İki yıl olmak üzere fazla sürmedi mi :)İlişkilerde özellikle hani bi donem vardır ya... Onu dünyanın yakisiklisi, mukemmeli, ulasilmazi kendini de dünyanın en çirkini, degersizi, sevilemeyecek insani gibi hissettiğin zamanlar...
Belki de şuan o leveldasindir.
Bak demek ki iki yildir ciddi ciddi seviyorsun sen bu adami... :)İki yıl olmak üzere fazla sürmedi mi :)
Kesinlikle öyle. Aslında yüzüne bakılmayacak biri değilim begenilen biriyim ama niye böyle oluyor anlayamıyorumkiBence bu kadar kendini değersizleştirme..karşı tarafa yansırsa onunda totosu fena kalkar diyim sana
böyle bir dönem mi varmış. bilmiyordum.İlişkilerde özellikle hani bi donem vardır ya... Onu dünyanın yakisiklisi, mukemmeli, ulasilmazi kendini de dünyanın en çirkini, degersizi, sevilemeyecek insani gibi hissettiğin zamanlar...
Belki de şuan o leveldasindir.
Sevmiycem artık yıpratıyo beni :)Bak demek ki iki yildir ciddi ciddi seviyorsun sen bu adami... :)
böyle yapma kendine kendini sev bak çok var öyle evleniyor kadınlar sonra adam bakıyor kadında özgüven sıfır eziyorda eziyorKesinlikle öyle. Aslında yüzüne bakılmayacak biri değilim begenilen biriyim ama niye böyle oluyor anlayamıyorumki
Seviyo biliyorum ama iltifatmış filan yok. Belkide bundan kaynaklanıyo bilemiyorumböyle bir dönem mi varmış. bilmiyordum.
özgüven eksikliği aslında, karşıdaki insanın sizi ne kadar sevdiği ile ters orantılıdır bence.
karşındaki insanın çok sevdiğini hissediyorsan o kadar az özgüven eksikliği yaşarsın. belki de sebep bu dur.
:))Sevmiycem artık yıpratıyo beni :)
Aynaya bakınca beğeniyom kendimi ama adamın yanında ezik hissediyorumböyle yapma kendine kendini sev bak çok var öyle evleniyor kadınlar sonra adam bakıyor kadında özgüven sıfır eziyorda eziyorkendini sev aynaya bak kendini övv mesela aynaya bakıp kendime aşık oluyorum
İneternet üzerinden piskologlara mail atıp yardım alabilirsinAynaya bakınca beğeniyom kendimi ama adamın yanında ezik hissediyorum
Aynaya bakınca beğeniyom kendimi ama adamın yanında ezik hissediyorum
Hyr çok yakışıklı değil standart biri :)cok mu yakisikli ovgu alan biri de ezik hissediyorsun kendini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?