Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Dun şukur amelyat oldu durumu iyi şukur bende yarın döneceğim İstanbul a oğlum özledi huysuzluk yapmaya başlamış bakalım yarından sonra bende sıkı bir diyete gircem kilo aldım galiba hiç birşey duzenli değildi birde benim canım sıkkınken galiba kendimi yemekte buluyorum sen nasılsın kızın nasıl en son dış mı çıkaracak diyorduk geceleri yine geç mi yatıyorsun
ALLAH şifalar versin cnm çok sevindim ıyi olmasına :KK68:
Hastanede zor olmustur kolay değil oralarda beklemek evine dönünce başlarsın inşallah sağlık olsun da insan mutsuzken canı bişey istemiyo hic:((
Bu arada oğlun istanbul da mı kaldı ah yavrum iyi durmuş sensiz.
Biz de hala çıkamadı dış ya geceleri çok uyanmaya başladı beşiği koyuyorum kısa sürede yine uyaniyo değişik ani anını tutmuyor hic

Ben de gittim yuruyus yaptım biraz veriş alış malum allah bugunlerden geri koymasin bizi :KK68:

Ya burada burada bunu söylemek dogrumu bilmiyorum ama ben bu sabah namaza basladim aranizda devamlı kilan var mi buyonde de teşvik etsek mi Acep birbirimizi ne diyorsunuz ?
Anacigim ben ölünce arkada terk-i sela çocuk istemiyorum, sutumu de helal etmem diye diye 11 yaşında baslattirdi namaza. Allah ondan razi gelsin,8 cennetin kapısı sonuna kadar açılsın ona inşallah. Allah kabul etsin namazlarini canim

ALLAH şifalar versin cnm çok sevindim ıyi olmasına :KK68:
Hastanede zor olmustur kolay değil oralarda beklemek evine dönünce başlarsın inşallah sağlık olsun da insan mutsuzken canı bişey istemiyo hic:KK43:(
Bu arada oğlun istanbul da mı kaldı ah yavrum iyi durmuş sensiz.
Biz de hala çıkamadı dış ya geceleri çok uyanmaya başladı beşiği koyuyorum kısa sürede yine uyaniyo değişik ani anını tutmuyor hic
Evet babasıyla kaldı canım kızı götürdüm yanımda zaten gunduz kreşe gidiyor akşamları kardeşimi özledim deyip ağlıyordu benim kızda artık huysuz canım gece ikide bir kalkıp ağlıyor, gruptan gidenler olmuş galiba

Bahara inşallah canım şöyle Mayıs ayında şort giymek istiyorum tabi bu duruma eşim ne der bilmiyorum ama
Benimki bu ne hal diye diye öldü; şimdi ben ona diyorum bari spor salonuna başla şu göbek gitsin:KK70::KK70:
Çok bozuluyor. Kıyafet konusunda muhalefet olamiyoruz zaten baş ortuluyum

Ben de gittim yuruyus yaptım biraz veriş alış malum allah bugunlerden geri koymasin bizi :KK68:

Ya burada burada bunu söylemek dogrumu bilmiyorum ama ben bu sabah namaza basladim aranizda devamlı kilan var mi buyonde de teşvik etsek mi Acep birbirimizi ne diyorsunuz ?
Canim eline emegine saglik cok guzel olmus sayfa bu arada cok sevindim Rabbim daim eylesin ibadetlerini insAllah kucuklugumde baslamistim ara ara biraktim ama 15 senedir hic birakmadim cok sukur Mevlam yolundan ayirmasin cumlemizi

Ya arkadaslar ben bu gruba katilim şartlarını diğer sayfa da yollamistim ama tekrarmi yollamam lazim

Kızlar bu grupta gunluk ne yaptığımızı ve ne yediğimizi yazalım mı motive olur mu acep

Canim eline emegine saglik cok guzel olmus sayfa bu arada cok sevindim Rabbim daim eylesin ibadetlerini insAllah kucuklugumde baslamistim ara ara biraktim ama 15 senedir hic birakmadim cok sukur Mevlam yolundan ayirmasin cumlemizi
Maşallah ALLAH ayırmasin yolundan inşallah hepimiz e nasip etsin

Kizlarrr bi itirafta bulunayim benim tansiyonum düşmüş yine bitkinim cok az ÖNCE beş dk uyudum uyandım .inanin doğru düzgün bugun yemedim ama hiç eksilemiyorum motivasyonu mu kaybetmiş durumdayım :cry::cry::cry:

Kizlarrr bi itirafta bulunayim benim tansiyonum düşmüş yine bitkinim cok az ÖNCE beş dk uyudum uyandım .inanin doğru düzgün bugun yemedim ama hiç eksilemiyorum motivasyonu mu kaybetmiş durumdayım :cry::cry::cry:
Canım biraz sabret çok alıp verdiysen vucut daha da çok direniyor birde bazı noktalarda zor kilo veriliyor ben 87 den 85 inene kadar ne çektim

Canım biraz sabret çok alıp verdiysen vucut daha da çok direniyor birde bazı noktalarda zor kilo veriliyor ben 87 den 85 inene kadar ne çektim
Evet kendimi bildim bileli devam ediyor inip çıkıyor sürekli inemeyince sinirim bozuluyor işte:KK51::cry:

Evet babasıyla kaldı canım kızı götürdüm yanımda zaten gunduz kreşe gidiyor akşamları kardeşimi özledim deyip ağlıyordu benim kızda artık huysuz canım gece ikide bir kalkıp ağlıyor, gruptan gidenler olmuş galiba
Aynen benim ki de öyle degisiyor halleri sürekli canlari sağolsun hepsinin:KK36:.artik tek ağlamasın da inşallah kalmasına alıştım
Evet gruptan gidenler oldu ama uhibbuke gelecek diye bekliyoruz geleceğim demişti inşallah gelir.
senide çok özlemiş tik :KK36::KK36:

Son düzenleme:
Dun şukur amelyat oldu durumu iyi şukur bende yarın döneceğim İstanbul a oğlum özledi huysuzluk yapmaya başlamış bakalım yarından sonra bende sıkı bir diyete gircem kilo aldım galiba hiç birşey duzenli değildi birde benim canım sıkkınken galiba kendimi yemekte buluyorum sen nasılsın kızın nasıl en son dış mı çıkaracak diyorduk geceleri yine geç mi yatıyorsun
Gecmis olsun cnm allah sifa versin

Back
X