- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
merhaba
nisan da nikahım olacak. Bir şeyini yakalamadım ama içimde bir his var nişanlıma 2 konuda guvenmıyorum.. Sanki paylaşıyor gibi herkesle.. Nişan elbisemi kimse görmesin dedim son ana kadr kimseye söylemedim dedi ama bana öyle gelmiyor.. Şimdide kafamda bir model olustu gelinlkle alakalı sözler verdirttrdm kimse bilmesin diye yemınler sözler etti ve kırıldıgını söyledi sen beni boşboğaz mı zannediyorsun fln hadi kımseye guvnmyorsun ben bu kdr srfsz bi insamıyım asagılkmym vs dedi. gelnlk modelini gelinlk kumaşları satan bi abisi var aile dostları adam yollayın kumasını begenip ben yollıyım dikim parası verin demiş bende istemedim ya kimseye yollamaz neden taş koyuyorsun dedi ama guvenmıyorum .. Kimse bilsin görsun istemıyorm.. Sanırım abarttım .. bna gelnce çat çat herseyi söyluyor ama ailesinden biri der ise sus pus. .
yemınler sözler etti ve kırıldıgını söyledi sen beni boşboğaz mı zannediyorsun fln hadi kımseye guvnmyorsun ben bu kdr srfsz bi insamıyım asagılkmym vs dedi.
Baslikdmta "Güvenmiyorum"u görünce baska bisey sandim. Bütün derdiniz bu olsunmerhaba
nisan da nikahım olacak. Bir şeyini yakalamadım ama içimde bir his var nişanlıma 2 konuda guvenmıyorum.. Sanki paylaşıyor gibi herkesle.. Nişan elbisemi kimse görmesin dedim son ana kadr kimseye söylemedim dedi ama bana öyle gelmiyor.. Şimdide kafamda bir model olustu gelinlkle alakalı sözler verdirttrdm kimse bilmesin diye yemınler sözler etti ve kırıldıgını söyledi sen beni boşboğaz mı zannediyorsun fln hadi kımseye guvnmyorsun ben bu kdr srfsz bi insamıyım asagılkmym vs dedi. gelnlk modelini gelinlk kumaşları satan bi abisi var aile dostları adam yollayın kumasını begenip ben yollıyım dikim parası verin demiş bende istemedim ya kimseye yollamaz neden taş koyuyorsun dedi ama guvenmıyorum .. Kimse bilsin görsun istemıyorm.. Sanırım abarttım .. bna gelnce çat çat herseyi söyluyor ama ailesinden biri der ise sus pus. .
Nasil ya simdi sen nisanlina modeli kimseye solenesin diye yemin mi verdirttinmerhaba
cevabina bayildim gercekten! Agzina saglik kuzum.. Böylelerini görünce sinirleniyorum..Bu kafayla evliliginizde huzur bulamazsiniz.
Birilerine soyledigine dair emin bile degilsiniz ama "soylemiş gibi geliyor" diye problem yaratiyorsunuz. Bir gelinlik için on tane yemin söz istiyorsunuz, karşindaki adam da bir garip sizin akliniza uyup dünya sırrını ögrenecekmiş gibi yeminler filan ediyor...
Alti ustu gelinlik kim ne yapacak senin gelinligini magazine mi cikacak, unlu modacilar mi yorumlayacak kimsin ki sen???? Dunyada gorulmemis bir model mi yaptiriyorsun altin kaplama filan??
Valla bu platformda herhangi bir erkek için yazık diyeceğim hiç aklıma gelmezdi benimde aynı şeyi düşündüm okuyuncaŞöyle bir mevzuda, adama şunu söyletecek kadar üzerine varmanız hiç sağlıklı değil.
Bi bana mı komik geldi ya, yazık yahu adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?