Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kızlar sanırım ben gelene kadar herkes gitmiş bu akşam biraz daha dikkatli yim yarın ne kadar eksi görsem o kadar motive olucam artı görmeyeyim yeterki.bu arada ev halkı bu saatte patlamış mısır istedi inşallah çok yemem

Bugün kim birinci olacak acaba mislisse gibi karemellimde olabilir tubide sürprizyapabilir sanki turuncuyu bilmemde ben yerimde sayıcam belli Ayy ben ne düşünüyorum bu saatte saçmalama ya başladımo_O

Ürün hakkında bilgi vermezmisin yani nasıl bi ürün hangi alanda

Ay Hadi bakalım çok iyi yapmışsın. Biraz detaylandırırsan belki fikir Veririz.

Aslında hepimizin bildiği alan :) 0-2 yaş bebek giyim. Fikirlere de açığım tabiki, daha ürün almadım, ama başlangıçta çok açılmadan yapayım diyorum ama bir türlü hiç bir şeyden vazgeçemedim :)

Kiz cok meraklandim bende fotografa meyilliyim severim foto cekmeyi photosglhop falan yapmayi

Fotoğraf bende seviyorum az biraz kursa gitmisligimde var ama katalog çekimi gibi olsun istiyorum, onu beceremedim :( 1-2 hafta vaktim var o arada denemeye devam ediyorum ama olmazsa mecbur fotoğrafçı :)

Aslında hepimizin bildiği alan :) 0-2 yaş bebek giyim. Fikirlere de açığım tabiki, daha ürün almadım, ama başlangıçta çok açılmadan yapayım diyorum ama bir türlü hiç bir şeyden vazgeçemedim :)

Fotoğraf bende seviyorum az biraz kursa gitmisligimde var ama katalog çekimi gibi olsun istiyorum, onu beceremedim :KK43: 1-2 hafta vaktim var o arada denemeye devam ediyorum ama olmazsa mecbur fotoğrafçı :)
Hayırlı olsun inşallah başarr meyvesini yersin :)

Fotoğraf bende seviyorum az biraz kursa gitmisligimde var ama katalog çekimi gibi olsun istiyorum, onu beceremedim :KK43: 1-2 hafta vaktim var o arada denemeye devam ediyorum ama olmazsa mecbur fotoğrafçı :)
Allah utandırmasın canım benim.inşallah güzel satışlar yapar güzel paralar kazanırsın:)

Kızlar sanırım ben gelene kadar herkes gitmiş bu akşam biraz daha dikkatli yim yarın ne kadar eksi görsem o kadar motive olucam artı görmeyeyim yeterki.bu arada ev halkı bu saatte patlamış mısır istedi inşallah çok yemem
Patlamış mısır, normal mısır yasak yiyecekler arasında. Glisemik indeksli çok yüksek. Inşaallah çok yememişsindir. Bak bu saatte tasalandırsın beni:)

Bugün kim birinci olacak acaba mislisse gibi karemellimde olabilir tubide sürprizyapabilir sanki turuncuyu bilmemde ben yerimde sayıcam belli Ayy ben ne düşünüyorum bu saatte saçmalama ya başladımo_O
Ben de Mislisse den şüpheleniyorum :) Ama ipek de belli değil sonuçta. Cicişko kaçamak yaptı diye saymadım. Turuncu da iddalı değilim diyor. Joleya bi şey demicem :) ben de iddalıyım:) malum her gün tartıldım bide:) dur bakim gece 3-5 arası leptin çok çalışıyormuş. Emzirdim şimdi yatayım da biraz zayıflayım :)))

Tartı foto unutmuşum :)
_20160306_071525-240x259.webp

Ben de Mislisse den şüpheleniyorum :) Ama ipek de belli değil sonuçta. Cicişko kaçamak yaptı diye saymadım. Turuncu da iddalı değilim diyor. Joleya bi şey demicem :) ben de iddalıyım:) malum her gün tartıldım bide:) dur bakim gece 3-5 arası leptin çok çalışıyormuş. Emzirdim şimdi yatayım da biraz zayıflayım :)))
Cok hossun ya dur yatayim da az zayiflayayim demissin ya ;)

L
Cok hossun ya dur yatayim da az zayiflayayim demissin ya :KK66:
Karatay gece zayoflıyoruz diyor ya:) gece 4 te hiç üşenmeyip tartıldım bi de sabah tartıldım 100 gr vermişim :))

Wooow supersin masallah...Darisi tum isteyenlere...
Ay inşallah canım emeklerimizin karşılığını alalım :)

Ne kadar canli bi insan oldugun tarti renginden belli bayulidim tartina :)
Teşekkür ederim canım :)
Hadi seni merak ediyorum tartıldın mı?

Millet pazar keyfi yapiyo galiba :KK66:

Gecen hafta;84.7
Bu hafta:83.9
Fark:-800 gr
3 nisan hedef :79

Bu hafta -800 gr vermisim cok dikkat ettigim halde olsun bunada sukur birakmak yok ... buarada fotuyu yukleyemiyorum arkadaslar yarim saattir ugrasiyorum pikseli buyuk geliyo diyo

Back
X