- Emoji Skoru
- 7.883
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi hayalperestimben
Yavuz hırsız ev sahibini batirirmis. Tabiki aralarında birşey var. Etkileşim vs . Sevgilinizin hoşuna gitmiş cepte tutuyor.merhaba hanımlar, erkek arkadaşımla sözleneli bir ay oldu. Beraber tatile gitmiştik tatildeyken telefonu açık kalmış ben de bakayım dedim. Mesafe koymasını istediğim işten biri vardı ( kız istek atmıştı konuşmaya çalılıyordunsürekli) o da tamam mesafe koyucam merak etme demişti. Ancak mesajlarda kızın sevgilimi kendi ofisine kahve içmeye çağırdığını, ( baş başa değil beraber içiyorlar 4/5 kişi) gördüm ama neden diğerleri değil de o çağırıyor anlamadım kız sonradan geldi. Biz sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yürüttüğümğz için her hafta yemek yaparız. Ofiste bahsedince kız özelden bana pasta yapar mısınnn demiş sevgilim kaç kişisiniz ona göre evden getiririm demiş yapmamış ona özel yani. neyse kızdan hoşlanmadım sevgilime mesafe koy dememe rağmen neden mesafe koymadığını, kızın ne cüretle böyle bir şey talep ettiğini neden kanka dediğini ( kız sevgilime kanka yazmış) sordum sevgilim başta ne saçmalıyorsun bana güvenmiyor musun dedi ben de güveniyorum ama neden yapma dediğimi yaptın dedim. Üçüncü kişiler ilişkimize karışamaz b.k yesinler dedi . Ben de bir daha böyle bir şey görmeyeceğim dedim. Dediğine göre kız sürekli diğer erkeklere kol temasında bulunuyormuş elini omuzlarına atıyormuş falan ama o buna müsade etmiyormuş. O günden beri her dediğimi yanlış anlıyor mesela nerdesin neden geç yazdın diyorum mesela o da bana yazar bunu ben diyince gülüp geçip cevap veriyorum o direkt bana hesap soruyorsuna çeviriyor aramızdaki o güven bağı kırıldı gibi hissediyorum onu çok seviyorum ona güveniyorum ama şimdi en ufak bir şeyde bana güvenmiyorsun oluyor. Ne yapmalıyım? Ben haksızmıyım?