Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım mesevocum öyle tanıdım ilk seni Evimin üyesi oldunuz hepiniz bende ayrılmak istemiyorum ama suan için öyle gerekiyor merak etme kötü bi durum yok ama biraz özel öyle gerekiyor:KK61:
Ilerleyen zamanda görüşmek istiyorum bellui degil belki gelirim gruba dahil olamasamda kilomu soylerim tekrar inan cok üzülüyorum :KK61::KK61:
Hakkını Helal Et emi cnm
hakkım varsa helal olsun ama şaşkınlık içindeyim hem gitmek istemiyosn hem de zorunlusun öyle gerektiği için,, alışmıştık sana :KK42::cry:

Kızlar işte gurur tablomuz... üyelerimiz arasından bu hafta **-1100 gr ile en çok kiloyu vererek birinciliği bu haftada kaptırmayan Behbay arkadaşımızı canı gönülden kutlar ,başarılarının devamını diler,bende dahil olmak üzere + gören arkadaşlarımıza da ipin ucunu kaçırmamayı ve birdahaki haftada birincilik için elimizden geleni yapmayı tavsiye ederim....
Bu arada bir ay boyunca en çok kimin kilo verdiğini de (yine Behbay yine Behbay) görmüş bulunmaktasınız.:mad:

not:Gördüğünüz üzere aday üyelerimizi de unutmuş değiliz,onlarda bu performans ile devam ederlerse aramıza girerek asil üye olmayı hakedeceklerdir.Ancak yinede **-1500 gr ile en çok kiloyu veren figenada ve esmer08 arkadaşımızı tebrik eder baaşarılarının devamını dileriz.Yeni yepyeni bir tablo ile gelecek Pazar görüşmek üzere ...Daha çok eksiler görmemiz dileği ile...:KK52::KK36:

kilo.webp

Behbay arkadaşımızı hem haftanın hem de ayın birincisi olduğu için iki kez kutluyorum darısı bize inşallah ...:KK36::KK39:

Eki Görüntüle 1740958
bb09d2527a63.gif
bb09d2527a63.gif
Canimmm cok tesekkur ederimmm ... isteyince dengeli beslenince oluyormus demekki sayenizde daha da hirsla sarildim bu ise Allah hepinizden razi olsun hep birlikte bol bol eksiler gorelim imsAllah...

Güzel annelerim bir kaç gündür aktif değildim sayfada çok yoğunum bugün tartı günüydü özelden msj gelmedi hiç sadece turuncupijama arkadaşımizdan geldi.

.ve aranızdan ayrılmak zorundayım sizleri çok sevdim Ayy aglayasim geldi:KK61:
Neyse veda konuşması gibi olmasın inşallah arada uğramaya çalışırım yine herkesle zamanını ayırıp yazıstik hakkınızı helal edin.diyete devam ediyorum insallah güzel sonuçları görmeyi ALLAH nasip eder hepimize.
Bebişlerini zi öpüyorum cok hoscakalin:KK61:
Canım gunaydin yeni okudum daha inşallah herşey yoluna girer buna ayrılmak demeyelim kısa bi tatil diyelim herşey gönlünce olur inşallah öpüyorum çok çok

Güzel annelerim bir kaç gündür aktif değildim sayfada çok yoğunum bugün tartı günüydü özelden msj gelmedi hiç sadece turuncupijama arkadaşımizdan geldi.

.ve aranızdan ayrılmak zorundayım sizleri çok sevdim Ayy aglayasim geldi:KK61:
Neyse veda konuşması gibi olmasın inşallah arada uğramaya çalışırım yine herkesle zamanını ayırıp yazıstik hakkınızı helal edin.diyete devam ediyorum insallah güzel sonuçları görmeyi ALLAH nasip eder hepimize.
Bebişlerini zi öpüyorum cok hoscakalin:KK61:
Yeni gordum uzecim daha araniza bile tam olarak katilmadim ama cok uzuldum,allah yolunu acik etsin

hayırlı günler arkadaşlar bu haftann ve ayın birincisi Behbay aradaşımı tebrik ediyorum:KK9:bugün çok yoğunum dışarıda işlerim var hepinizi öptüm:KK68:

Cok ozur dilerim mislisse yeni gordum tablodanda yanlis anladim sanirim. Hakkini helal et
rica edrim ama bana da yazık herkesin zamanı değerli biraz dikkat sadece ....:KK39: neyi yanlış anladığını anlamadım bende?:oops:

ben burdayım misafirlikte ve geldim ikramlardan azar azar yedim dengeliycem sizin nasıl gidiyor tablo iyi olmuş mu aday üye falan ? biz burdayız da adaylar ve asil üyeler nerde acep ? gülicikk,esmer,tubi,,turuncu ... kızlar gözümden bişey kaçmaz hee arasıra girin ...uhibbuke diğer sayfaya yazmış bulamadımı acaba bizi? yönlendirdim buraya aktif üyeler sizlerde hııııı:KK68: .....

Back
X