Güvenmeyen erkek

birde aşığım ölüyorum deyip 10 20 gün sonra başka kızlarla çıkanlar var o tiplere de dikkat edin.
Ben unumu eledim eleği duvara astım😁😁😁 10 yıllık evliyim , 11 yıllıkta avukatım ve alanım özel hukuk, bir insanın gözünden anlıyorum artık insanların niyetini. Bir erkeğin ne söylediği değil nasıl davrandığı ve neyi nerede, ne zaman söylediği asıl kıstas. Erkekler sana aşığım diye yalan söyler ama hiç bir erkek gerçekten hoşlandığı ya da aşık olduğu kıza, daha aralarında adı konulmuş birşey yokken; ben evlilik düşünmüyorum, uzun ilişkiye gelemem, güven sorunum var gibi tiratlar atmazlar, erkeklerin bu söyleminin meali takılacaksan gel ama birşey beklemedir.

Geçen yıl 2019 ekimde biriyle tanıştım kendisi benden 2 yaş büyük 89 doğumlu ben 91 doğumluyum. Şu anda arkaadaşız birşey yok aramızda ama ben kendisinden çok hoşlanıyorum.

Kendisi çok iyi biri, tek yaşıyor, bir tane köpeği var yanında, hayvansever, çevresine saygılı görgülü, yakışıklıda biri. Kısaca hoşlanıyorum.

Ben buna sordum evlenmeyi düşünmüyor musun diye , yok dedi böyle daha iyi ,bunun yakın bir arkadasıyla da arkadaş oldum o bana anlattı bunun geçmişini
2 kızdan çok büyük kazık yemiş bir tanesi 22 yaşında bir tanesi 25 yaşında, 25 yaşında yediği kazıktan bu yana sadece günlük ilişkiler yaşıyormuş, kendisini işine vermiş sadece, tek amacı para kazanmak olmuş.

Çok fazla zaman geçmiş ama neden hala aynı, düzelmedi , neden güvenmiyor kadınlara ? Nasıl ciddi ilişkiye döner ?
Güvenebileceğim biri çünkü, hissedebiliyorum. Şimdi 31 yaşında , 6 yıldır travmada bu adam, nasıl düzeltebilirim ?
Biri yaparken biri yikar mukemmel olmak lazm guvenebilmesi icin.

Srn kinsenin psikologu degilsin. Asik olunca yeterli yedigi kaziklari unutur o.
Bir yildir arkadassaniz ve flort asamasina gecmedi iseniz muhtemelen o gozle bakmiyor sana, uzgunum. Sevgili olmak isteseydi bir caba sarf ederdi.

Back
X