• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Hayırlı günler güzel anneler nasıl gidiyor ben üzülmek istemiyırm bu hafta artı gören arkadaşlar hepimiz eksi görücezz bu hafta inşallah:KK66:bu arada mislissenin yokluğu hissediliyormu ne:110:
Evet bende kesinlikle arti görmek istemiyorum hic böyle biseye tahammulum yok ben bu hafta spor adina bisey yapmıyorum ama bütün haftayi ekmek yemeden gecirecem nasil bi etkisi olacak bakalim

Hayırlı günler güzel anneler nasıl gidiyor ben üzülmek istemiyırm bu hafta artı gören arkadaşlar hepimiz eksi görücezz bu hafta inşallah:KK66:bu arada mislissenin yokluğu hissediliyormu ne:110:
Ben sana bi cısssssss yok derim, tabi özledik Mislisse yi, kaptanımız yok diye kaçamak yok aksine daha az yiyelim daha çok spor yapalım
İstanbul da kar yağışı var hiç elim kolum kakmıyor malak gibi yatmak istiyorum :KK70::KK70::mad:

Ben sana bi cısssssss yok derim, tabi özledik Mislisse yi, kaptanımız yok diye kaçamak yok aksine daha az yiyelim daha çok spor yapalım
İstanbul da kar yağışı var hiç elim kolum kakmıyor malak gibi yatmak istiyorum :KK70::KK70::mad:
Evet spor kesinlkle şart bu hafta ama dediğin gibi istnbulda kar yağışı var çok ta güzel bende camın kenarnda çay içip keyf yapmqk istyorm sennkide fena fikir değilmş :KK70:

Evet bende kesinlikle arti görmek istemiyorum hic böyle biseye tahammulum yok ben bu hafta spor adina bisey yapmıyorum ama bütün haftayi ekmek yemeden gecirecem nasil bi etkisi olacak bakalim
Mutlaka farkedicek ekmek çok etkiliyor birde şekeri tamamn kessen çok rahat gidiyor bende döylüyorm ama uygulama yokko_O

Herkese merhabaa :)
Upuzuuuuunn bi aradan sonra dün girdim ama yazamadan çıktım ve bugün girip geçmişten 45 sayfa okudum....okudukça yeniden heveslendim.....aranızda olmayı özlediimm :KK43: ve hedeflerimi hatırladım....

Maalesef uzun zamandır bayaga yogunum misafirler ev durumu ailevi sorunlar derken hayatım tam bş karmaşaya döndü...şimdide pc miz serviste olurmu olmaz mı bilmiyorum....kaçamak bi pc bulmuşken yazıyorum :)

Dün sabah tartıldım ama maalesef yazamadım 91.5 im...
Başlangıç kg sundan100 gr fazla ama şu durumda buna şükrediyorum...

Mislisse 10 Şubat için hedef sormuşmuşsun 88 olmak istiyorum ve yapabilecegimi biliyorum inşaAllah olucak....
Çünkü mayısın 30 unda 70 olmak istiyorum ve bugün geri kalan günlerin ilk günü :KK36:
yazmaya yazdıklarınızı okumaya devam edicem...

Not:..zamansız bildirimlerim ve paylaşımımın olmaması yüzünden listeden çıkarmak istersen anlarım sonuçta burası grup ve herkes emek sarfediyo size haksızlık etmek istemem ama 15 tatil bitene kadar ara ara gelebilicem sanırım...

Hepinize bol eksili bi hafta dilerim:KK36:
tamm canım sorun değil mazeretin var en azından haber veriyosun sonuçta bildirim yapmaya arada sırada girmeye çalış yeter..

Kızlar watsapp da grup kurma hakkinda herkes görüş bildirirse sevinirim:) tabi kaptanımız ne düşünür oda önemli
arkadaşlar benm telim wATSAP yok ama siz aranızda konuşursanız ona bişey diyemem beni unutmayın yeter ..:KK42:

Ya arkadaslar ben dün gece çok fena oldum bi yandan isal bi yandan kusma bi yandan da siddetli bi baş ağrısı kusmaktan bogazlarim şişmiş resmen uyanir uyanmaz da baş ağrısı geri başladı çok kötü hissediyordum kendimi
çok geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi..

Kızlar tablomuz ilk sayfamızda hazır ve nazırdır.HoppaBu hafta en çok kiloyu vererek birinciliği hakeden Gülicik arkadaşımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz:KK9:...Artı gören arkadaşlarımızı da kırmızıyla belittimki alarm vererek bir an önce bir atak yaparak bizi şaşırtsınlar:KK66:.Kontenjanımz dolmuş bulunmakta aramızdan ayrılmak isteyenler bildirirse yeni üye alınacaktır.

Birdaha ki hafta tabloda daha fazla eksi görmemiz dileğiyle... Tekrar görüşmek üzere şimdilik allaha emanet olun...

Kızlar tablomuz ilk sayfamızda hazır ve nazırdır.HoppaBu hafta en çok kiloyu vererek birinciliği hakeden Gülicik arkadaşımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz:KK9:...Artı gören arkadaşlarımızı da kırmızıyla belittimki alarm vererek bir an önce bir atak yaparak bizi şaşırtsınlar:KK66:.Kontenjanımz dolmuş bulunmakta aramızdan ayrılmak isteyenler bildirirse yeni üye alınacaktır.

Birdaha ki hafta tabloda daha fazla eksi görmemiz dileğiyle... Tekrar görüşmek üzere şimdilik allaha emanet olun...
Ellerine sağlık canım kırmızı alarm verenlerden biride benim ama bu hafta yok edecem o kirmiziyi eminim:)

Back
X