Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Mislisse canım kaçamakları yazmıyoruz faydalı hafif yediğimiz menüleri yazsak nasıl olur fikir edinmiş oluruz salata vs. gibi ne dersin:KK66:

herkese merhaba,

arkadaşlar bildiğiniz üzere artısıyla eksisiyle bir ayımızı geride bırakmış bulunuyoruz...Artık yeni ufuklara yeni limanlara yelken açma vakti... Bu nedenle yeni bir tablo oluşturmuş bulunmaktayım .(1 sayfada) Bundan böyle ay ay ilerlediğimizi varsayıyorum bu nedenle bir önceki tartı günümüz 10 Ocak olduğu için , bir ay sonundaki tartı günümüzde yine pazar olduğu için o da 7 şubata denk geliyor. hadi 10 şubat diyelim yine düz hesap 10 şubatta olmak istediğiniz kiloyu yazarsanız sevinirm tabloya ekleyeceğim en azından ay sonu kim hedefine ulaşmış kim ulaşamamış göreceğiz unutmayın 10 şubatta olmak istediğiniz kiloyu yazacaksınız,bekliyorum .Yeni tablonun herkese bol eksiler getirmesi dileğiyle hayırlı uğurlu olsun....:KK52:

hedeflerini yazmayan arkadaşlar için tekrar niteliğindedir.....
Ben yazdimmi hatirlamiyorum ama şimdi tekrar yazayim ben bir ay sonra 4 kilo vermis olup 85 kiloya düşmek ıstiyorum

Ve 1 aysonunda 4 kiloyu Allah in izniyle kesinlikle verecegimi düşünüyorum çok inaniyorum istersem yapamayacagim bisey yok

Bide şunu ekleyim ben diyetteyim diye hic yemeklerimin yagini tuzunu kısmıyorum yanlış mi yapıyorum bilmiyorum ama sonuçta çocuklar var

Ayy çok konustum ama mutlaka yogurt yiyin yoğurt yiyin yoğurt yiyin diyorum ve susuyorum:)

Günüm yorucu geçti diyebilirm canım oğlm hala gece geç uyuyor öğleye kadar yatıyorz kalk kahvaltı banyosuydu çok ta hareketli :KK46:derken sağolsun peşinde koşturuyor beni .ama dengeleme konusunda bugün biraz daha iyiyim:KK76:ya sen nasılsın nasıl gidiyor:KK19:
Canım benimde gunum kotuydu hiçbirşey yapamadım yarın telafi ederim inşallah belim ağrıyor felaket halde yatacağım hazır kız uyumuşken yenide yemek yedim ama çok uykum var

minnak kızının doğum günüsü kutlu olsun diyelim biz de daha nize güzel günleri beraber geçirmeniz dileğiyle o zaman....
bu arada idaalımısın yine birincilikte?
Tesekkur ederiz canim insAllah ... birincilik icin iddalimiyim bilmiyorum 2 gundur cok fazla ödemim var yüzüklerimi cikartamiyorum parmagimdan sikisti kaldi bu sekilde devam ederse zorrr gibi ama nasip

Tesekkur ederiz canim insAllah ... birincilik icin iddalimiyim bilmiyorum 2 gundur cok fazla ödemim var yüzüklerimi cikartamiyorum parmagimdan sikisti kaldi bu sekilde devam ederse zorrr gibi ama nasip
Yeşil çay iciyormusun odemi cok güzel atıyor

Arkadaşlar bunu birebr diyetisyen dedi ekmeği tamamen kesmek kilo vermeyi kolay degil zor hale getiriyor mus bilginize
Canim ekmek evde yapiyorsan ye.ama hazır ekmeklerde bulunan katkı maddeleri daha çok acikmamiza sebebiyet veriyor. Canan Karatay haklı. Geceleri yemeyerek ve ünlü mamulleri hayatımdan çıkararak iki ayda 13 kilo gitti. Illa doyurucu birşeyler ariyorsan kuru bakliyat derim ben. Mesela eşimle oğluma kuru fasulye, nohut ya da barbunya mi yapacağım. Bir kase kadar haşlanmış kendime ayiriyorum. Kalanını onlara Salçalı soğanlı pisiriyorum gene. Kendime de içine bol bol soğan yeşillik doğrayıp üstüne bir t kaşığı zeytinyağı döküp yiyiyorum. Doyurucu ve dolu dolu oluyor sadece tavsiye benimki tabii

Canim ekmek evde yapiyorsan ye.ama hazır ekmeklerde bulunan katkı maddeleri daha çok acikmamiza sebebiyet veriyor. Canan Karatay haklı. Geceleri yemeyerek ve ünlü mamulleri hayatımdan çıkararak iki ayda 13 kilo gitti. Illa doyurucu birşeyler ariyorsan kuru bakliyat derim ben. Mesela eşimle oğluma kuru fasulye, nohut ya da barbunya mi yapacağım. Bir kase kadar haşlanmış kendime ayiriyorum. Kalanını onlara Salçalı soğanlı pisiriyorum gene. Kendime de içine bol bol soğan yeşillik doğrayıp üstüne bir t kaşığı zeytinyağı döküp yiyiyorum. Doyurucu ve dolu dolu oluyor sadece tavsiye benimki tabii
Bence bu kadarına gerek yok ben diyetten ziyade hayatimda aliskanlik haline getireceğim bi beslenme şekli edinmek istiyorum kuru fasulyeyi ekmeksiz yemek okey ama hic yagsiz tuzsuz yiyor olmak benim hemen sıkılacaģim bisey olurdu

Canım benimde gunum kotuydu hiçbirşey yapamadım yarın telafi ederim inşallah belim ağrıyor felaket halde yatacağım hazır kız uyumuşken yenide yemek yedim ama çok uykum var
Allah rahatlik versin canım ben hasret kaldım gece uykusuna hiç bu kadar uzun surmemisti uyku düzensizliği:KK43:

Bence bu kadarına gerek yok ben diyetten ziyade hayatimda aliskanlik haline getireceğim bi beslenme şekli edinmek istiyorum kuru fasulyeyi ekmeksiz yemek okey ama hic yagsiz tuzsuz yiyor olmak benim hemen sıkılacaģim bisey olurdu
Canim gulicigin tarifi cok guzel cunku ben tahil yemeye bayilirim. Ama aynen sana katiliyorum cunku hayat boyu yapabilecegimiz seyleri yapmaliyiz. Benim esim sporsuz herhangi birsey kullanmadan 20 kilo verdi ve 2 senedirde koruyo kilosunu agir ogunler varsa diger ogunleri dengeledi. Ben araniza katilali 12 gundur 1 adim bile atmadim, ekmegi cok azalttim bide paketli ivir zivir yemiyorum. Vermem gereken 20 kilo var once kendiliginden biraz gitsin sonra her hafta biseyler eklerim dedim. Bilmiyorum sizin oneriniz varmi, cunku yeni basladim destekleyici seyleri katarsam sonra kilo verme yavasladiginda ve durdugunda ne yapcam yanlismi dusunuyorum. Benim komsum 18 kilo vermesi gerekiyordu inanilmaz kıstı herseyden 11 kilo cok rahat verdi 2 aydir 2 kilo vermis cunku zaten minimum besleniyodu spor yapiyodu . Diyetisten inat ediceksin sakin birakma demis.

Ayy bilmemmi kizlar dinlenmek yok bize, allah hepimize kolaylik versin cocuklar buyucek biraz daha rahatlicaz insallah
Aslında benimki geceleri uyanmszdi 18aylk okdk bir ıki gün dis sıkıntısı oldu huy edindi gece oturuyor gündüz uyuyor:KK61:büyüyünce rahatlarz inşaallah senin kaç çocuğun var canım

Back
X