Güvensizliğe çare!

bmabk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
32
2
6
35
İstanbul
benim 2 yılık bi iliskim var birbirimizi çok seviyoruz ama birbirimize yeterince güvenmiyoruz geçen eski sevgilisini twitterda arattığını gördüm sence napmalıyız? artık ikimizde güvenmek istiyoruz :(

benim 2 yılık bi iliskim var birbirimizi çok seviyoruz ama birbirimize yeterince güvenmiyoruz geçen eski sevgilisini twitterda arattığını gördüm sence napmalıyız? artık ikimizde güvenmek istiyoruz :(

Eski sevgilisini twitter üzerinde aratmissa, ben de güvenmezdim valla. Ikiniz de güvenmek istiyorsunuz ama bunun icin neler yapiyorsunuz? Mesela sevgiliniz sizin ona güvenmenizi ve onun da size güvenmesini isterken neden eski sevgilisini aratiyor? Güven kolay olusan birsey degildir. Eger 2 senede bunu hala olusturamadiysaniz, demek ki var bir yerlerde bir sorun.

Aramayacak arkadaşım! Arıyorsa hala merak ediyor demektir. Benim sevgilim de öyle bir hata yaptı ve açıklama bile yapamadı ki yapsa da artık tamamen beni sevip bana değer verdiğine inanmazdım. Bu olay beni etkiledi hep acaba, yoksa, unutamadı mı, hala seviyor mu diye dolaştı durdu zihnimde. Ve bu ona güvenmememe neden oldu 1 hafta önce de bitti.Gerçekten güven tek kullanımlıkmış çok net anladım.

güven olmazsa o ilişki inan cekilmez, oturun konusun güzelce.

Kaç yaşınızdasınız? Güven öyle ha diyince olmuyor... Zaman ister doğruluk ister... Birbirinize güvenmiyorsunuz ilişkiyi bitirmiyorsunuz güvenmek istiyorsunuz
Farkındamısın dengeli bi ilişki değil sizinki... Bence birbirinize güven terazisi yapacağınıza kalbinize yapın birbirinizi ne kadar seviyorsunuz.. Bunu çözün

yalnış şeyler yapıyosaniz normal güvenmemeniz. Bi de şu var siz nasıl öyle bişey yaptı diye güvenmiyosaniz o da kendi yaptığı için sizin de yapacağınizi düşünür. Şöyle özetleyeyim hani bi laf var yalan söylemeyen yalan söylendiğini anlamaz diye onun gibi bişey. Aslında insanin kendi karakterinden ibaret karşısindakine karşı tavrı.

Güvenmek gerçekten ciddi bir olay.Yıllar bile alabilir.Ama bakın güveni yıkmak bi twitter aratmak bile kaç saniyelik olay yani.Zamanla belki mümkün sürekli kuşku duyarsınız, sürekli hesaplarını kontrol edersiniz güven yoksa.Ne zaman tamam artık temiz bu zamana kadar olay görmedim derseniz o zaman biraz biraz eski güven gelmeye başlar.Bunun için çokça sabır ve zaman lazım..

Bunu ona sormalısın nedenını ?
Aslında sormana bıle gerek yok .Nedenı aslında acık da .
Bırsey sorucam demıssın ya bırbırımıze guvenmıyoruz o sana neden güvenmiyor ?

Eski sevgilisini aratan kisiye bende guvenmezdim.
guvenmek icinde caba harcamazdim
Kendisi o guveni vermeli..

Eski sevgilisini aratan birine ne kadar güvenilir ki?
EE sen naptin peki onun sana guvenmemesi için?:ssz:

Son düzenleme:
Tum iyi niyetimle, eski sevgilisini sadece ve sadece meraktan arattigini varsayarak, bu kismi goz ardi ediyorum...
Koru korune guvenmeyi hicbir zaman mantikli bulmadim, her sey insanlar icin, hafiften gozu uzerinde tutmakta fayda var...
Fakat, bunun haricinde, guven cok onemli...
Oturun konusun, her ne olursa olsun, kizacak olsaniz bile, birbirinize yuzde yuz durust olun...
Asla iliskinize yalan girmesin...
Telafisi, aciklamasi olmayan, size ve iliskinize yakismayacak hibir sey yapmamaya soz verin...
Denemekte fayda var, fakat tum bunlarin ustune hala guveninizi sarsacak bir sey yaparsa, bu iliskiyi daha fazla devam ettirmenin anlami olmaz...
Umarim iki yildir saglayamadiginiz, guveninizi en kisa surede saglarsiniz ve her sey yoluna girer...

Back
X