- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Senin dırumn farklı canm evde olmaynca düzen olmuyor önümüzdeki hafta toparlarsın almş olsandaOff ya yeni oturdum daha yarın tartılcam korkuyorum tartilmaktan çok almasam bari![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin dırumn farklı canm evde olmaynca düzen olmuyor önümüzdeki hafta toparlarsın almş olsandaOff ya yeni oturdum daha yarın tartılcam korkuyorum tartilmaktan çok almasam bari![]()
Almamissindir ya ama gorucez yine de sonuç ne olursa olsun pes etmek yokOff ya yeni oturdum daha yarın tartılcam korkuyorum tartilmaktan çok almasam bari![]()
Ben de merak ediyorum vallaMerak ediyorm açıkçası bu hafta ne olacak aynı olmaya razıym aslında dün gece ip atlamştm birazumarım bu akşamda atlarım faydasını görürüm inşaallah tartıda
![]()
İyi yapmissin ya değişiklik lyi oluyo arasira çocuklar ne yapsın bunaliyolar evdeGeldimm canm parka çıktk biraz oğlşm hep kapalı evde baya eğlendi bugn .arkadaştan ses yok ama inşaalah gelir![]()
Yazdıysa unutulmasın arada da kendini hatirlatman lazım amaDiyer sayfada yazmıştım canım özelden inş.unutulmam
Canım çok guzel oldu valla ellerine sağlık şimdi biraz şımarıklık yapayım, haftaya hani ben birinciyim ya iki tane alış ve iki tane madalya istiyorumKizlar ya bu tablo işi cok guzel olmadimi sizce de? beni çok gaza getiriyor valla sırf sabit kalmamak ve artı çıkmamak için yiyeceğim şeylerden vazgeciyorum .... En azından kacirsam bile dengeliyorum ki ben bunu eskiden de yapmazdim kacirinca devamı gelirdi o yüzden pes ederdim yapamiyorum ,devam edemiyorum diye 2 ay oldu nerdeyse çok sukur hiç pes etmedim + kilo verdim,,, kaçamak yapılabilir hepimiz insaniz ama önemli olan asiriya kacmadan devamını getirip pes etmemek!
! bence is burda bitiyo yalniz olmadigimizi bilmek bile yetiyo ve biz de bunu başarıyoruz işte!!!
inanin hedefimize ulasacagiz sadece bu yolda devam edelim ....çünkü biz diyet yapmıyoruz....sagligimiz için dengeli besleniyoruz.
![]()
Bak sen alistin dimi madalyaya alkisa ??neyse sen bi hele birinci olda o kolay :))Canım çok guzel oldu valla ellerine sağlık şimdi biraz şımarıklık yapayım, haftaya hani ben birinciyim ya iki tane alış ve iki tane madalya istiyorum![]()
GoruceeeeezKızlar 17 sinin birincisi benim ikincisi kimm![]()
Havada rekabet kokusu mu varGoruceeeeez![]()
bu ne özgüven bayıldımmKızlar 17 sinin birincisi benim ikincisi kimm![]()
Havada rekabet kokusu mu var![]()
Kendine guveniyosun yani .. Bakalım gorucez ...Bir haftadır öyle bi yürüyorum ki bence bu haftanın birincisini çok tartışmayın kızlar![]()
Evet aynı zamanda yarinda kilo bildirimi yapıp resim ekliyecekuze canimcim deneme surecindekiler kilo bildirimi için iki hafta sonra kabul görmeyi bekleyecek???
YasasiiinEvet aynı zamanda yarinda kilo bildirimi yapıp resim ekliyecek