahibi ispatla yükümlüdür. Koca kurum görümce lafıyla hareket ediyorsa bitmişizdir.

Kurumlar onun bunun lafıyla iş yapmaz merak etmeyin.benim eşim 8 yıldır çalışıyor.kendini bilmez bi adam hem müdürüne hem eşime iftira attı malum örgütten diye.soruşturma geçirdi.çok şükür birşey çıkmadı.çünkü gerçekten iftiraydı.
Ama soruşturma sonuclanana kadar da iş işten geçer.

iftirasini kanitlamasi gerekir kanitlayamazsa kendisi suclu durumuna duser

Guvenlik sorusturmasi zaten sizi igneden iplige kadar arastiricak.Istedigi kadar yapsin yapacagini.Olmus olan sey zaten cikacak.Yok yere boyle bir sey yaparsa da basina buyuk bir is alir.Birileri de bu surecte iftiranin ceza sebebi oldugunu o kisiye soylesin.

Canim iyice sorusturp inceleyeckler yoksa bisey zaten cikmaz.bildigim kadariyla mahalleye gelip etrafada soruyolar .istedigi kadar desin biseyiniz yoksa bisey olmaz zatn

Hayret ediyorum insanlara, içleri ne kadar kötü hatta kapkara resmen kapkara. Nefret de etse bi insanın rızkına mani olmak, hakkıyla alacağı bişeyi iftiralarla engellemek bu kadar kolay mı? Hayır bence de istediği iftirayı atsın kimse onu sallamaz ama bunu düşünebilmesi bile onun insani durumunu gösteriyor.

Ben kendi özel hayatımda sevmediğim hatta bana yaptıklarından ötürü nefret ettiğim insanlara bile “Allah hidayet versin” diyebiliyorum en kötü. İntikam, iftira böyle şeyler yapmam, yapamam. Benden uzak mutlu napıyorsa yapsın derim.

Yapamaz büyük ihtimalle. Eğer bilgisayar bilgisi iyi değilse yanı hackerlik falan yoksa zor o, takmayın. Tabi böyle konularda iyiyse yanı bilgisayarda sizin hesaplarınıza girip paylaşım falan yapabilir sizi etkileyecek ama o da tarihlidir kanıtlarsınız. Dert etmeyin.

Geçmiş olsun ne kadar sürdü soruşturma, bir de karsı tarafa tazminat actınız mı

Stajda tanıştığım bir hemşire vardı atanmış ama soruşturmada elenmiş ve sebebini sorduğumda hiç bir sebep belirtmemişlerdi demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum, bir şey olmaz inşaallah, öyle bi şey olsa sorusturmanız uzayabilir belki iyi düşünün iyi olsun

Back
X