Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ya kizlar ben eskisine bakarak cok farkli yiyorum yani az yiyorum ama ne bilim kac gündür çıkıyorum ayni cok morelkm bozuluyor:((((

Kizlar meraba yazamadim gun boyu yarin arkadasin kizinin dogum gunu yaspastasini yapmakla ugrastik. Kahvaltidan sonra aksama kadar bisey yiyemedim, aksamada sebze pisirdim bildiginiz saldirdim. Merak ediyorum pazar tartiyi.

Kızlar bu akşam hiiiç iyi değilim yani resmen ne yesem diye planlar yapıyorum gerçekleştrirsemde bittimm pazarbgünü zor görürüm eksi:kk77::KK61:artıkkk yeteeeer istediğim gibi yemek istiyorumm:KK61::KK61::KK61:

Yürüyüş yapmazsam gitmeyecek bu kilolar evde yürüyüş bantim da var ama o cok sıkıcı vakit hic gecmiyor:(

Kızlar bu akşam hiiiç iyi değilim yani resmen ne yesem diye planlar yapıyorum gerçekleştrirsemde bittimm pazarbgünü zor görürüm eksi:kk77::KK61:artıkkk yeteeeer istediğim gibi yemek istiyorumm:KK61::KK61::KK61:
Kendini hafif şeylerle kandir nefsini korle yeter :)

Valla bende çok acıktım gun içinde duruluyor ama şu geceler ahh şu geceler kız surekli uyanıyor canım hep tatlı şeyler istiyor deliksiz uyusam belki az yerim ama nerde :mad::mad::mad::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kizlar ben pazartesi gunu inaallah dr gidip insulin direncimi olcturecem

Hayirli aksamlar kizlar bende bugun misafirlikteydim oglen ayri aksam ayri baska yerde diyet uygulamak cok.zor oluyor ama abartmadan atlattim cok sukur insAllah pazar gunu en az 500 gr gorurum bu hafta cok yogun gectigi icin cok duzenli olmadi diyetim spor desen hic yok bakalim bekleyip gorucez

Ya kizlar ben eskisine bakarak cok farkli yiyorum yani az yiyorum ama ne bilim kac gündür çıkıyorum ayni cok morelkm bozuluyor:KK43:(((
Canım olabilir öyle kilo vermiyo gibi olabilirsin ama emin ol incelme vardır bozma moralini metabolizman alışmış eski sisteme şuan koruma altına almış olabilir eskisine gore az diyosun ya o da diyoki artık yağ gelmiycek dur ben şunları depo yapım ama bırakma birden ineceksin bak gor

Back
X