Çok tatlı bir konu olmuş canım.
Haklısın aslına bakarsan. Bardağın dolu tarafından bakıp mutlu olmalıyız ki hayat yaşanası bir yer olabilsin.
Bende düşüneyim ımmm. En son birlikte pizza yemiştik aşkımcımla.
Ben doymuştum artık bu zorla pizzayı yedirdi bana.
Patatesleri tek tek ağzıma tıkıştırdı filan. Güzel bir gündü.
hmmmm bizimm tam 46gün önce herşeyim karakuzumun karakuzusu küçük meleğimiz öykümüz doğdu hiç bu kadar mutlu olmamıştım çok şükür rabbimeee
benm aşkım geçen hafta cuma askerden geldi pzartesi sözleşip buluştuk bi kaç gündür yine ısrar ediyodu buluşalım diye ama ben okulumdan dolayı pek fazla buluşamıyorum neyse hayır aşkm olmaz buluşamayız diye diye ikna ettim haftaya buluşcaktık derken dün okula giderken dedim ki ben buna bi süpriz yapıyım kapısına dayanıyımm neyse atladım otobüse gittim evlerine annesi açtı kapıyı aşkımdaa uyuyomuş ( e uyuycak tabi o saattte) aşkımınn yatagının başına gittimm onu öperek uyandırdımm çookk şaşırdıı çok mutlu oldu tabi anneside çok şaşırdı kapıyı açınca aşkımı hiç uyurken görmemiştimm çok tatlıymış yaa arada bir yapıcam yine böyle süprizler
6 kasım benim için çok öenmli biricik aşkımla tanıstık arkads olduk iikide karsıma cıkmıs benim olmus :)
13 kasım 2009 20:30 aşkımmmm oglumuz cok ıyı saglıklı.. senı cok sevıyorummmm (ben de senı cooook sevıyorum canım hayat arkadasım)
tekrar uyumuşum gözümü actım kucuk bı kutu kolye setı.. bebegımızı dunya ya getırdıgın ıcın dokuz ay bu yuku tasıdıgın ıcın. bana bu guzel duyguyu tattırdıgın ıcın cok tsk ederım dedı..
ben salya sumuk agladım oglum kucagımda, hayatımda hıc mutlu oldugum ıcın aglamamıstım o gune kadar...
ıyıkı eşımle evlenmısım. hayattakı en dogrum benımmmmm
ya bende hiç anlasamıyorum sevdiceğimle ama bi cok defa beni sasırttı ya yaptıgı süprizlerle götürüyoruz işi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?