Güvenmeyen erkek

Anlattıklarınızdan çok itici bir insan olduğunu tahmin ettim. Bence dümdüz ruh hastası. Her erkeğin kötü tecrübeleri oluyor ama hepsi böyle sapık sapık konuşmuyor. Arkadaş falan da olmayın, bence kaçarak uzaklaşın.
Ruh hastası ama ben onu kendime aşık etmesini bilirim :)

Konuyu yeni okudum baştan sonra yorumunuzu gördüm, hem size hem konu sahibine F filkale aynı cevabı yazmak istedim, sadece fikir belirtiyorum kusura bakmayın.

İstisnalar kaideyi bozmaz ama genel olarak kadın ve erkeğin ilişkiye başlayışı biraz farklıdır. Mesela konu sahibi ilk mesajının başında bahsi geçen beyi güzelce övmüş. Beyninde düzgün birisi olarak kodlamış. Ya da durumu ters düşünelim, çok hoşlandım biliyorum benim için uygun birisi değil ama elimde değil de diyebilirdi, farketmez. Kadınlar birini görüp beğenince bu şekilde kodlar.

Erkekler ise, bir kadını beğensin, flört etmek istesin, o anda asla kurcalamaz. Huyuna, suyuna, geçmişine bakmaz. Benimki baktı ama diyorsanız o evliliği kafasına koymuştur, uygun aday arıyordur, sizi bulmuştur. Benim kast ettiğim arayışta olmayan erkeğin kadını görüp tutulması olayı. Bu bey konu sahibinden hoşlansaydı şu anda flörtleşiyor olurlardı. Erkekler elde ettikten, tatmin olduktan sonra başlarlar zırvalamaya. ‘ Ben aslında sana güvenmiyorum, eski kız arkadaşım da böyleydi, daha önce kimle oldun, boşanmanı veya yaşının büyüklüğünü ailem sorun edebilir.... ‘ Bu gibi söylemler erkek için erkek mantık çerçevesinde eş adayı aramayan, anlık duygularla hareket eden ve sonradan aşkın etkisi geçince söylenen erkek söylemleridir.

Yani bu bey daha ortada bir şey yokken konu sahibine ilgisiz davranıyor, saçma konuşuyor, demek ki duygusu yok. Uğraşmayınız diyorum ben de.
Ağzım acık okudum, eski ilişkilerimde de aynısı oldu . Nasıl bildiniz ?

Bugün yine konuştuk . Sordum buna dedim ki ; Hayatında hiç bir kız için kavga ettin mi diye ?

Şöyle dedi ;

Kızlar için ne kavga edeceğim ? Kavga edip kendimi neden riske atayım ? Değmez bir kız için, kimse için değmez .
Kadınlara o kadar değer vermemek lazım. Biri gider biri gelir . Bana iyi vakit geçirsinler yeterli , gitmek isteyen de gitsin zaten , kurtulmus olurum ne güzel .

Aynen böyle dedi . Bu nasıl kafa ? Ben çözemiyorum bunu
Bugun yine konustuk, Arkadasca yaklasıyorum ürkütmemek icin .

Lisede ve üniversitede kendine bakmıyormuş, çekingenmiş, kızlar uzak duruyormus, eski fotolarını gösterdi, inanamadım o olduguna . Maddi durumu kotuymus

Bana mesajları gosterdi, kızları mesajla terk ediyor sürekli . Neden böyle yapıyorsun diyorum ? Hak ediyorlar hepsi aynı , bunların nesini seveceğim, anca kullanırım . Bunlar en temiz guzel yıllarımda yanımda yoktu, kendime bakınca biraz para kazanınca aşık olmaya basladılar . Yalancı sahtekarlar dedi .

Asla evlenmem hepsi paragöz nafaka avcısı dedi.

Bunları bana anlattıgına gore beni tamamen arkadas olarak goruyor

Adam açık açık "evlensem şiddet uygularım" demiş siz hala bugün konuştuk, şu gün konuştuk.. Ay deli oluyorum böyle kızlar gördükçe yahu. Neden böyle sadist ruhlu heriflerle hala konuşmaya devam ediyorsunuz? Neden iyi bir yön aramaya çalışıyorsunuz?

Ağzım acık okudum, eski ilişkilerimde de aynısı oldu . Nasıl bildiniz ?

30 yaşındayım, kendimden ve çevremden gördüğüm budur, erkek hoşlandığı zaman direkt elde etmek istiyor. Ancak hevesini alınca gerçekten devam edip etmeyeceğine karar veriyor. Herkese tavsiyemdir kimse ilk 6 ayını atlatmadan evlenmesin. Ortalama olarak 4 - 6 ay içerisinde erkek mantık çerçevesinde ilişkisini tartıyor. Sizin konunuza gelir isek bu bey gerçekten size karşı yoğun his beslemiyor yoksa ilişkinize başlardınız ve ilişki ciddiye bindikçe ben kadınlara güvenmiyorum demeye başlardı. Siz şimdi hisler besliyorsunuz ama bir süre konuşmayın elbet geçer.

Düştüğü durumun bütün acısını senden çıkarır kaç derim

Back
X