• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kizlaarr kk da baktim da 3. Takim 5. 9. Takim vs takimlar var zayiflama gruplari millet zayiflayip mezun oluyormus ama kurallari kati biraz :)) 2 hafta kilo veremeyeni şutluyolar filan he gün menu paylasimi yapmak zorunlu spor yapmsk zorunlu acaba bizde onlar kadar olmasada kati kurallar mi uygulasak diycem ama zaten 1 avuç insinz bide kilo veremeyeni elersek ki biz bide üstüne kilo alan bi grubuz:))) neyse vazgectim.biz böyle iyiyizz
Canım bende 14. Takımda yarışıyorum.yazdığı gibi katı değil aslında. Mesela ben kaç haftadır gram veremedim ama gruptan atma diye bisey yok. Bizim grupta tabi diğerlerini bilmiyorum. Sporuda isteyen yapıyor mecbur değil.günlük menü bildirimi mecbur ama.vaktin oldukca da sohbetlere katılıyorsun hepsi bu kadar.istersen bizim takıma gel canım bir bak.iki hafta deneme süresi var sonra ana listede olursun.

Herkese iyi geceler kızlar. Bugün buralarda olamadım malesef. Bana 1 hafta kadar müsade etmenizi isteyecektim, is ve özel sebeplerden ötürü.
Pazar tartı bildirimi tabiki yapacağım, ama biraz yoluna koymam gereken şeyler var. Aklım çok burada kalıyor, yazamadım giremedim diye de dert oluyor.
İnşallah sizin içinde problem olmaz. Hepinizi çok öpüyorum
Benim acimdan da bi problem yok canim islerini yoluna koymaya bak ;)

Benim için zor da siz verirsiniz inşallah 2kilo iyice tembelleştim hastalıktan öksürükte başladı yarın inadı bırakıp doktora gidiyorum inşallah ilaçları kullanınca toparlarım artık adetimede tam bir hafta var yani iştahın tavan yaptığı haftadayım adetten sonraki iki haftayı değerlenfiremedimya ona yanarım:KK43: ama bahane etmicem ne hastalık ne adet bu hafta 2 olmasada eksi görücem inşallah
Bu zamanin hastaligi ilacsiz gecmiyor malesef ben de anti kullaniyorm hala donup donup geliyor hastalik yoksa *

Evet istediğim sey tam olarak bu şu 80 rakamini görmek cok yordu artik beni bıktım yani bide 82 yi gormusken 83 olmasi bi gun sonra da 84 olmasi yildirdi resmen ama toparliycam cok sıkı bir hafta geciricn sözz destegin icin cok tesekkur ederim tatlim:KK5::KK5:
Insallah gorucez canim sabir istiyor bu is sabir...aslinda kilo vermek kolay ama bi o kadar da zor malesef...

Yok canım ya ideal kilom dan fazlayım. Ama uzun zamandır bu kiloyu görmüyordum. Bu bile benim için çok iyi bir gelişme aslında
Iate5o yuzden yavas gidiyor yerlesmis yag kütlesi kolay erimez bide ne zamandir gormemissin daha fazlasini hemen görmeyi isteme vücudundan dedigim gibi spora devamm

Ne zamandn beri yuruyorsun
Nerdeyse 5 aydır yürüyorum 1 buçuk saat ten 5 saate kadar yürümüslügüm var.ilk zaman da yavaş verdim ben gram gram gitti.en çok verdigim haftada 1 kilo 200 gr olmuştu. Bebiş hastayken yürüyemedim onun dışında yağmur kar demeden yürüdüm. Vücudumu şaşırtsammi acaba.ne yapsam bilmiyorum

kızlar nasılsınız giremedim bugün büyük oğlan küçük oğlan hasta bende malum 10 gündür hasta iki poşet ilaçla döndük eve vitamin de aldım kilo yaparmı bilmiyorum artık yapsada sorun değil sağlık herşeyden önemli.tek merak ettiğim bir hafta dayansam zararlı yememeye ne kadar vericem yemin mi etsem ne yapsam tubi gibi:KK17:işe yarar belki .marlin 18 2 saat çok iyi yürüyorsun inan kendimden utandım ne yürüyüş ne hareket iki haftadır tık yok bende:mad:oturmuş yağlar zor gider canım ondan az veriyorsundur ben dikkat etsem rahat veriyorum yeni alınan kilolar çünkü ama 60 tan aşağı zorlar benide 3 yıldır yerleşmiştir iyice.

mislisse sesin çıkmıyor fazla bir öceki hafta senin hızından ben müthiş motive olmuştum artıyı verip eksiye geçmiştim :KK4:

Back
X