Canım sıkı diyet için çok erken ama karatay usulü beslenmek sütünü etkilemez. Ben şimdi kitabını okuyorum ve ara ara notlar paylaşıyorum. Karatay diyeti yapmak istersen hem kilo verirsin hem sütün etkilemez. Kısaca protein ağırlıklı besleniyorsun. Ekmek tarzı şeyler, işlenmiş hazır gıdalar kesinlikle yasak. Örnek listesine bi bak netten. Balık ağırlıklı çünkü omega3 zayıflatıyor.kaliteli şeyler yiyiyorsun Özellikle kuruyemiş, kırmızı et, balık,yumurta,peynir,ev yapımı yoğurt. Dolu dolu besleniyorsun aç kalmadan kilo veriyorsun. Ben ikinci kitabını okuyorum.ilk kitabını pdf olarak internet ten indirip okıyabilirsin
Evet canım bol kıyafetlerle bile anlıyorlar.her halde yüzümden vermiş im çok seviniyor um. Yürüyüş şeklim bile değişti hamilelik şişkoluk derken :) şimdi kendimden emin, bomba gibi gitmek istiyorum yaza :)
Çok abartmamışsın bence ama yine de bu kaçamak bi hafta yetsin canım sana.
Ceza verelim hepimize tatlı yapıp yollasın:)))
Ay ne güzel söyledin ben de hedef günü istediğim kiloya inerim diyorum ama bu gruptan ayrılma fikri üzüyor beni
Meyve günde bir veya iki onu da sabahtan almalısın diyor karatay. Diğer yediklerin çol iyi bence