- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi naneliguzel
-
Ayrılsam sonra baska bir kadın bunu düzeltse cok icim yanar ama hemen koparmak istemiyoru bagları, cözüm arıyorum
Hiçbir şey yapmayın geçmişin yükünü siz niye çekiyorsunuz kaç yaşında adam daha insanları tanımayı güveneceğini seçmeyi bilmiyor mu bu bazı erkeklerin taktiği dikkatli olun güvenmiyorum diyerek kızların üstüne düşmesini sağlıyorlar yarın bir gün naptın neredeydin şu bu diye manyaklıklae yapıp ama benim güven problemim var diye savunuyorlar30 yaşıma girdim kasımda,biri ile flörtlesiyorum kendisi 33 yaşında, ilişkiyi 2.aşamaya dökelim istiyorum ama beyimiz kendisinin önceki ilişkileri yüzünden güvenemiyormuş kadınlara. Ağzını aradım oyle ogrendim. Aramızda su an birsey yok sadece tatlı tatlı flörtlesiyoruz.10 aydır tanıyorum kendisini.
Neden böyle yapıyor ya da neden böyle düşünüyor? Ne yapmalıyım güvenini kazanmak için ?
Kesin konuştum ne olacak durumumuz diye, benim kendime ait kriterlerim var daha genç biriyle evlenmek isterim sana da hiç umut vermedim söz vermedim dedi. Çok üzgünüm
Al iste !Kesin konuştum ne olacak durumumuz diye, benim kendime ait kriterlerim var daha genç biriyle evlenmek isterim sana da hiç umut vermedim söz vermedim dedi. Çok üzgünüm
Kesin konuştum ne olacak durumumuz diye, benim kendime ait kriterlerim var daha genç biriyle evlenmek isterim sana da hiç umut vermedim söz vermedim dedi. Çok üzgünüm
Aha benimki de boyleydi.Ama 23-24-25te konu açmış 23te bu konu 33yas erkek 24 te hayatında kimse yokmuş gibi 25te 5 yaş kucuk erkek .Birkac erkekle mi flortlesiyorsun .Flortun de bolmuş hayırlı isler:)Önce umut veriyor artık evlenmek düzenli hayat istiyorum diye sonrada kadınlara guvenmıyorum diyor, anlamadım bu işi
Ne biliyorsun mutlu edeceğini belki bir öküz ondan bırakıyorlar bunu.Benimki öyle çıktıBenim korkum bıraksam bunu, baska bir kadın düzeltir cok mutlu eder karsısındaki kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?