guvensizlik ve gece gece aklıma gelen çözüm

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
Önceki evlilik karari aldigim sevgilimin beni aldattigini ogrenince bir süre psikolojim bozuldu. Duzeldim sonra. Sonra karşıma o çıktı . Ama oncekinin açtığı yaradan ötürü erkeklere güvensizlik oluştu. Şimdi aklıma bir çare geldi . Evlilik kararı aldigim kisinin bana sadakatini ölçmek için dedektiflik bürosuna basvurmayi düşündüm. Internetten baktim yaşadığım sehirde birkaç tane varmış ve evlilik öncesi araştırma da yapiyorlarmis, basvuran da cokmuş . üç buçuk aydır beraberiz evlilik maksadiyla başladık.vu yüzden biraz hızlı bi karar aldık. Yaza evlilik dusunuyorux ama aileler tanismadan ciddi bir adım atmadan ondan bu hususta emin olmak istiyorum.

Önceki evlilik karari aldigim sevgilimin beni aldattigini ogrenince bir süre psikolojim bozuldu. Duzeldim sonra. Sonra karşıma o çıktı . Ama oncekinin açtığı yaradan ötürü erkeklere güvensizlik oluştu. Şimdi aklıma bir çare geldi . Evlilik kararı aldigim kisinin bana sadakatini ölçmek için dedektiflik bürosuna basvurmayi düşündüm. Internetten baktim yaşadığım sehirde birkaç tane varmış ve evlilik öncesi araştırma da yapiyorlarmis, basvuran da cokmuş . üç buçuk aydır beraberiz evlilik maksadiyla başladık.vu yüzden biraz hızlı bi karar aldık. Yaza evlilik dusunuyorux ama aileler tanismadan ciddi bir adım atmadan ondan bu hususta emin olmak istiyorum.
Iliskiniz daha cok yeni, ustelik dedektif tutmak kesin cozum degil ki, sonucta simdi aldatmiyor olabilir ama ya evlendikten sonra aldatirsa, bence biraz tanimaya calis zamanla eski yasadiklarini unutup guvenmeye baslarsin

Dedektife verdigin parayla kac tane elbise alirsin haberin varmi?
Bence hic evlenme. Evlilik stress.
Takip etmeyede gerek kalmaz bence evet sen vazgec evlenmekten ve bursuru elbise al. Ve birsuru cikolata.
Arabada onemli.
O kadr cikolatayi tasimak kolay olmuycaktir.

Uyku manyagiyim..

Dedektife verdigin parayla kac tane elbise alirsin haberin varmi?
Bence hic evlenme. Evlilik stress.
Takip etmeyede gerek kalmaz bence evet sen vazgec evlenmekten ve bursuru elbise al. Ve birsuru cikolata.
Arabada onemli.
O kadr cikolatayi tasimak kolay olmuycaktir.

Uyku manyagiyim..
ne kadar ki merak ettim :KK53:

Böyle bir sey yapmamalısın:KK20:
Hakkın yok ki başkasının özel yaşam alanını gözetlemeye
Hadi kocan olsa bir süpheye düşmüş olsan neyse
Önceki aldattı diye bunu yapmaya hakkın yok

Lütfen dalga gecmeyiniz. Sevgilim baya yakışıklı belki bunun da etkisi olabilir. Ama inançlı ve evden işe işten eve bi çocuk . Ailem arastirdi sorup sorustu . Ayrıca tanisti ailemle. Herkes birbirini çok sevdi ama aldatilmak kabusim oldu. Onun sadakatinden emin olursam çok mutlu olacağım

bu faceden orda burda sahte hesap acıp bakmaya benzemiyor resmen pesine birini takacaksın adamın ortada birsey yokken ustelik yarın oburgun ogrenirse bu sebeple ayrılır bile haklı olarak

Lütfen dalga gecmeyiniz. Sevgilim baya yakışıklı belki bunun da etkisi olabilir. Ama inançlı ve evden işe işten eve bi çocuk . Ailem arastirdi sorup sorustu . Ayrıca tanisti ailemle. Herkes birbirini çok sevdi ama aldatilmak kabusim oldu. Onun sadakatinden emin olursam çok mutlu olacağım
afedersin
dalga geçmek amaçlı değil ama cidden ben peşimde birisini farketsem psikoloik olarak etkilenirim
sizce normal bir durum mu? bir uzmana gidip söylese peşimde biri var diye adam ilk akıl sağlığını kontrol eder
bence rahat bırakın
varsa huyuysa zaten çıkar ortaya bu biraz abartı olmuş gibi

bu faceden orda burda sahte hesap acıp bakmaya benzemiyor resmen pesine birini takacaksın adamın ortada birsey yokken ustelik yarın oburgun ogrenirse bu sebeple ayrılır bile haklı olarak

Ben soylemedikce nasıl ogrenebilir ki. Biliyorum cok paranoyakca ama guvemek istiyorum emin olarak evlenmek istiyorum

Ben soylemedikce nasıl ogrenebilir ki. Biliyorum cok paranoyakca ama guvemek istiyorum emin olarak evlenmek istiyorum
canım ben 3 kere aldatıldım ama suan boyle bir supheyle ilişkimi surdurmuyorum..bastan belki acaba odamı yapar diye dusunmen dogal suphelenirsin kendince arastırırsın ama sana herhangi bir guven sorunu yasatmamıssa dedektif olayına girecek kadarda abartmaman lazım

afedersin
dalga geçmek amaçlı değil ama cidden ben peşimde birisini farketsem psikoloik olarak etkilenirim
sizce normal bir durum mu? bir uzmana gidip söylese peşimde biri var diye adam ilk akıl sağlığını kontrol eder
bence rahat bırakın
varsa huyuysa zaten çıkar ortaya bu biraz abartı olmuş gibi

Nasıl çıkacak ortaya? Ben hemen cikmasini istiyorum ama çok zor

evlilik düşünmeden önce bir piskologla görüşmelisin bence güven konusunda piskolojin çok bozulmuş allah yardımcın olsun zor bir durum aldatılma piskolojisi
dedektif vs hepsi hikaye yaşamadan öğrenemessin hiçbir insanı şansına kalmış

ne kadar ki merak ettim :KK53:

Bilmem?
Pahalidir bence ya :D
Evet evet pahalidir.
Dusunsene dedektifi saatlerce bu sogukta karda disarda sevgilinin pesinden kosturtucan.
Simdi bide iki kati para ister hem.
Duble pahalidir yani.
Yok yatmadi benim kafama, cikolata alsin konu sahibi.
Yarisinada bana yollasin bu dahi fikrimden dolayi.
Adres bilgilerim altta..

evlilik düşünmeden önce bir piskologla görüşmelisin bence güven konusunda piskolojin çok bozulmuş allah yardımcın olsun zor bir durum aldatılma piskolojisi
dedektif vs hepsi hikaye yaşamadan öğrenemessin hiçbir insanı şansına kalmış

Katılıyorum ama doktora gitmek işime gelmiyor ben kuskuculugumun üzerine gitmeyi tercih ediyorum

Back
X