• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güvenlik soruşturması,yardım....

Hayalperest89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
16
2
1
Merhaba... erkek arkadaşım polis memuru evlenmeyi düşünüyoruz ama benim erkek kardeşim cezaevine girdi uyuşturucu madde kullanımı ve satıcılık hepsi varmış...yani bizim için hayal kırıklığı... Evlilik tahkikatı yapılıyormuş eşler için sonuç ne olur ne yapabiliriz.. lütfen yardımcı olabilir misiniz bilen varsa?

Son düzenleme:
Erkek arkadasiniz zaten polis degil mi? Yani biz evlendikten sonra polislige basvuracak ya elenirse dersiniz anlarim ama daha polis olmus yani. Sizinle evlendi diye polislikten atacak halleri yok ya da evlenmenize izin vermeyecek halleri.

Guvenlik sorusturmasi meslege alinirken yapilir diye biliyorum. Diyelim evlenirkende yaptilar ama sizin kardesiniz erkek arkadasini baglamaz ki. Birinci dereceden anne baba es cocuga bakarlar en fazla kendi kardesine. Akraba yuzunden sorun olmaz.

Erkek arkadasiniz zaten polis degil mi? Yani biz evlendikten sonra polislige basvuracak ya elenirse dersiniz anlarim ama daha polis olmus yani. Sizinle evlendi diye polislikten atacak halleri yok ya da evlenmenize izin vermeyecek halleri.

Guvenlik sorusturmasi meslege alinirken yapilir diye biliyorum. Diyelim evlenirkende yaptilar ama sizin kardesiniz erkek arkadasini baglamaz ki. Birinci dereceden anne baba es cocuga bakarlar en fazla kendi kardesine. Akraba yuzunden sorun olmaz.
Eşler için yapılan varya evlilik tahkikatı evliliğimize engel olur mu yani benim erkek kardeşimden dolayı...

Hayır, kardeşiniz kaçsa onun cezası yerine nasıl siz hapis yatmıyorsanız, onun illegal hareketlerinin hesabı size biçilmez, diye düşünüyorum . Siz ancak sizin sicilinizden sorumlusunuz şayet temizse sorun çıkmamalı. Ancak küçük suçlar, ifade vermeler dahi dikkate alınır ve karar bunlar doğrultusunda verilir. Çıkan karara itiraz hakkınız bulunmaktadır belli süre dahilinde fakat genelde onaylanmayan, onaylanmaz. Ve evlilik tahkikatı onaylanmazsa istediği kadar yıllık polis olsun, evlilik gerçekleştiği takdirde ihraç edilir polislikten.

Son düzenleme:
Eşler için yapılan varya evlilik tahkikatı evliliğimize engel olur mu yani benim erkek kardeşimden dolayı...

Hic evlenilmesine engel olunan bir polis memuru gormedim. Suclu siz olsaniz sorun olur ama esinizi polisligi tehlikeye girer o da yoksa dur evlenemezsiniz demezler. Ama suclu kardesiniz yani esinizin birinci dereceden akrabasi degil o yuzden sorun olmaz diye dusunuyorum.

Merhaba... erkek arkadaşım polis memuru evlenmeyi düşünüyoruz ama benim erkek kardeşim cezaevine girdi uyuşturucu madde kullanımı ve satıcılık hepsi varmış...yani bizim için hayal kırıklığı... Evlilik tahkikatı yapılıyormuş eşler için sonuç ne olur ne yapabiliriz.. lütfen yardımcı olabilir misiniz bilen varsa?

Canım önceden bu konu tüm aileleri ilgilendiriyordu ama yasalar değişmiş ve şöyle eğer senin bi suçun yoksa evlenmenizde hiçbir sakınca yok yani herkes kendi yaptığı şeyden sorumlu gibi dusun. Üvey babam polis benim o anlatmisti

benimde nisanlim polis evlilik tahkikatindan bizde gectik...sadece seni araştırıyorlar terör olaylariyla ilgin var mı diye hatta bazen mahalle muhtarina veya komşulara gelip soruyorlar ama endiselecegin bişey yoksa bostan yere gerilme kardeşinin hatasını sana yükleyemezler dert etme

benimde nisanlim polis evlilik tahkikatindan bizde gectik...sadece seni araştırıyorlar terör olaylariyla ilgin var mı diye hatta bazen mahalle muhtarina veya komşulara gelip soruyorlar ama endiselecegin bişey yoksa bostan yere gerilme kardeşinin hatasını sana yükleyemezler dert etme
Çok teşekkür ederim gerçekten kendime büyük sıkıntı ettim bu durumu...inşallah çıkmaz bi sorun...

Back
X