- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
- 88
behbay şaka maka iki haftada 3 kilo hee :) maşallahböyle giderse ayda 6 kilo diyosun yani ...Tesekkur ederim canim kolay gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
behbay şaka maka iki haftada 3 kilo hee :) maşallahböyle giderse ayda 6 kilo diyosun yani ...Tesekkur ederim canim kolay gelsin
Haklisin, yazdiginiz maddelere uygun olarak yazmaya dikkat etmistim o yuzden dedim. 2. Maddede 2 hafta dolunca atilacak mesajin bu sekilde olacagi yaziyo. Ben 4. Maddeye gore yazdim. Sonucta bunu yapmak zorunda degilsin allah razi olsun yardim edebilecegim bisey olursada elimden gelen biseyse yaparim seve severica edrim ama bana da yazık herkesin zamanı değerli biraz dikkat sadece ....neyi yanlış anladığını anlamadım bende?
![]()
Ayy burdayim biri bana bu ev isinin neden bitmedigini soylesinHerkes nerde yaaa![]()
Canım hoşgeldin özlettin kendiniHerkese merhabaaa yenideenn :)
ipek zeynebin yardımı ile bu sayfaya buldum saolsun :)
mislisse yeni nickinde profil fotonda çok hoş...
Bu arada tabloda detaylı açıklamalarda çok güzel olmuş emegine saglık bayaga ugraşmışsın belli
Bana gelince malum + larla döndüm acil bişey yapmam lazım ama henüz sıkı bi moda giremedm maalesef...
Bu arada kızım bu aralar rahatsız ve o da beni bayaga yoruyo
aramıza yeni katılanlarda olmuş hoşgelmişler daimi ve bol eksili olurlar inşaAllah :)
Ufak bi aşlangıç yaptım bol paylaşımlarla gelicem görüşürz![]()
Canım hoşgeldin özlettin kendiniuzede gitti zaten
ayrılmayın bir yere nolurrr
![]()
Ay gercekten gitti sanirim incelmede oldu olcmemistim basinda simdi olcup yazicam her hafta bide resim cekmem lazim soyle boydan eee oncesi sonrasi yapicaz insAllah hepimizbehbay şaka maka iki haftada 3 kilo hee :) maşallahböyle giderse ayda 6 kilo diyosun yani ...
Merhaba hosbulduk tabloya baktim da seninle kilomuz ayni sanirim yanlis hatırlamıyor sam senin boyun kacHerkese merhabaaa yenideenn :)
Bu arada tabloda detaylı açıklamalarda çok güzel olmuş emegine saglık bayaga ugraşmışsın belli
Bana gelince malum + larla döndüm acil bişey yapmam lazım ama henüz sıkı bi moda giremedm maalesef...
aramıza yeni katılanlarda olmuş hoşgelmişler daimi ve bol eksili olurlar inşaAllah :)
hoşgeldin aramıza tekrardan ,, keşke + lar olmasaydı iyiydi ama olsun can sağolsun yeter ki isteyince verilir ,,,kızının neyi var önemli bişeyi yoktur umarım...Herkese merhabaaa yenideenn :)
ya canım açıkcası ben ona pek güvenmiyorum ama yinede idare ediyor işte ama bana sorarsan engüzeli hani diyetisyenler öçüyo ya o bence orda tartılmak lazım hatta bazı eczaneler de ölçüyo ondan ben benmkine pek güvenmiyorum ama istersen özelden atabilrim yarın markasını tam bilmiyorum çünkü... namaz da kılmıyorum yalan söylemiyim araya işler falan giriyo ama düşünüyormmMislisse canım namazla aran nasıl devammi inşaallahsenin tartin dan almak istiyorum nereden alabilirim fiyatı ne kadar sumu veriyorz yagmi kasmi bilmek güzel olur
![]()
allah razı olsun olursa söylerim inşalah...o maddelerde değişiklik olucak şimdi mecburen..Haklisin, yazdiginiz maddelere uygun olarak yazmaya dikkat etmistim o yuzden dedim. 2. Maddede 2 hafta dolunca atilacak mesajin bu sekilde olacagi yaziyo. Ben 4. Maddeye gore yazdim. Sonucta bunu yapmak zorunda degilsin allah razi olsun yardim edebilecegim bisey olursada elimden gelen biseyse yaparim seve seve
ya inanın bugun bende inanılmaz bir iştah açıklığı vardı biraz dayanamadım ama telafi edicem söz arkadaşlar ilk defa böyle oldu çünkü 2 aydır ...Hayırlı geceler arkadaşlar neler yapıyorsunuz ben bu akşam yarım saat yürüyüş yaptım çok iyi geldibu hafta sonu 65 hedefim inşaallah
![]()
ne güzel incelme daha süper dimi? başka ne yapıyosun sen spor - diyet yapıyomusun neye borçlusun bakim sırrını ?Ay gercekten gitti sanirim incelmede oldu olcmemistim basinda simdi olcup yazicam her hafta bide resim cekmem lazim soyle boydan eee oncesi sonrasi yapicaz insAllah hepimiz
Canım ipek kızımın ismi zeynep te kızımın ismi zeynep ayrıca benimde ismim kendi adımı koydum kızıma bencillik biraz ama olsunAyy burdayim biri bana bu ev isinin neden bitmedigini soylesinBu arada ipek senin isminmi ben bayiliyorum ipek ismine kizimin ismi
Gözlerime inanamıyorum tabloda ismim yazılı daha yeni gördüm.Kızlar işte gurur tablomuz... üyelerimiz arasından bu hafta **-1100 gr ile en çok kiloyu vererek birinciliği bu haftada kaptırmayan Behbay arkadaşımızı canı gönülden kutlar ,başarılarının devamını diler,bende dahil olmak üzere + gören arkadaşlarımıza da ipin ucunu kaçırmamayı ve birdahaki haftada birincilik için elimizden geleni yapmayı tavsiye ederim....
Bu arada bir ay boyunca en çok kimin kilo verdiğini de (yine Behbay yine Behbay) görmüş bulunmaktasınız.
not:Gördüğünüz üzere aday üyelerimizi de unutmuş değiliz,onlarda bu performans ile devam ederlerse aramıza girerek asil üye olmayı hakedeceklerdir.Ancak yinede **-1500 gr ile en çok kiloyu veren figenada ve esmer08 arkadaşımızı tebrik eder baaşarılarının devamını dileriz.Yeni yepyeni bir tablo ile gelecek Pazar görüşmek üzere ...Daha çok eksiler görmemiz dileği ile...
Eki Görüntüle 1740953