Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Aa gece muhabbeti yok mu :)) aferin erken yatın erken kalkın, metabolizma hızlı çalışsın :KK66:
Ben varim canim yeni fırsat buldum girmeye be küçük bebegm hala uyumadi. :( vee bugün benim için hiç iyi degildi daha doğrusu aksama kadar süperdi ama 7 de yiyecegim hazir yemeği cocuklardan dolayi yiyemedim taa ki 9 a kadar ;(

Ben varim canim yeni fırsat buldum girmeye be küçük bebegm hala uyumadi. :KK43: vee bugün benim için hiç iyi degildi daha doğrusu aksama kadar süperdi ama 7 de yiyecegim hazir yemeği cocuklardan dolayi yiyemedim taa ki 9 a kadar ;(
Olsun bu saat olmuş ayaktasın, uyumayan çocukla çokta erimistir yediklerin :)
Benim de bebek uyanık, inşallah biraz mayisti gibi uyur da bende uyurum :(

Olsun bu saat olmuş ayaktasın, uyumayan çocukla çokta erimistir yediklerin :)
Benim de bebek uyanık, inşallah biraz mayisti gibi uyur da bende uyurum :KK43:
Ayy erir insallah ama varya 7 den sonra yemedigim gunlerin ertesi tartida süper bi eksilme görüyorum. Insallah bebegn uyumustr canm benmki uyudu bende simdi yatcam

Gunaydin kızlar benim.için gün 6 da başlıyor büyük kızım okula gidiyor onu gonderince eşime kahvalti hazirliyorum onuda gonderince küçük kizim uyaniyor o uyaninca da bidaha geri uyuyamiyorum

Telefondan giren arkadaslar kısa yoldsn nasil giriyor sunuz ben su an.bulunduğum sayfayı ana ekrana tasi diyorum ordan basınca direk giriyor ama bu kaçıncı sayfaysa hep o açılıyor yani her seferinde son sayfaya geçip öyle okuyabiliyorim yeni gelenleri daha kolay bi yolu var mi
Ben de aynısını yapıyorum canım daha kısa yol bulamadım :)

karamellim06 karamellim06 canım ya geçen dedin ya hani Ankara dan dolayı kan cekiyo diye :) beni de senin adın cekiyo :)) benim kedimin adı karamel :KK200:
Yerim kedini, çok severim hayvanları :)

2 tane kocaman bardakla yesil cayimı içtim 1 saat önce de yogury limon pulbiber kürünü yaptım aksam yemeginde cok ölçü lü olsamda ve hiiiccc ekmek yemesemde bunlari yapma geregi duydum yürüyüş de tamam yani artık yatabilirim:))))
Oh mis gönlün rahat yat ne güzel :) yansın yağlar, yıkılsın :)

Gunaydin kızlar benim.için gün 6 da başlıyor büyük kızım okula gidiyor onu gonderince eşime kahvalti hazirliyorum onuda gonderince küçük kizim uyaniyor o uyaninca da bidaha geri uyuyamiyorum
Ben de 7 de kalıyorum oğlum saat gibi bu saatte uyanıyor. Ama akşam da 8 de yatmış oluyor. Senin işin hiç bitmez ne kadar çocuk o kadar sorumluluk. Ayy hiç bana göre değil:) gözüm korktu benim

Ben de 7 de kalıyorum oğlum saat gibi bu saatte uyanıyor. Ama akşam da 8 de yatmış oluyor. Senin işin hiç bitmez ne kadar çocuk o kadar sorumluluk. Ayy hiç bana göre değil:) gözüm korktu benim
Yok ne gezer gece 11 e kadar uyanik genelde ama öğlen uykusunu çok güzel uyuyor 2 saati gecik uyuyor ablasina bırakıp rahat rahat yürüyüşe gidiyorum o yönden sıkıntı yok büyük kiz sabah gidiyor öğlen geliyor o gelmeden öbür kizim gidiyor oda aksam 5 buçukta geliyor islerimi halledip kızımı uyutup yürüyüşe çıkıyorum yani aslında hic boş vakit yok :))

Güne erken baslayan insanlara hayranm ama hiç basaramadigim bisey bu saatte uyandm evet ama ne yapar eder tekrar uyurum cok seviyorum uyumayii :KK47:

:) geçmiş olsun bizim grubun oburu seçtim seni :))
çok utanıyorum yaa:oops:nolur güvenn bana geçicek bu oburluk:KK74:aslında gün içi dikkat ediyorum bu grup bana çok şey kazandırdı gece eşim geç geliyor yemek faslı çay tatlısız yapmaz delikanlılar yok mısır patlat annae yok suspangile yap oooof of hep ev halkı yüzünden:KK62:

Güne erken baslayan insanlara hayranm ama hiç basaramadigim bisey bu saatte uyandm evet ama ne yapar eder tekrar uyurum cok seviyorum uyumayii :KK47:
aynen bende öyleydim 12 ye kadar yatardım amma söz konusu evlat olunca fedakarlık başlıyor. miniğim düzene girsin die sabah uyanmadan evi toparlıyorum onuda 9.30 gibi uyandırıyorum bıraksam öğleye kadar yatar

Yok ne gezer gece 11 e kadar uyanik genelde ama öğlen uykusunu çok güzel uyuyor 2 saati gecik uyuyor ablasina bırakıp rahat rahat yürüyüşe gidiyorum o yönden sıkıntı yok büyük kiz sabah gidiyor öğlen geliyor o gelmeden öbür kizim gidiyor oda aksam 5 buçukta geliyor islerimi halledip kızımı uyutup yürüyüşe çıkıyorum yani aslında hic boş vakit yok :))
ayyy aynı ben:KK43:ama yürüyüşe nie çıkamıyorm bilmiyorm oysa oğlum öğlen iyi uyur abiside gelmiş olur bugün çıkmaya çalışayım hasta hasta çıkabilirsemm

ayyy aynı ben:KK43:ama yürüyüşe nie çıkamıyorm bilmiyorm oysa oğlum öğlen iyi uyur abiside gelmiş olur bugün çıkmaya çalışayım hasta hasta çıkabilirsemm
Fırsat in varsa hic kaçırma canm spor pskolojiyide cok olumlu etkiliyor ahh keske benmde imkanim olsaa :( biraz daha sabredicem çocuklar buyuyunce artık

kız senin işin rahat oh 8 den sonra kafa dinle kitap oku .ilerde bu günleri arayabilirsin kıymetini bil ona göre

Yok hastayken
Yok hastayken çıkma o zaman hic iyilesemezsin ama bak iyilesince iki üç gün sabret çık daha sonra evde diramiyorsun F feyzax inda dedigu gibi bi mutluluk huzur veriyor insana yaninada bi yoldaş bulsan odaha da keyifli oluyor

Back
X