Artik ne yapacagimi bilmiyorum. 3 yildir aslinda(?) iyi giden bir iliskim var fakat sevgilimin bana karsi güvensizlik sorunu var. Benimle alakali olmadigini düsünüyorum cünkü simdiye kadar güvenini sarsacak hic birsey yapmadim, zaten fazla disari cikan, cevresi genis olan biri degilim ve bu benim ilk iliskim. Sevgilimin eskiden 2 yillik bir iliskisi vardi, aldatilmis kizin telefonunda baska bir erkekle görüstügünü görmüs tesadüfen, bence asil sebebi bu. Fakat cok zoruma gidiyor, onun istemedigi biseyi yapmiyorum, özellikle anlayis göstermeye calisiyorum ama yinede olmuyor. Rüyasinda bile benim onu aldattigimi görüyor, bu tür rüyalari defalarca gördü. O uyurken misal whatsapp‘e girip arkadaslarimla konusmaya korkuyorum artik, yanlis anlamasin diye ki cogu zaman hep der kiminle konusuyorsun bu saatte ne konusuyorsunuz yatsana uyusana falan filan. Sosyal medya hesaplarimi da sildim, istemedigi icin. Disari ciktigimda mutlaka saat basi neler yaptigimi söylememi ister, misal carsiya gidiyorum demem onun icin yetmiyor, kimle nereye saat kacta ne zaman kadar, her seyi bilmek istiyor. Icim daraldi artik, ne yapsam inanin bilmiyorum. Niyetimiz ciddi ama bu iliski böyle devam eder mi bilmiyorum, sizce ne yapmaliyim?