Güvenlik Soruşturması iftira

Kizin annesini hic devreye sokma esini sok devreye. Hayirdir senin karin agrin ne diyecek. Esine ver gazi. Iste bu kuruma herkes giremiyor ben girdim iste devlet memuru olucam sonucta en iyi arabalara binmek bizimde hakkimiz de esin zaten gereken gazi alir dahada gorumcen filan kalmaz. Ama dedigimi yap esinde biter.

Güvenlik soruşturmasiyla ilgili bir dosya görmüştüm. Mit rapaoru kisminda biri hakkinda "2011 mart 21de kck hele bilmem ne yapılanmasının gösterisine katıldı" diye. Vay be adım adım izlemisler bizi dedim, sonrada 'helal olsun adamlara konu ulusal güvenlik nede olsa' dedim. Kısacası endiselenmeyin muhtara soruluyor ama onemli olan adli ve istihbari kurumlardan gelen bilgiler.

Siz de memuruyete atanana ve asaletiniz tastik olana kadar kimseye bir şey söylemeyin, haberi olmazsa çomak sokamaz.Ne kotu iftira tehdidiyle insanların ekmeğiyle oynanmak istenmesi

Intikam alacağım derken siz ona ne yaptınız ki? Bir de etraftan kpss puaninizi falan saklayin ne gerek var atanınca soylerdiniz

Herkesin her dediğini devlet dikkate alırsa işi iş. Şu yakın zamanlarda ortaya çıkan malum terör örgütüne üye olduğuna dair iftira atanlar oluyor ama onları dikkate alabiliyorlar, öyle bir iftira atma niyeti varsa onu bilemem. Bir şey çıkmasa da uğraştırabilir yani.

Korktugunuzu belki ederseniz sizle uğraşıp durur
Whatsaapdan durumunuzdan iftira davası ve sonuçları hakkında bir iki şey paylaşın kimseyi hedef göstermeden

O ayağını denk alır

Back
X