Güvenmiyorum

Yahu millet ne derse desin,ben beğendim de geç.. boyle her kararınızda milletin lafından etkilenirseniz ohhooo sizin işiniz zor... ha ama nişanlı söyleme dediğiniz şeyleri söylüyorsa evet boşboğaz bir adam ve çok itici bir durum

yemınler sözler etti ve kırıldıgını söyledi sen beni boşboğaz mı zannediyorsun fln hadi kımseye guvnmyorsun ben bu kdr srfsz bi insamıyım asagılkmym vs dedi.

Şöyle bir mevzuda, adama şunu söyletecek kadar üzerine varmanız hiç sağlıklı değil.
Bi bana mı komik geldi ya, yazık yahu adama

Gorseler nolur ki? Sizin nisaniniza sizin nisanlik modelinden , sizin dugununuze de sizin gelinliginizden diktirip gelecek halleri yok ya? Ay valla garipsiniz adam da diyordur kiminle evleniyorum napiyorum ben diye

yorum yaptgnda siz de cvp verin ben bunu begendm önemli olan bu diyin ssizde.. yada yuzune gulup gulumseyın geçin oralı olmayın. bu kadar takıntılı olmak hoş değil.. nişanlnz takıntılı biri oldugunuzu dusunmeye baslamıs ve yarın obur gun bir şey oldugunda eşimin takıntısıdr der geçer.. aslında kendnize yapıyorsunz hem sağlık açısından hem evlilik.. bende takarım ama ben bi şeklde umursamayarak cvp veriyorum.. çok takılmayın bırakın kendi halinde heveslensin.. siz gitmedikten snra halledersnz..

Baslikdmta "Güvenmiyorum"u görünce baska bisey sandim. Bütün derdiniz bu olsun

Ya canım Kraliçe Elizabeth'in gelini olmucaksın bütün dünyanın gözü de üzerinde olmucak..
Bu kadar da abartılmaz senin beğendiğin gelinliğe laf ettiklerinde neden soğuyosun ki umursama o senin hayalin..
Ne dertler var Allahımm

Nasil ya simdi sen nisanlina modeli kimseye solenesin diye yemin mi verdirttin aksam aksam guldum

cevabina bayildim gercekten! Agzina saglik kuzum.. Böylelerini görünce sinirleniyorum..

Ya hiç derdin yok kıyafeti dert ediyosun ya da ben neyden nem kapsam diye düşünüyosun . Üstüne adama inanmayıp güvenmiyosun Adama üzüldüm yahu ben çoktan kapı duvar etmiştim böyle muameleye karşın.. fazla şımarıksın

İyide damadın da görmemesi laxım değil mi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…