ya söyluyor söylemedım diyor ama bana öle hiç glmiyr aptal yerine konulmş gibi hissediyırmgerçekten bunlara takılıp söz mü verdirttiniz ?
biraz abartmamış mısınız ?
kızkardesı cevresi cevrem herkes bi yorum yapıyo soğutuyor bunaltıyor hepsi aynı.. istemıyorum..Bilseler ne olur? Dert aramayin bi artik gozunuzu seveyim ya, dert kiskaniyorum vallahi artik.
kızkardesı cevresi cevrem herkes bi yorum yapıyo soğutuyor bunaltıyor hepsi aynı.. istemıyorum..Modeli görseler ne olur ki? Bunun için söz verip yemin ettirmeniz de çok abartı.
Nisanlınızın yerinde olmak istemezdim.
Bu kadar takıntı insanı hasta eder.
kızkardesı cevrem bişiy begenıyorum gösterıyorum aaa begenmedım aaa surası söle böle soguyorum..Bu kadar saklama sebebiniz nedir anlamadım samimi soruyorum ? Aynı gelinliği sizin düğünde kimse giymez bence :) valla merak ettim sebebini
sorun o değil kimsin ki sen diye de aşağılanma fln hoş değil..Bu kafayla evliliginizde huzur bulamazsiniz.
Birilerine soyledigine dair emin bile degilsiniz ama soylemiş gibi geliyor diye problem yaratiyorsunuz. Bir gelinlik için on tane yemin söz istiyorsunuz, karşidaki adam da bir garip sizin akliniza uyup dünya sırrını ögrenecekmiş gibi yeminler filan ediyor...
Alti ustu gelinlik kim ne yapacak senin gelinligini magazine mi cikacak kimsin ki sen???? Dunyada gorulmemis bir model mi yaptiriyorsun altin kaplama filan??
kufur derken anlamadımEndişeleriniz hakkında bir fikrim yok ama başkasına yada kendine kime ederse etsin sizin yanınızda böyle rahat kufretmesine izin vermeyin
helen tarzı ustu çiçekli altı duz.. ama insanlara bu tarz bişiy gösterdiğimde soğutuyorlrAllah aşkına lütfeeen eğer evlenirseniz gelinliğinizin fotoğrafını paylaşır mısınız?
sorun o değil kimsin ki sen diye de aşağılanma fln hoş değil..
yoo öleymiş gibi yatıp kalkıyolr 1 ay önce bi model begendm herkes sanki iğrençmiş gibi davrandı ya ben begendm dedim herkeste bi yprum yapmalar fln sogudummm bende kımseye göstermeme kararı aldım en doğal hakkım gizemli klmasını istemekSorun ne peki?? Kimsin diye soruyorum asagilama degil bu. Siradan biriysen herkes senin gelinligini dusunerek yatip kalkmiyordur zaten.
Anladım ama siz özgüvenli olun ne önemi var başkalarının sözlerinin . Böyle çocukça şeyler için tartışmak çok saçmakızkardesı cevrem bişiy begenıyorum gösterıyorum aaa begenmedım aaa surası söle böle soguyorum..
gercekten okurken bıle yuregıme manda oturmus gıbı oldummerhaba
nisan da nikahım olacak. Bir şeyini yakalamadım ama içimde bir his var nişanlıma 2 konuda guvenmıyorum.. Sanki paylaşıyor gibi herkesle.. Nişan elbisemi kimse görmesin dedim son ana kadr kimseye söylemedim dedi ama bana öyle gelmiyor.. Şimdide kafamda bir model olustu gelinlkle alakalı sözler verdirttrdm kimse bilmesin diye yemınler sözler etti ve kırıldıgını söyledi sen beni boşboğaz mı zannediyorsun fln hadi kımseye guvnmyorsun ben bu kdr srfsz bi insamıyım asagılkmym vs dedi. gelnlk modelini gelinlk kumaşları satan bi abisi var aile dostları adam yollayın kumasını begenip ben yollıyım dikim parası verin demiş bende istemedim ya kimseye yollamaz neden taş koyuyorsun dedi ama guvenmıyorum .. Kimse bilsin görsun istemıyorm.. Sanırım abarttım .. bna gelnce çat çat herseyi söyluyor ama ailesinden biri der ise sus pus. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?