güzel anlar hatırlanırsa mutlu oluruz biz... hadi sizde yazın...

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
kızlar hep erkeklerden yakınırız. bende nişanlıma çok kızarım bazen hatta gırtlaklıyasım gelir.. amaa düşünüyorumda o olmasa hayatımda ne yapardım bilmiyorum.. bugün canım çok sıkkındı ve nişanlım bir mesaj attı bana :) 4 ay sonra senin eşin olacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum yazmış.... yawrum yaaaa ölürüm ben onaa.. canımın içi... kızlar erkeklerden yakınmak yerine sizde hayatınızdaki sevgilinizin nişanlınızın kocanızın yaptığı ve sizi çok mutlu eden bir şeyi yazın... bakın moraliniz nasıl değişiyor...

Çok tatlı bir konu olmuş canım.
Haklısın aslına bakarsan. Bardağın dolu tarafından bakıp mutlu olmalıyız ki hayat yaşanası bir yer olabilsin.
Bende düşüneyim ımmm. En son birlikte pizza yemiştik aşkımcımla.
Ben doymuştum artık bu zorla pizzayı yedirdi bana.
Patatesleri tek tek ağzıma tıkıştırdı filan. Güzel bir gündü.

hmmmm bizimm tam 46gün önce herşeyim karakuzumun karakuzusu küçük meleğimiz öykümüz doğdu hiç bu kadar mutlu olmamıştım çok şükür rabbimeee

benm aşkım geçen hafta cuma askerden geldi pzartesi sözleşip buluştuk bi kaç gündür yine ısrar ediyodu buluşalım diye ama ben okulumdan dolayı pek fazla buluşamıyorum neyse hayır aşkm olmaz buluşamayız diye diye ikna ettim haftaya buluşcaktık derken dün okula giderken dedim ki ben buna bi süpriz yapıyım kapısına dayanıyımm neyse atladım otobüse gittim evlerine annesi açtı kapıyı aşkımdaa uyuyomuş ( e uyuycak tabi o saattte ) aşkımınn yatagının başına gittimm onu öperek uyandırdımm çookk şaşırdıı çok mutlu oldu tabi anneside çok şaşırdı kapıyı açınca aşkımı hiç uyurken görmemiştimm çok tatlıymış yaa arada bir yapıcam yine böyle süprizler

6 kasım benim için çok öenmli biricik aşkımla tanıstık arkads olduk iikide karsıma cıkmıs benim olmus :)

gözünü kapatıp yastığa yattığında o anı görüyormusun sende benım gibi :)

hmmmm bizimm tam 46gün önce herşeyim karakuzumun karakuzusu küçük meleğimiz öykümüz doğdu hiç bu kadar mutlu olmamıştım çok şükür rabbimeee

allah analı babalı buyutsun canım... allahım annelım vazıfesını her kadına nasip etsin inş..

bende yapmıştım bunu.. ama ben 6 saat uzaga gıttım haberı yoktu saat 7 de işe kaldırdım nişanlımı

6 kasım benim için çok öenmli biricik aşkımla tanıstık arkads olduk iikide karsıma cıkmıs benim olmus :)

iyikide olmus canım :) nice yıllar doldurun.. 20 yıl sonra bıle aynı aşkla bakın bırbırınıze ıns..

13 kasım 2009 20:30 aşkımmmm oglumuz cok ıyı saglıklı.. senı cok sevıyorummmm (ben de senı cooook sevıyorum canım hayat arkadasım)

tekrar uyumuşum gözümü actım kucuk bı kutu kolye setı.. bebegımızı dunya ya getırdıgın ıcın dokuz ay bu yuku tasıdıgın ıcın. bana bu guzel duyguyu tattırdıgın ıcın cok tsk ederım dedı..

ben salya sumuk agladım oglum kucagımda, hayatımda hıc mutlu oldugum ıcın aglamamıstım o gune kadar...

ıyıkı eşımle evlenmısım. hayattakı en dogrum benımmmmm

Gecen temizlikci kadin benimkini asonsor'e binerken gormus guvenlik kamerasindan. Kostura kotura geldigini soyledi, asansor gelince aynadan montunu duzeltmis, suslenip puslenmiss bi guzelll.. hali cok komikti dedi.. hala gulerim dusundukce

yüce rabbim o anı herkese nasip etsin inşallah canım. çok güzel bir andır eminim

ya bende hiç anlasamıyorum sevdiceğimle ama bi cok defa beni sasırttı ya yaptıgı süprizlerle götürüyoruz işi:)

bayanlar bu kadar mı aşkının anlarını hatırlayan yokmu başka??

bayanlar sıkıntıları bıraz kenara atıp aşka gelmek ısteyen yokmu??

bınlerce km uzakta olmasına rağmen doğum günümü unutmamış ve bugün çok özel anlamlı bı vıdeo gönderdı bana
kendısı çekmış hazırlamış
mutlu oldum çok:13:

arada mutlu etmesını çok ıyı bılıyor aklıma geldıkçe yazarım bu çok taze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…