• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenmiyormuşum

hayalperestimben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-16
Puanlar
1
merhaba hanımlar, erkek arkadaşımla sözleneli bir ay oldu. Beraber tatile gitmiştik tatildeyken telefonu açık kalmış ben de bakayım dedim. Mesafe koymasını istediğim işten biri vardı ( kız istek atmıştı konuşmaya çalılıyordunsürekli) o da tamam mesafe koyucam merak etme demişti. Ancak mesajlarda kızın sevgilimi kendi ofisine kahve içmeye çağırdığını, ( baş başa değil beraber içiyorlar 4/5 kişi) gördüm ama neden diğerleri değil de o çağırıyor anlamadım kız sonradan geldi. Biz sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yürüttüğümğz için her hafta yemek yaparız. Ofiste bahsedince kız özelden bana pasta yapar mısınnn demiş sevgilim kaç kişisiniz ona göre evden getiririm demiş yapmamış ona özel yani. neyse kızdan hoşlanmadım sevgilime mesafe koy dememe rağmen neden mesafe koymadığını, kızın ne cüretle böyle bir şey talep ettiğini neden kanka dediğini ( kız sevgilime kanka yazmış) sordum sevgilim başta ne saçmalıyorsun bana güvenmiyor musun dedi ben de güveniyorum ama neden yapma dediğimi yaptın dedim. Üçüncü kişiler ilişkimize karışamaz b.k yesinler dedi . Ben de bir daha böyle bir şey görmeyeceğim dedim. Dediğine göre kız sürekli diğer erkeklere kol temasında bulunuyormuş elini omuzlarına atıyormuş falan ama o buna müsade etmiyormuş. O günden beri her dediğimi yanlış anlıyor mesela nerdesin neden geç yazdın diyorum mesela o da bana yazar bunu ben diyince gülüp geçip cevap veriyorum o direkt bana hesap soruyorsuna çeviriyor aramızdaki o güven bağı kırıldı gibi hissediyorum onu çok seviyorum ona güveniyorum ama şimdi en ufak bir şeyde bana güvenmiyorsun oluyor. Ne yapmalıyım? Ben haksızmıyım?

Aynı iş yerinde (büyük bir iş yeri değilse) mesafe belli bir oranda konulabilir. Bence erkek arkadaşınızı zor durumda bırakarak yalana itmişsiniz ve en sonunda da bir şeyler patlamaya başlamış gibi geldi. Sonuçta hiç baş başa olmamışlar, iletisimleri hep topluluk için olmuş gibi algıladım

Telefonu niye geç açtın derken hesap soruyorsunuz tabii... Guvenmiyorsunuz da... Son olaydan sonra birşeyler çatlamış. Bu aleni belli. Seviyor olmanız güveniyor olduğunuzu göstermez.

erkeklere kol temasında bulunuyormuş elini omuzlarına atıyormuş falan ama o buna müsade etmiyormuş.

Hic inandirici gelmedi ya. 😄 Ben yapmiyorum arkadaslar yapiyor...
Pasta isteyecek kadar samimiyet veren sevgiliniz, kiz elini koyunca "indir elini" mi demistir acaaabbaa 🤭

Ben gevşek erkek sevmiyorum ya. 🙄 Sacma sapan iş hayati filan diyenler olabilir ben böyle bir "iş hayati" şekli eşimde görmedim. Kendim de son 2 senedir aktif calişiyorum böyle hareketler, konuşmalar yok. Olanla da işim olmaz.

Güven karşınızdakinin size sağlayacağı şey değil miydi ben mi yanlış biliyorum?

Sözlünüz gevşek ipini sıkın azcık yoksa çözüp yollayadabilirsiniz. Aslında kendiniz için çözüp salmanız daha iyi ama şimdi seviyorum emeğim var kaç senelik filan dersiniz diye ipini sıkında dedim.

Madem erkek arkadaşınızın gözünde de kötü bir kız ne diye kahve içiyor?
Kızı kötüler gibi konuşmuşsunuz da kızın ne suçu var?
Erkek arkadaşınız rahat bir şekilde konuşuyor o da karşılık veriyor.
Erkek arkadaşınıza deyin ilişkinize 3. Kişiler karışmıyor kendi bir duruş sergilemediğinden ilişkinize zarar veriyor.
Bu tiplerle ömür geçmez.. sürekli acablarla yaşanmaz iyi düşün derim

merhaba hanımlar, erkek arkadaşımla sözleneli bir ay oldu. Beraber tatile gitmiştik tatildeyken telefonu açık kalmış ben de bakayım dedim. Mesafe koymasını istediğim işten biri vardı ( kız istek atmıştı konuşmaya çalılıyordunsürekli) o da tamam mesafe koyucam merak etme demişti. Ancak mesajlarda kızın sevgilimi kendi ofisine kahve içmeye çağırdığını, ( baş başa değil beraber içiyorlar 4/5 kişi) gördüm ama neden diğerleri değil de o çağırıyor anlamadım kız sonradan geldi. Biz sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yürüttüğümğz için her hafta yemek yaparız. Ofiste bahsedince kız özelden bana pasta yapar mısınnn demiş sevgilim kaç kişisiniz ona göre evden getiririm demiş yapmamış ona özel yani. neyse kızdan hoşlanmadım sevgilime mesafe koy dememe rağmen neden mesafe koymadığını, kızın ne cüretle böyle bir şey talep ettiğini neden kanka dediğini ( kız sevgilime kanka yazmış) sordum sevgilim başta ne saçmalıyorsun bana güvenmiyor musun dedi ben de güveniyorum ama neden yapma dediğimi yaptın dedim. Üçüncü kişiler ilişkimize karışamaz b.k yesinler dedi . Ben de bir daha böyle bir şey görmeyeceğim dedim. Dediğine göre kız sürekli diğer erkeklere kol temasında bulunuyormuş elini omuzlarına atıyormuş falan ama o buna müsade etmiyormuş. O günden beri her dediğimi yanlış anlıyor mesela nerdesin neden geç yazdın diyorum mesela o da bana yazar bunu ben diyince gülüp geçip cevap veriyorum o direkt bana hesap soruyorsuna çeviriyor aramızdaki o güven bağı kırıldı gibi hissediyorum onu çok seviyorum ona güveniyorum ama şimdi en ufak bir şeyde bana güvenmiyorsun oluyor. Ne yapmalıyım? Ben haksızmıyım?
“Bana pasta yapar mısın” sorusunu sorabiliyorsa mesafe koymamıştır. Cevap vererek, pasta götürerek de mesafe koymamaya devam ediyor. Aynı işyerinde de olsa isteyen istediğine bal gibi mesafe koyuyor. İşinle ilgili konuşursun ama pasta kek siparişi alacak, kanka dedirtecek muhabbeti kurmazsın.

Kızlar napim ben şimdi o zaman evet bir şeyler çatladı hayal kırıklığına uğrattı mesafe koy dememe rağmen koymamış kızdım koycam dedi ama en ufak bir şey de sen bana güvenmiyorsun oluyor o ofise gitmesini istemiyorum ama diğer arkadaşlarını görmek için mecbur gidecek ben de seçmiyorum kızlar iş te olsa iş mesafe olmalı gevşek istemem o yüzden bağırdım kızdım zaten

Hic inandirici gelmedi ya. 😄 Ben yapmiyorum arkadaslar yapiyor...
Pasta isteyecek kadar samimiyet veren sevgiliniz, kiz elini koyunca "indir elini" mi demistir acaaabbaa 🤭

Ben gevşek erkek sevmiyorum ya. 🙄 Sacma sapan iş hayati filan diyenler olabilir ben böyle bir "iş hayati" şekli eşimde görmedim. Kendim de son 2 senedir aktif calişiyorum böyle hareketler, konuşmalar yok. Olanla da işim olmaz.
Sevgilim herkese karşı çok nazik erkekte olsa kadın da yaşlı da olsa çocukta ama bazı kadınlar bunu yanlış anlıyor ben de nazik olma sert dur diyorum mesafe koycam özür dilerim haklısın dedı

Kızlar napim ben şimdi o zaman evet bir şeyler çatladı hayal kırıklığına uğrattı mesafe koy dememe rağmen koymamış kızdım koycam dedi ama en ufak bir şey de sen bana güvenmiyorsun oluyor o ofise gitmesini istemiyorum ama diğer arkadaşlarını görmek için mecbur gidecek ben de seçmiyorum kızlar iş te olsa iş mesafe olmalı gevşek istemem o yüzden bağırdım kızdım zaten
Siz durduk yere hayali olarak güvensizlik yapmıyorsunuz ki. Sizin güveninizi kırdığı için mahçup olması gerekirken siz neden suçlanıyorsunuz?

Sevgilim herkese karşı çok nazik erkekte olsa kadın da yaşlı da olsa çocukta ama bazı kadınlar bunu yanlış anlıyor ben de nazik olma sert dur diyorum mesafe koycam özür dilerim haklısın dedı
Bu nazik olmak değil kendini kandırırsın ancak

Erkeklerin kaçış noktası cümle.Sen bana güvenmiyor musun?

Ben sizi haklı buldum. Elin kızı sevgilime” bana pasta yapar mısın “ neden desin… açıkcası kızı iyi pek niyetli görmedim ancak sevgiliniz de araya mesafe koyması lazım. Ayrıca sevgilinizin bana güvenmiyor musun yok bana hesap mı soruyorsun demesi bana saçma geldi. Size de atıyorum iş arkadaşınız sık sık bu şekilde mesaj atsa sevgilinizin hoşuna gider mi?? Bu adamlara da bir şey oldu…

Nazik olmak başka sınırları olmak başka. Sinir koymak icin kaba ve sert olunmasi gerekmiyor.

Ben forum kültürüne aykırı yorum yapacağım her zamanki gibi.

Hayatınızdaki insanın diğer insanlarla ilişkilerine müdahale etmemelisiniz. İlişki kurma biçimi size uymuyorsa siz o insanla ilişkiyi sürdürmezsiniz olur biter. Ama onunla mesafe koy, bunu sil, şununla konuşma, öyle yapma böyle yap, nazik olma sert dur vs. gibi şeyler karşılanabilir ya da sürdürülebilir talepler değil. Ayşe gider fatma gelir, bu adam iş arkadaşlarıyla böyle ilişki kuruyorsa devam edecektir. Biraz karakterli bir insansa size hop dur bakalım orda benim arkadaşlık ilişkilerime müdahale edemezsin der, karaktersizse yalan söyleyerek idare eder. İlla işin ucunda aldatma, aldatılma olması gerekmez. Zaten bu talepleriniz aldatılmanıza engel olmaz.

Sözün özü, hayatına, duruşuna, karakterine müdahale etme gereği duymayacağınız insanlarla olursanız sorun yaşamazsınız.

Back
X