• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜVENMEDİĞİM BİR ADAMLANEREYE KADAR?

Ben senin yerinde olsam o durumda esim karissa bile sen karisma ben hallederim diyip onu sustururdum.sonucta kadin kadina tartisiyosunuz.bide bazi adamlar kavgayi sevmez korumaci degildir.ki sizin buna emin olun ihtiyacnz yok.ben kendi hakkimi zaten savunuyorum diyin ozguvenli olun :KK19:

Ben senin yerinde olsam o durumda esim karissa bile sen karisma ben hallederim diyip onu sustururdum.sonucta kadin kadina tartisiyosunuz.bide bazi adamlar kavgayi sevmez korumaci degildir.ki sizin buna emin olun ihtiyacnz yok.ben kendi hakkimi zaten savunuyorum diyin ozguvenli olun :KK19:
adam benden utanıyo,iş arkadaşı da yanda, dedikodu yapacaklarmış
bir de ona anlattıklarımıkullanıyo, iş yerinde bir grup bana hakaret ediyordu,gebe idim, fazla çalışamıyordum,laf sokuyorlardı, o kadar acı çektim ki, her gün ağlıyordum, bana geçimsiz diyor o olayla ilgili

Sevmedigin insanla omur gecer mi be :KK43:
Belkide anlatmadigin baska seylerde olabilir.yada saglam temellerle evliligi kurmadgnz icin olabilir.en ufak darbede catirdiyo:KK43: allah yardmcn olsun
sürekli benieleşiriyor, böyle tartışmalarda, geçen sene dayak vs oldu, en ufak şeyi başa kakar, güvenenmiyroum, güvenemeyince de sevemiyorum

Açıkcası haklıda olsam haksızda olsam insanlara karşı arkamda durmayan erkeği ben hiç sevmiyorum.Sonra biz başbaşayken hatalı bulduysa söylesinde insan içinde oda ses çıkarmak zorunda yani benim için.Belki aileisne karşı haklı haksız kavramını ayırt etmeli bakın ona bişey diyemem kendi erkek arkadaşım yada ileride eşim içinde sonuçta aile.Ama onun dışında mutttttlaka yani. Bilemiyorum o yüzden.Ne diyim.

sürekli benieleşiriyor, böyle tartışmalarda, geçen sene dayak vs oldu, en ufak şeyi başa kakar, güvenenmiyroum, güvenemeyince de sevemiyorum

Hersey bi yanada dayak olmamali..elestiride yapilir ancak yapici olanindan..peki siz sorunca ne diyo.yani bi insan surekli hatali olamaz yani.siz bosanmayi goze aliyor musunuz

benim esim onune yanik durum koysalar gidip bu degistirebilir miyiz yanmis bu demez,ben giderim hallederim..utanir cekinir yapisi bu :KK51:
ayni sekilde bende is yerinde mobbinge ugradim,sabirla dinledi ama isi birak demedi cunku hamilelikle birlikte cok guzel sartlarim olacagini biliyordu,ozaman bana cok agir geldi bu tavri ama simdi iyiki isten cik dememis diyorum.
bu anlattiklarinizi cogu cift yasiyor ama bunlar sizi esinizden sogutacak raddeye getirdiyse sorun baska yerlerde olmali..
eger maddi olanaklarinizda yerindeyse ve sevmiyorum diyorsaniz cekmek zorunda degilsiniz ama esiniz sizin babaniz degil hayat arkadasiniz bunu unutmayin..

Ay siz niye dert ediyorsunuz ki ozaman?madem size kavgacı diyor,hakaret ediyor,Karışma diyor,bırakın kendi halletsin yada paşa paşa ödesin. Böyle erkekler için kendinizi paralamayin hanımlar. Ne hali varsa görsün.geçin kenara seyredin onu bakalım nasıl hallediyor. Huzurunuzu sinirinizi niye bozuyorsunuz. Bundan sonra* ben cok kibarim hayatım kimseyle kavga edemem laf söyleyemem git kendin hallet yorma beni*deyin kinayeli, ugrassin dursun.

Back
X