kızkardesı herseye yorum yapıyo huzursuzlk çıkarıyo ona gelnce sus pus ben bir şeye itiraz edince taş koyma fln tuhafıma gitti..Anladım ama siz özgüvenli olun ne önemi var başkalarının sözlerinin . Böyle çocukça şeyler için tartışmak çok saçma
ben bu kdr srfsz bi insamıyım asagılkmym vs dedi
kufur derken anlamadım
İnsanların bilmesinde nasıl bi sakınca var ? Batıl inançlarınız mı var ?ya söyluyor söylemedım diyor ama bana öle hiç glmiyr aptal yerine konulmş gibi hissediyırm
sorun o değil sorun yorumlar yapıp bilerek huzurszlk çıkarmaları hepsi bugercekten okurken bıle yuregıme manda oturmus gıbı oldum
yok nısan elbısemı kımseye anlatma yok gelınlıgımı kımseye soyleme
yahu gıydıgınız abıyeyı ulkede kac yuz kısı gıydı haberınız varmı neyden cekınıyorsunuz kayınvalıdenız gelınlıgınızın aynısından alıp gıyer dıye mı mesela
okadar sacma bır konuda yemın ettırmıs soz almıssınız kı gercekten dayanamadım
bukadar zorlastırmayın bence
sorun o değil sorun yorumlar yapıp bilerek huzurszlk çıkarmaları hepsi buİnsanların bilmesinde nasıl bi sakınca var ? Batıl inançlarınız mı var ?
bunalmaz artık .. her seyi ben kendm yapacagım gelnlk modelimi abiyemi vs vs saç modelimi o da görmeyecek süpriz olsun herkeseBen bunaldım burdan ya
Siz beğendikten sonra başkaları begenmese ne olur yani
Devlet sırrı sanki ne yeminler ne yeminler
Bırakın böyle basit şeyleri ya evlilik ciddi bir şey daha ne sorunlar çıkacak karşınıza daha şimdiden adamı bunaltmışsınız
e ne var kı ben bunu begendım deyıp gecemıyormusunuzsorun o değil sorun yorumlar yapıp bilerek huzurszlk çıkarmaları hepsi bu
Anladım canım ben de zaten yazdığım mesajda kime ederse etsin demiştimonu nişanlm kendne dedi.. herkese söyleme fln baskasına söluyorsun bana söylemedm diyrsun dediinde
Yahu en fazla bu model güzel değil diyebilirler, sizde ben beğendim der geçersiniz.sorun o değil sorun yorumlar yapıp bilerek huzurszlk çıkarmaları hepsi bu
onun da mı sendromu varbence evlilik öncesi sendroma girmişsiniz, gevşeyin biraz
herkese suprız olsun nedırbunalmaz artık .. her seyi ben kendm yapacagım gelnlk modelimi abiyemi vs vs saç modelimi o da görmeyecek süpriz olsun herkese
yoo öleymiş gibi yatıp kalkıyolr 1 ay önce bi model begendm herkes sanki iğrençmiş gibi davrandı ya ben begendm dedim herkeste bi yprum yapmalar fln sogudummm bende kımseye göstermeme kararı aldım en doğal hakkım gizemli klmasını istemek
herkesin her dediğini takarsanız bu hayat sizi çok üzer. nacizane tavsiyem o kadar da şeetmeyin.sorun o değil sorun yorumlar yapıp bilerek huzurszlk çıkarmaları hepsi bu
merhaba
nisan da nikahım olacak. Bir şeyini yakalamadım ama içimde bir his var nişanlıma 2 konuda guvenmıyorum.. Sanki paylaşıyor gibi herkesle.. Nişan elbisemi kimse görmesin dedim son ana kadr kimseye söylemedim dedi ama bana öyle gelmiyor.. Şimdide kafamda bir model olustu gelinlkle alakalı sözler verdirttrdm kimse bilmesin diye yemınler sözler etti ve kırıldıgını söyledi sen beni boşboğaz mı zannediyorsun fln hadi kımseye guvnmyorsun ben bu kdr srfsz bi insamıyım asagılkmym vs dedi. gelnlk modelini gelinlk kumaşları satan bi abisi var aile dostları adam yollayın kumasını begenip ben yollıyım dikim parası verin demiş bende istemedim ya kimseye yollamaz neden taş koyuyorsun dedi ama guvenmıyorum .. Kimse bilsin görsun istemıyorm.. Sanırım abarttım .. bna gelnce çat çat herseyi söyluyor ama ailesinden biri der ise sus pus. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?