- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Niye olmayasın canımBenim olmayacağım kesinde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye olmayasın canımBenim olmayacağım kesinde![]()
Havada rekabet kokusu var.... Olsun olsun iyidir yaris ... Ben tadini cikartiyorum sampiyonlugun darisi hepinizin basinaa bol bol eksiler gorelim insAllahIyi etmissin şampiyon ama nu günlerin tadını çıkar pazar günü birincilik bende:) :):):)
Inşallah canim.benim:)Havada rekabet kokusu var.... Olsun olsun iyidir yaris ... Ben tadini cikartiyorum sampiyonlugun darisi hepinizin basinaa bol bol eksiler gorelim insAllah
Ya bende indirdim ama bi tuhaf neyi indirdin ve kaç kalori yakıyorsun gundeKızlar ben bu aralar inanılmaz yürüyorum hatta telefonuma adımsayar indirdim yaktığım kaloriyi falan gösteriyo bende gaza gelip dahada hızlı yürüyorum ama bu hafta tartıda artı görebilirim aşırı kabızlık çekiyorum sancısı biyerden şişkinlik ayrı mi yerden ne yapıcam bilmiyorum.
Sorma canım troitlerim normal bir insandan az çalışıyordu şimdi tamamen durmuş, o bölüme randevu almakta çok zor en az bir ay sonra gidebilirim, özellerde de muayene 300 tl den başlıyor, her hastanenin o bolumu yok, gebelige bağlamıştı Dr lar giderek yükselecek demişlerdi üç ay önce şimdi durmuş zaten bende hiçbirşey normal değildirNiye olmayasın canım![]()
Önce nu sorun neden kaynaklandi onu bulmalisin suyu mu az iciyosun proteinmi cok aliyorsun Yada hergun yedigin bisey yapabilir bitkisel yonden çözüm ara bende dogadan kayisiili form cay var ondan al ac karnina ic gunde iki kez bu soruna birebirhKızlar ben bu aralar inanılmaz yürüyorum hatta telefonuma adımsayar indirdim yaktığım kaloriyi falan gösteriyo bende gaza gelip dahada hızlı yürüyorum ama bu hafta tartıda artı görebilirim aşırı kabızlık çekiyorum sancısı biyerden şişkinlik ayrı mi yerden ne yapıcam bilmiyorum.
Sabahları ılık ılık su iç kuru kayisi ye bunlarin hic biri olmadiysa a.s.m 'den kabizlik için suruplar oluyor onlardan yazdirÖnce nu sorun neden kaynaklandi onu bulmalisin suyu mu az iciyosun proteinmi cok aliyorsun Yada hergun yedigin bisey yapabilir bitkisel yonden çözüm ara bende dogadan kayisiili form cay var ondan al ac karnina ic gunde iki kez bu soruna birebirh
Geçmiş olsun canım ya üzüldüm şimdi bir ay sonrada olsada git mutlaka Allah şifa versin kilonu koruman bile çok büyük başarı o zamanSorma canım troitlerim normal bir insandan az çalışıyordu şimdi tamamen durmuş, o bölüme randevu almakta çok zor en az bir ay sonra gidebilirim, özellerde de muayene 300 tl den başlıyor, her hastanenin o bolumu yok, gebelige bağlamıştı Dr lar giderek yükselecek demişlerdi üç ay önce şimdi durmuş zaten bende hiçbirşey normal değildir![]()
Maşallah canm yürü fırsatın varsa ben iki gün çıktım oda yarım saat çocukla çok zor yemeği zor yapiyorm bu araKızlar ben bu aralar inanılmaz yürüyorum hatta telefonuma adımsayar indirdim yaktığım kaloriyi falan gösteriyo bende gaza gelip dahada hızlı yürüyorum ama bu hafta tartıda artı görebilirim aşırı kabızlık çekiyorum sancısı biyerden şişkinlik ayrı mi yerden ne yapıcam bilmiyorum.
Merhaba herkese,
Zor bir hafta oluyor benim için, pazar kahvaltıyla misafir başladı, akşam yemekleriyle devam, dolayısıyla biraz ipin ucunu kaçırdığım oluyor, dengeleme işini öğrenmem lazım.
Bir de bizim velet çoook geç saatlerde uyuduğu için akşam ister istemez geç saatte yemek yiyor oluyorum, tok tutan düşük kalorili önerileriniz varsa paylaşmaniza memnun olurum.
Akşam yemeğini 7-7.30 gibi yedikten sonra çocuk 2 civarında uyuduğu için araya uygun bir şeyler yerleştirmem lazım. Sütle yoğurtla idare ederim gibi geliyordu ama olmuyor![]()
Bu tarif tatli krizleriyle baş etmek için uygun mudur sizce? Daha once diyetisyen tecrübem olmadı aykırı bir şey var bilen birileri yardimci olsa güzel anneler :)
Malzemeler
7-8 adet kuru kayısı
5 adet kuru incir
Yarım kâse kuş üzümü
Yarım kâse badem
Yarım kâse fındık
1 kâse yulaf ezmesi
2 adet yumurta
Hazırlanışı:
Kuru kayısı ve kuru incirleri küçük küçük doğra.
Yarım kase fındık ve badem içlerini çok ufalamadan rondodan geçir.
İki yumurtayı geniş bir kaba kır ve hafif çırp.
Kuru meyveleri, fındık, badem içlerini ve yulaf ezmesini de bu karışıma ekle.
İyice karıştırdıktan sonra yağlı kağıt serdiğin fırın tepsisine bir yemek kaşığı dolusu olacak şekilde toplar bırak (dilersen elinle de istediğin şekli verebilirsin.)
Yulaflı ve kuru meyveli barlarını 170 derecelik fırında 20 dakika kadar pişir.
Afiyet olsun.
Kızlar dün eşime verdiğim farkediliyomu diye sordum ne dese beğenrsiniz 55 e düşmeden anlaşlmazmışyani ben bile farkediyorum sinir ediyor bu adam beni
![]()
Valla ben kilo vermeye karar vermeden once bi çıktım bi gün tartiya 92 kusur sonra diyete basladim 91 oldum oldum gruba katildigimda 91 kiloydum simdi 89 hattabu sabah 88 i gördüm
@
kız böyle nasıl cevaplıyosun bütün mesajları bi başlıkta ben yapamıyorum![]()
günaydın boool hareket li günler herkesebugün dengeleme gunundeyim
basaririm inşaallah
65 olmak istiyorummmm tartı günü ve olucamm
![]()
İnşallah görürsün canım bende hedef koyayım barigünaydın boool hareket li günler herkesebugün dengeleme gunundeyim
basaririm inşaallah
![]()
Super canim hadi bakalim guzel enerjigünaydın boool hareket li günler herkesebugün dengeleme gunundeyim
basaririm inşaallah
![]()
neden vazgeçtin şimdi ? geçn hafta çok kararlıydın?Benim olmayacağım kesinde![]()
Gecmis olsun cnm yalniz kalabildigin zaman şöyle bi kahve ic bisey dusunmeden insallahh pazar istedigimiz gibi olcakHerkese günaydın huzurlu ve musmutlu bi gün olsun inşaAllah....
Ben bu gece resmen sabahladım hatta bi ara ne uzun geceymş sabah olmıcak mı dedim
Kızım hiç uyumadı bi ara ateşi çıkar gibi oldu ama şükür artmadı yine de ne yapacagımı şaşırdım...bugünde öyle olursa doktora götürmeliyim...
Diyet konusuna gelince eski hırslı ve sıkı diyetli gnlerim sanki çoook mazide kaldı...ne gecem ne gündzüm ne de ne zaman ne yediğim belli...
ama bu sabah daha bi hevesle uyandım hele de topikteki azimli hatunları görünce hadi artık dedim kendime inşaALLAH 100 gramda olsa pazar günü eksi görmeliyim![]()
Canim ben tam 4 sene cok kotu cektim bu sebepten sabahin cok erken saatlerinde 5 gibi falan ilik su ic 2-3 bardak cok ii gelmisti banaKızlar ben bu aralar inanılmaz yürüyorum hatta telefonuma adımsayar indirdim yaktığım kaloriyi falan gösteriyo bende gaza gelip dahada hızlı yürüyorum ama bu hafta tartıda artı görebilirim aşırı kabızlık çekiyorum sancısı biyerden şişkinlik ayrı mi yerden ne yapıcam bilmiyorum.