Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

mislisse 83 mü oldun gerçekten çok sevindim azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyor tubide sende kıa sürede 70leri görürsünz eminim inşallah bende yerimde sayıyor olmam o gün geldiğinde:oops:
Hayir tabiki olmiycaksin haftada 400 versen bile ayda 2 kiloya yakin eder hadi sende bi sıkı saril şu ipe karşı taraf bizi cekmesin bu arada karşı tarafta cıssssslar var :))))

Ben de Düzenli beslenmeye başladım diye canım tatlı istemiyor.ben hamileyken 19 kilo aldım. Her gün akşam bi tabak meyve kek çay çikolata ne bulursam yedim Son döneminde. O zaman çok belli değildi bi doğurdum 3 kilo eksiğim sadece :)) ama and içtim eski halime döncem
Valla sende bu azim varken eski.haline de donersin daha da zayif olursun hic kacamagin simarikligin yok masallah sana

Ahh @JoleYa ahh aslında seni anlıyorum benimle aranda tam 23 kilo var benden 23 mislisseden 20 karamellden 10 kilo zayifsin o yüzden kasamiyosun çünkü bizim kadar vahim degilsin:(

Ay kiz nisan bitmeden mi nisan bitimi asil hdefimize ulasmamiz lazim ben 75 lere dusmek istiyorum nisan ortasinda .... Demek annene gideceksin o zaman benim de takibimdesin cunku allah izin verirse sen bizi birakmazsan bizde seni birakmayiz boyle gidersek tubicim mayis basi 70 i goruruz insallah boyle gidersek kelimesinin altini cizyorum mayista dugunlerimiz var o yuzden ben nisan ortasindan mayis ortasina kadar pek aktif olamayabilirim simdiki gibi basim kalabalik olacak sizi birakmaya niyetim yok en azindan hedefimize ulasana kadar o yuzden tubiicm basta senle benim 70 lere inmemiz lazim beni taniyamasinlaristiyorum sikir sikir giyinmek istiyorum dugunde insallah birakmak yok dimi :))
Valla benim sizi birakmaya hic niyetim yok telefonumda internet paketim oldugu sürece benden kurtulamazsiniz senin düğünler daha erken tarihteymis senin gaza daha hizli yuklenmen lazim bende anneme sürpriz yapicam aslinda seninbkadar bende panik halindeyim bu hafta cok iyiydin sen her hafta böyle olursan ooohooo super otesi olur yarin cok merak ediyorum sonucunu bu arada 75 kilo olmanin hayali bie cok güzel ama yeterki isteyelim rabbime cok şükür yapınca veriyoruz onemli olan o demekko bütün iş bizde bitiyor

Valla sende bu azim varken eski.haline de donersin daha da zayif olursun hic kacamagin simarikligin yok masallah sana
9 aydır kilo vermek için oyalıyorum kandırıyorum kendimi. Ee bu kadar yeter her kilo veremedigim ay suçlu hissedeceğime istediğim kiloya gelir öyle az az kaçamak yaparım :)

Evet Mislisse Mislisse bu hafta süper spor yaptı hem de iki öğün yedi. Sanırım salı günü 800 gr vermişti. Çok merak ediyorum yarın kaça inmiş olacak. Ben bu sabah -1500 çıktım :))

Evet Mislisse Mislisse bu hafta süper spor yaptı hem de iki öğün yedi. Sanırım salı günü 800 gr vermişti. Çok merak ediyorum yarın kaça inmiş olacak. Ben bu sabah -1500 çıktım :))
Karatayın dediği gibi gece kilo veriyorum gerçekten. Sabaha ka da r bi kaç kere Uyanıyorum tartılmamak için zor tutuyorum kendimi. Sabaha kadar kilo vermiş oluyorum. Ekmek yemedim hiç. Sabahları bir çay bardağı ceviz yedim iki gün balık yedim.sporda her gün yaptım yarına eksi 1700 olur muyum ki

A
Karatayın dediği gibi gece kilo veriyorum gerçekten. Sabaha ka da r bi kaç kere Uyanıyorum tartılmamak için zor tutuyorum kendimi. Sabaha kadar kilo vermiş oluyorum. Ekmek yemedim hiç. Sabahları bir çay bardağı ceviz yedim iki gün balık yedim.sporda her gün yaptım yarına eksi 1700 olur muyum ki
aksam kactan sonra yemedin

Ayyy bu kiz beni.iyice meraklandiriyor yoksa geceleri liposakşına mı gidiyorsun :)))))))))

Harika fikir :D aklıma gelmedi değil :))
Ahh @JoleYa ahh aslında seni anlıyorum benimle aranda tam 23 kilo var benden 23 mislisseden 20 karamellden 10 kilo zayifsin o yüzden kasamiyosun çünkü bizim kadar vahim degilsin:KK43:
karamellim06 karamellim06 yi saymayin, boyu uzun, fıstık gibi :) öyle fazla kilolu da durmuyor zaten, biraz verse tamamdır onun işi. Aramızdan en erken o gider büyük ihtimal :)
9 aydır kilo vermek için oyalıyorum kandırıyorum kendimi. Ee bu kadar yeter her kilo veremedigim ay suçlu hissedeceğime istediğim kiloya gelir öyle az az kaçamak yaparım :)
Bu haftada verimli değildi ama son 2 gündür fena değilim, 66 ydi geçen hafta sanırım yarım kiloya yakın vermiş olacağım. Şu iki günü 7 gün yapsam haftada neler olacak :)
Olursun olursun :) masallah. Haftaya bende iki gündür karatay dan faydalanıyorum ama akşam yemekleri bozuyor işi. Benim o kadar et balık tavuk tuketmem mümkün değil. Zaten pek sevmem. Gerçi kirmizi et canavariyim ama kebap :D

6 da akşam yemeğini yedikten sonra sadece su içtim sabaha kadar.sabah 8 de kahvaltı 13.00 de öğle yemeği. Ara öğün yemedim. Yememek gerekiyor muş ara öğün leptin i etkiliyormuş
Su ara gece 3u 4u buluyor yatmam, 6 dan sonra bayılırım heralde :) ben 7 de akşam yemeği 9 da yoğurt yiyorum içine meyve doğrayıp :) aslinda yazmıştın meyve akşam yok diye ama acikmamamin başka yolunu bulamadım :)

Back
X