güzel anlar hatırlanırsa mutlu oluruz biz... hadi sizde yazın...

libya'da savaş çıkınca Türkiye'ye dönmüştük ama o iş beni bekler dedi tekrar savaşın olduğu Libya'ya döndü.aylar geçti her gün sesi ile avundum.geliş tarihini evlilik yıl dönümüze denk getirmeye çalışacağını söyledi ve evet o gün akşamı izmir'de kapı çaldı 2 gündür ulaşamamıştım ama içimden bir sess o yolda sana geliyor diyordu.kapıda ki oydu biliyordum kapının çaldığı an o geldi diye nasıl atladım neşe ile yerimden ben de beni o halde gören ablamda bunu unutamayız her halde :)) biraz kalıp tekrar döndü ama neyse savaş bitti ve ben yuvamdayım.çok şükürler olsun.bazen tam bir odun olsa da seviyorum :))

ne kadar romantik ve duygusal yaaa seni anlayan ve değerini bilen bir eşin var en azından herşeyin farkında ve bebek iin bile teekkür ediyor
bende böyle bir eş istiyorum ALLAHIM

hımm, bir düşüneyim..
terzıye daraltması ıcın elbısemı vermıstım ve o da bunu bılıyordu.. ama o sırada kavgalıydık.. neyse ben terzıye almaya gıttım, poşetın ıcınden bır not '' senı herseyden cok sevıyorum, ne yaparsan yap.. senden vazgeçmeyeceğim '' yazmıs.. ayrıca alyans vardı kutunun içinde..
o ıkı ayımızı çok guzel geçirmiştik, ailelerimiz nişan tarıhını konusurken bırden hersey bıttı...

sıradan bır kavga sonrasında , çok sinirlenip beni dövdü ve küfür etti..
şimdi çok üzülüyorum aklıma geldıkce.. aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı......
çok ıstemıstım onunla evlenmeyı.. çokta peşimden koştu özürler dıledı ama kabul edemedım kızlar .. hazmedemedım ettıgı küfrü.. olmadı ayrıldık...

ahh canım yaa
üzülme belki senin için hayırlı olan böyleydi
umarım bundan sonra ondan daha çok evlenmek isteyeceğin ve saçını bir teline bile kıyamayan bir erkek çıkar karşına yine aşık olarak evlenirsin bak çok içten diledim işuan içimden geldi

ahh canım yaa
üzülme belki senin için hayırlı olan böyleydi
umarım bundan sonra ondan daha çok evlenmek isteyeceğin ve saçını bir teline bile kıyamayan bir erkek çıkar karşına yine aşık olarak evlenirsin bak çok içten diledim işuan içimden geldi

canımm çok sagol dılerım hakkımda ettıgın dua kabul olur.
ama çok özlüyorum onu bazen.. bir sürü erkek arkadaşım oldu ama sadece onunla evlenmeyı ıstemıstım ben.. sadece onu gercekten sevmişim şimdi anlıyorum..
bu acı ne zaman diner, bu yara ne zaman kabuk bağlar bılmıyorum.. ama onu cok sevdım ben ya.. çok ozluyorum..
yınede belkı evlenmeden Rabbım onun gercek yuzunu gormemı ıstemıstır..
herseyın hayırlısı.. canım hakkımızda hayırlısı..
erkeklere guvenım bıttı artık . bırı konusurken sesını yukseltse dahi, benı dövecekmiş gibi gelıyor korkuyorum cok korkuyorum..

belkide ALLAH sana onun gerçek yüzünü göstermek istemiştir unutma ALLAH bizi herkesten herşeyden çok seviyor kıyamadı belkide sana
biz göremiyoruz bazen bazı şeyleri ve bazen olmasını istemediğimiz şeyler olduğu zaman aradan zaman geçince iyi ki olmamaış o şey ALLAHIN sevgili kuluymuşuz demez miyiz işte öyle
sadece zaman ve sabır,dua
hiç ummadığın bir anda ummadığın bir saatte karşına çıkar herkesten çok seveceğin ve özleyeceğin
ben hep derim ALLAHIM sen çiz yolumu ben önümde ki egelleri taşları göremem takılıp düşmeme izin verme diye dua ederim
dua et hakkımda hayırlısını ver diye
bak bende eskiden biriyle çıkmıştım aşık olmadan ama ileriyi düşündüğüm sonra sevmediğim halde sırf iyi biri diye sürdürdüğüm ilişkimde ALLAHIM hayırlı ise olsun hayırsızsa olmasın lütfen diye dua ederdim hep
sonra baya zaman sonra o kadar üzdü ki beni o gerizekalı o kadar üzdü ki ailesine karşı beni savunamadı,arkamda durmadı ,aptal saptal kıskançlıklar yaptı,üzdü sonra sapıkca şeyler istedi bilmem ne bir kere de terkettim bi gün ve arkama hiç bakmadım tamam belki sevmiyordum ama çok üzülmüştüm yıpranmıştım onun yüzünden hakeetmediğim şeyleri yaşatmıştı bana hemde yıllaarca peşimde koştuktan sonra bu şahıs
sonra hep dua ettim aşık olmayı ve beni çok seven birini
bi gün hiç ummadığım anda çıktı kaarşıma
sanki dedi ki atractive ben geldim ALLAH'tan dualarının karşılığıyım dedi sanki
çok sevdim o kadar sevdim ki onu o da beni sevdi hissettim onu da
Bir tek onunla sevinçten ve aşkla ağladım,affetmeyi onda öğrendim kendinden önce birini düşünebilmeyi onda öğrendim
en kıyamadığım oldu yani
ve ben bu adamla şimdi evlilik hayalleri kuruyorum umarım hep iyi oluruz ama yine bile diyorum ki ALLAHIM hayırlı ise olsun AMİN
o yüzden tatlım ben inanıyorum senin de kalbinde ki aşka değer vericek biri çıkıcak karşına AMİN

Son düzenleme:

canım benım okadar guzel yazmıssın kı .
kesınlıkle aynı dusuncedeyım guzel Allah ım herseyı benden ıyı bılır hakkımda hayırlısı olsun. ınsallah dedıgın gıbı bırısı cıkar karsıma ve tum mutsuzluklarımı siler alır benden..
Allah mutlulugunu daım etsın canım. hayatta herzaman olumlu olmak gerekır ben buna ınanırım ve guclu olmam gerekır buna da kalpten ınanıyorum ama çok yoruldum okdar yıprandım uzuldum kı.. artık adım atacak halim kalmamıs gıbı hıssedıyorum .. Allah ım bana güç ver dıye dua edıyorum sadece..
senın ıcınde cok uzuldum ama kendını şanslı gor canım benım . dedıgım gıbı gerçek yüzlerını göstermişler adi herıfler bıze..
Allah ım Güzel Allah ım ne olursun hakkımda hayırlısı olanı çıkart karşıma ne olursun rabbim yalvarıyorum sana el açtım sadece..
senden baska kımım var .. senden baska el açabılecegım kımım var.....

hmmm bu konu guzel olmus bu aralar moralım bozuk ve ıyı yönlerını hatırlayıp kendımı motive etmem gerek...

bi keresınde yanagına kirpik düşmüştü bende dilek tutmasını istemiştim oda hürremle evlenelım dıye anında seslı bır dılek tutmustu
o an cok hoşuma gıtmıstı bu durum

AMİN canım AMİN
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun İNŞALLAH,hepimizi sevdiği insanlarla bir ömür karşılaştırsın
kötü insanlara izin vermesin kötülük yapmaları için
hayat bu olur mu olur kimin nerde ne zaman karşına çıkıcağı hiç belli olmaz kader kısmet
RABBİM dualarını kabul etsin hakkımızda hayırlısını eylesin canım

ayrılmıştık, hem de öyle böyle değil kesin bitişlerden, 1 ayın sonunda dayanamadık kesin bitiş bizi kesin birlikteliğe taşıdı :) o gün memlekete gidecektim, barışmıştık ama birbirimizi görmemiştik, yenikapı da feribota binecekken telefonum çaldı, ben geldim nerdesin, dedi, kapıda uzun uzun sarılmıştık, turuncu bir şapka vardı başımda, kahverengi kabanım, şimdi hatırlayınca film sahnesi gibi geliyor bana, koşarak birbirimize sarılmıştık, yol boyu yüzümde gülümseme ile gitmiştim memleketime :) çok seviyorum seni canım eşim benim...

kaydıraktan ters kayıyorduk arkadaşımşa sonra orda taş varmış ben kaydım ve taş kafamı kanattı.

arkadaşım beni hemen kendi evlerine götürmüştü annesi kafama bakmış bişeyler yapmıştı işte :))

keşke yine çocuk olsam.

bi keresinde de en yakın dostumla voleybol oynarken topa vurduk top baya bi havaya uçtu ikimizin de gözler topta manşet vurmaya diye koşarken birbirimize çarpıp yere düşmüştükk

hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…