• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvensizlik

Uzmanlığa çalışan doktorlar bırakın eş bulma sitesinde dolaşmaya uyumaya vakit bulamıyorlar. Şu aşamada hangi düşünceyle üye olmuş olabilir bu tip bir siteye diye düşünüyor insan. Dikkatli olmakta fayda var.

Uzmanlığa çalışan doktorlar bırakın eş bulma sitesinde dolaşmaya uyumaya vakit bulamıyorlar. Şu aşamada hangi düşünceyle üye olmuş olabilir bu tip bir siteye diye düşünüyor insan. Dikkatli olmakta fayda var.
Bu konuda ben de düşünüyorum,ama biriyle tanışmaya bile vaktim yok demişti.Çevremdekiler de hep doktor olduğu için buraya ilk defa üye oldum demişti.

Fake fotoğraf olduğu için görüntülü görüşmüyor ve fotoğraf atamıyor tabi :kahve:
Ayrıca doktorun ne iş ivar ilişki sitelerinde ya? Düsmüs mü o kadar...

Neden olmasın ? Adam evinde yattığı yerden; kadınlarla yazışıp, eğleniyor. Mesleği sayesinde kendisine yazan kadınlarla da özgüvenini tazeliyordur.

Merhabalar ,tavsiye üzerine bir ilişki sitesine üye oldum.Mesaj atanlardan biriyle görüşmeye karar verdim.
Bu kişi doktor olduğunu söyledi.seviyeli bir şekilde mesajlaşınca konuşmayı sürdürdüm.Numarasını verdi.
Bir süre sonra sonra görüşmeye karar verdik.Konuşması,muhabbeti güzeldi.sorun şu üç gğndür konuşuyoruz.İki fotoğrafından başka bir şey bilmiyorum.Asistan ,uzmanlığa hazırlanıyor.Yoğun çalışıyor.Hastane ismini bile verdi.Doktorluk bilgisi var,test etmek için bayağı bir soru sordum çünkü ama o isimde bir dr bilgisi yok hastanede.Ve daha fazla foto istememe rağmen bir tanesi anlık ve iş başında iki foto attı.İkincisi maskeliydi.
Telefonunun hasta dosyaları ile dolu olduğunu söyledi.
Bu hafta görüntülü konuşacağız,ve buraya gelmeyi düşünüyor..
Ama ben hala şüphe ediyorum o kişiden.Daha fazla foto atabilirdi,hemen görüntülü konuşabilirdi.Üstelik benden çok hoşlandığını söyledi.
Güvenmeli miyim?Sizce doğru öu söylüyor.
Yıllarca tıp okuyan insan evde kalmış gibi nette koca mi arayacak ?

Siz Gaziantep'te misiniz ? Buluşalım deseniz; nasıl buluşacaksınız ? Adamın söylediği herşey doğru olsa bile; bu kadar uzak mesafe ilişkisine gerek var mı ?
İstanbuldayım.Bayramda geleceğim dedi.Bilmiyorum.Sadece fikrinizi sormak istedim.Çok bunaldım yalnızlıktan.Görüştüğim pek çok kişi sarmadı.İş yerinde bir tane bile bekar erkek yok.Çok girişken bir insan da değilim ki bir bakışarak etrafıma birini çekeyim.
Bu mantıklı geldi.Kimileri bu durumu düşmek diye niteliyor,kimiler de evde kalmak.Ben ise hiç birisi.Yanlış ya da doğru.Sadece denemek istedim..

Back
X