• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Herkese hayırlı günler umarım pazar günü eksi görürüz bu hafta çok ihtiyacım var motiveye aynı olmaya bile tahammülü yok kızlar:KK28:
nsallah canim yaa bende ayni durumdayim hic tartilmadim acayip merak ediyorum ama bizim ev bu sira cok kalabalikk sürekli biseyler yapiyouz ama elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum :(

Gulicikkk ve ipek zeynep saolun kizlar, bugun kayinpederim gidecek yarin sporada basliyorum cok hareketsizim veremiyorum bu yuzden

Evİ toparlayacagim çocuktu derken butun gün aç kalıp akşam yemeğe abaniyorum :( bugün de öyle oldu. Saat 2 olmuş neredeyse ben hala bir şeyler yiyeceğim.

Gulicikkk ve ipek zeynep saolun kizlar, bugun kayinpederim gidecek yarin sporada basliyorum cok hareketsizim veremiyorum bu yuzden
Başla canım. Hareketsiz asla olmuyor kilo verme işi. Yani düzenli ve istediğin gibi veremezsin. Bu kiloya gelmeyi harekete borçluyum. Ne olursa olsun günde en az 45 dakika.

herkese merhaba çok şükür uzun sürmedi ayrılığımız... :KK74:ve inannın sizleri çok özledim belki artıyla dönmüş olabilirm ama pes etmedim ... etmeyeceğim de... daha çok azimlendim diyebilirim siz de durumlar nasıl umarım artı görmeyiz bu hafta :KK60:

Kızlarr bu hafta sonu şehir dışına akrabalarmza gidiyorum inşallah 65 olurmuym 3 günde yani 2 kilo vermem gerek çok mu uçtumm:-)tavsiyelerinzi bekliyorumm:KK64:
3 günde 2 kilo biraz zor gibi 1 hafta olsa neyse de ama olabilirde bilemedim şimdi:KK39:

Ayyy ben bu kocamın imiğini sıkmak istiyorum, pis bogaz, sözde o cocuklara bakacak ben spor yapacaktım. Mutfaktan çıkamıyorum kahvaltı bitiyo mutfağı temizleyip çıkarken ben açıktım diyo. Nerden izin aldı bilmiyorum onun surekli aç karnını doyurup duruyorum tok evin aç kedisi. İşin kötüsü kilo almıyor :mad:
ne kadar sinir bozucu bir durum değilmi yiyip yiyip kilo almamak ..... :KK62:keşke bizde öyle olsak hıh :KK12:

Canım bende kısayım 165 boyum boyumuz biraz olsa kilolu durmayız balık etli oluruz 
:confused:
Neyseki gidecek bu kilolar
evet ya kızlar 10 şubata çok az kaldı benim hedefim 78 di herhalde şimdi 85 im veririmiyim acep o_O beni görenler çok zayıflamışsın diyo biz gaza geliyom hiç sormayın bide aklım o montta acaba alsam mı o montu kızlar ya? yada yok almıyım birazdaha gitsin değilmi?

Kıxlar bu yaramaz yine ayakta öğlen 12 ye kadar yatıyo bide 4te uydu gündz çokmu geliyor acaba gündz uykusu 18 aylk bu arada.fikri olan varmı:110:
canım böyle durumlarda sabah yavaş yavaş birden değil erken kaldır önce 11 sonra 10 falan gündüz de çok uyutma gece erken yatar bi dene ....

Back
X