Güvenmeyen erkek

filkale

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2019
49
149
8
32
1.5 aydır biriyle konuşuyorum arkadas olarak . Ben kendisinden çok hoşlanıyorum . Durust biri yakısıklı . Aile bagları kuvvetli tanıdıgım kadarıyla.

Ama hayatına kimseyi almak istemiyor . Kadınlara güvenemiyorum diyor . Daha once 1 kere aldatılmıs . Aska inancı kalmamış gibi .İkimiz de 26 yaşındayız . Nasıl yaklasmam gerekiyor ? Tavsiyesi olan var mı ?
.................................................................
3.sayfada yeni gelişmeleri yazdım

...............................

5.sayfada da yeni gelişmeleri yazdım .

............................................

6.sayfada yeni gelişmeleri yazdım

Son düzenleme:
1.5 aydır biriyle konuşuyorum arkadas olarak . Ben kendisinden çok hoşlanıyorum . Durust biri yakısıklı . Aile bagları kuvvetli tanıdıgım kadarıyla.

Ama hayatına kimseyi almak istemiyor . Kadınlara güvenemiyorum diyor . Daha once 1 kere aldatılmıs . Aska inancı kalmamış gibi .İkimiz de 26 yaşındayız . Nasıl yaklasmam gerekiyor ? Tavsiyesi olan var mı ?
Koşarak uzaklaş derim. Peşimde koş başkasını bulamazsam gelirim diyor.

Bir bu bir de "ilk kez aşık oldum" yalanı ölümüne kapışır bu erkek milletinde. Bak güzel kardeşim, kendisine duvar örmüş birini açmakla uğraşma. Seni severse o duvarı o atlar, yok böyle yeni gelin gibi nazlanırsa adı "kadınlara güvenmiyorum, aldatıldım" olur.
Eşim nişanlısından böyle bir kazık yedi 6 ay sonra benle tanıştı. Bana "seni ilk gördüğümde anladım" dedi ama bunu evlendikten aylar sonra bana açıkladı. Demem o ki boş o herif boooş.

amaaan bunlara inanmayın artık ya.seni net bir şekilde reddetmek istemediği için (istemem yan cebimde dur egomu tatmin et hesabı) kıvırıyo.karşısına hoşlandığı biri çıkınca bu ıssız adam triplerinden eser kalmaz.
Bu ıssız adam tripleri de moda oldu

Bence olduğun gibi davran üstüne gidip bir şeyleri kanıtlamaya uğraşma. Geleceği varsa gelir zaten, yoksa vaşka bahaneler de yaratır.

Yaklaşmaman gerekiyor :) İlgiyi kes eğer senden etkilendiyse paşa paşa gelir kuyruğunu kıstırıp. Aksi halde ancak ego tatminine meze olursun

Benimki de aldatılmış hem de 5 yıllık ilişki düşün. Sonra ben hoşlandım sizin gibi kendisinden ve açılmadım. Arkadaş olduk 2.5 ay kadar konuştum, etrafında oldum vs. Adam kendi yaklaştı bana güvenmek istedi. Duvar kırmaya meraklı değildim çünkü inşaat ustası değilim. Olması gerekiyorsa oluyor. Boşa bu ıssız adam, felsefi tip ayaklarını yemeyin. Sizi beğense idi gelirdi zaten.

Kendini agirdan satiyor. Sana deger veren, uzumemen icin elinden geleni yapacsk birini bul. Napcan bunu

birşeyleri oldurmanın en güzel yolu insanın kendi gibi olmasıdır. kendiniz gibi davranın. seviyorsanız felsefe okuyun ama o okuyor diye zorlamayın. bu daha samimiyetsiz gelir ona.

Şu forumda şu konuyu 500. görüşüm olabilir. Nasıl inanıp da çözüm arıyorsunuz anlamıyorum gerçekten.

Adam kibarca sizinle olamayacağını söylemek istemiş, olası bir ilişkinin önünü bildiği tek yolla kapatmaya çalışmış.
Açıkça "seninle bir ilişki düşünmüyorum, dükkanın önünü kapatma" diyecek hali yok herhalde.

yalan bu kadınlara güvenmiyorum aldatıldım olayı. klasik ıssız adamcılık oynayan erkek yalanı. yemeyin artık şunları :deli:
yedeğe atmış sizi hatta belki yedek klubesinde bile olmayabilirsiniz.

Back
X