Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni benim esim. Bu erkekler nasil bu kadar kiskanc oluyor anlamiyorum. Benimki de surekli takipte. Ne yapsam altinda bir sey ariyor. Ben de 35 yasindayim. 17 yasindan beri esimle birlikteyim. Adam neredeyse 20 senedir arkamdan hafiyelik yapiyor. Isin cok zor. CookkMerhaba sayın KK üyeleri
ben 35 yaşında evliyim 2 çocuğum var. Bir konuda sizin yorumlarınıza ihtiyacım var.
Eşimle 3 aydır güvensizlik problemi yaşıyorum. Her hareketimden bir şeyler çıkarmaya çalışıyor. Bilmeden yaptığım şeylerde bile bir sadakatsizlik arıyor. Bu arada eşim çok sahiplenicidir. altıma otomatik vites araba çekti, benzini kendi doldurur yıkamaya götürür o işleri bana bırakmaz.
en son bi kaç gün önce eşimin tanıdığı bir doktora gittim. muayene bitince birden dolu fırtına yağmur başladı.
Doktor da aile dostumuz. seni bu havada bırakmam dedi bir tanıdığının arabasıyla beni eve yolladı.
Eşime durumu anlattım aşırı tepki gösterdi başkasının arabasına binemez mişim falan çıktı gitti.
baktım kızıyor sonradan eşi de yanındaydı dedim.
doktoru da arayıp eşim sorarsa eşi de yanındaydı der misin dedim.
tabi eşim inanmadı ve yalanım ortaya çıkarttı. eşimle şu an çok kötüyüz muhtemelen boşanacağız.
burada hatalı olan kim sizce?
Öncelikle eşinin huyunu biliyorsun o arabaya binmemeliydin ben olsam kesinlikle binmezdim. Ayrıca niye yalan söylüyorsun ortada bir şey yokken niye varmış gibi üzerine gelmesine izin verip bir de üstüne yalan söyleyip suçlu duruma düşüyorsun. Eşin zaten hatalı madem bu kadar güvensiz ayrılsın her hareketinin altında bir şey aramak ne demek sen onun iki çocuğunun annesisin. Boşanacağını sanmıyorum bu yüzden ama biraz çektirir gibi geldi..Merhaba sayın KK üyeleri
ben 35 yaşında evliyim 2 çocuğum var. Bir konuda sizin yorumlarınıza ihtiyacım var.
Eşimle 3 aydır güvensizlik problemi yaşıyorum. Her hareketimden bir şeyler çıkarmaya çalışıyor. Bilmeden yaptığım şeylerde bile bir sadakatsizlik arıyor. Bu arada eşim çok sahiplenicidir. altıma otomatik vites araba çekti, benzini kendi doldurur yıkamaya götürür o işleri bana bırakmaz.
en son bi kaç gün önce eşimin tanıdığı bir doktora gittim. muayene bitince birden dolu fırtına yağmur başladı.
Doktor da aile dostumuz. seni bu havada bırakmam dedi bir tanıdığının arabasıyla beni eve yolladı.
Eşime durumu anlattım aşırı tepki gösterdi başkasının arabasına binemez mişim falan çıktı gitti.
tabi eşim inanmadı ve yalanım ortaya çıkarttı. eşimle şu an çok kötüyüz muhtemelen boşanacağız.
Ayrıca doktora nasıl böyle bir şey söylemesini isteyebildin ki?? Eşinizi küçük duruma düşürmüşsünüz aranızdaki mevzuya doktoru niye karıştırıyorsun. Adam kimbilir neler düşünmüştür arkanızdan bu kadın gizli işler çeviriyor demek ki bu kadar rahat demiştir. Eşim bana güvenmiyora getirmişsiniz olayı.. ben utanır arayamazdım. Düşününce Benim eşimde kafana dolu düşseydi de o arabaya binmeseydin derdi sanırım. Çünkü hiç tanımadığımız biri bir suratı değişirdi. Ben başka kadının arabasına binse böyle bir durumda ne düşünürdüm bilemedim ama önemsemezdim sanırım. Belki benimde yüz ifadem bir değişirdi ama bu yüzden ikimizde kavga etmezdik. Normalde çok kavga ederiz ama bunu ikimizde büyütmezdik..Öncelikle eşinin huyunu biliyorsun o arabaya binmemeliydin ben olsam kesinlikle binmezdim. Ayrıca niye yalan söylüyorsun ortada bir şey yokken niye varmış gibi üzerine gelmesine izin verip bir de üstüne yalan söyleyip suçlu duruma düşüyorsun. Eşin zaten hatalı madem bu kadar güvensiz ayrılsın her hareketinin altında bir şey aramak ne demek sen onun iki çocuğunun annesisin. Boşanacağını sanmıyorum bu yüzden ama biraz çektirir gibi geldi..
Ne kadar dürüstsünüz. Şimdi kandırmış olmadınız mı yalan söyleyerek? Yine eşiniz öğrendi.Söylememek de kandırmak sayılmaz mı
Hem doktor aile dostumuz
Eşim öğrenirdi
kocan altına otomatik araba çekti he...…..Merhaba sayın KK üyeleri