- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
:)))) nerden tutup nasıl anlamışım:))Tarti icin daha bi kac gunun var manasinda demistim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))) nerden tutup nasıl anlamışım:))Tarti icin daha bi kac gunun var manasinda demistim :)
Cok iyi olmus ayagina saglik o esofmandan bendede var nasil terlettigini bilirimBugün ki yuruyusum de tamamMislisse cim ama 1 saat yuruyebildim geç çıktığım için sauna esfmanida giydim nasil ter attım anlatamam 2 litre oldu suyum da yatana kadar 1 lt daha içerim sanırım
Bence geç değil. Yani ben tam akşam 6 da yiyiyorum zaten On dakkada bitmiş oluyor çok hızlı yerim. Kendimi kaybediyorum her halde. Akşam 8 den sonra yemeyin diyolar ama ne kadar erken o kadar iyi bence. Ama 6-7 arası ideal benceSeninkide cok cok iyi ya ben sana bisey sorcam ben aksam yemegini 6.30 7 arasi yiyorum ama en gec yedide yiyio kalkmis oluyorum gec mi oluor sence
Aslinda ev hanimlari olarak calisanlara gore evde spor icin cok zamanimiz var en az 1 saati ayirabiliyormusuz dimi tembellige vurmak istemezsek :) bu 1 saatte yetiyo formda kalmak icin en az 4 gun yeter benceTamam
Dr un dediğinde göre bi hafta var
Sağol canım emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun
Canım yürüyüş bana da çok iyi geliyor miskin miskin otururdum evde hep şimdi çıkıp yürümek içün hep enerjim oluyor :) kesinlikle Eskiye göre daha mutlu ve iyiyim.
Nasil bi tarif bu ? Guzel gorunuyor afiyet olsunEki Görüntüle 1791301 Sağlıklı bir akşam yemeği. Fırında karnıbahar Eki Görüntüle 1791301
sağol canım inşallah ilaçlık olmam bendeCanım geçmiş olsun zencefil limon ve bal ile macun yap çok iyi geliyor. Ben senelerdir neredeyse ilaç kullanmiyorum
eee cok guzel degmis o zaman diyete basladigina insalah isedigin kiloya dusersin
Sen neye 1 hafta var dedin ?:)))) nerden tutup nasıl anlamışım:))
Ahahaaa karamel ya helal olsun irade konusunda yani beddua etmene demedim :) deme kizoyle yazikYa bugün eşim karşımda bi şeyler yedi. Söylemiyorum canı çekmesin kimsenin. Valla ağzının içine baktım öyle. Ne nefis varmış bende :) ama gittim geldim yiyip yememe konusunda. Yemedin üşenmedim fırında karnıbahar yaptım. Vicdanım rahat:)Benle çok dalga geçti kiloluyum diye zamanında. Ben de ona beddua ettim içinden
inşallah sen kel ve göbekli olursun, ben de zayıf ve fıstık gibi olurum demiştim. Göbek yapmış bizim herif, saçlar da dökülüyor :) ahım tutuyor mu ne:)))
süper menü artı limonlu su kıskandım vallaSüper çok hafif olmuş. Ben de sarmısaklı yoğurtlu semizotu ve bi tabak da fırında karnıbahar yedim ekmeksiz tabi:) sabaha ka da r limonlu su içerim artık :)
Yarin o kadar iltifati yersen bisey yiycegini sanmiyorum simarikliktan merak etme:)Ben de bugün eşimle yaptım yürüyüş o da hasta ona da bulaştırdınız :) hafif tempo ve daha az mesafe yürüdük ama olsun en azından yürüdük :) yarın kızlarla toplancaz, kendime hakim olmaya çalışıcam.
Karnıbaharı düdüklüde buharda haşladım. Borcama koydum. Iki yumurta bi bardak süt iki kaşık un tuz kara biber, karışımı karnıbahar a döküp üzerine kekik ektim beyaz peynir ve en üste biraz kaşar. Attım fırına kızardı nefis oldu. Hem de sağlıklı bence deneyin :)Nasil bi tarif bu ? Guzel gorunuyor afiyet olsun
Bakk yaaa basladi ginesüper menü artı limonlu su kıskandım vallabende yağlı mağlı yiyorum pazar da ağlarım yine
![]()
Bi hafta gerçekten kaçamak yapmayıp di ye t yapınca ne kadar vereceksin çok merak ediyorum :)süper menü artı limonlu su kıskandım vallabende yağlı mağlı yiyorum pazar da ağlarım yine
![]()
Nefis olmusturKarnıbaharı düdüklüde buharda haşladım. Borcama koydum. Iki yumurta bi bardak süt iki kaşık un tuz kara biber, karışımı karnıbahar a döküp üzerine kekik ektim beyaz peynir ve en üste biraz kaşar. Attım fırına kızardı nefis oldu. Hem de sağlıklı bence deneyin :)
BendeBi hafta gerçekten kaçamak yapmayıp di ye t yapınca ne kadar vereceksin çok merak ediyorum :)
Regl e :)Sen neye 1 hafta var dedin ?
bu hafta yine yeşillenicek tablo bu menülerleKızlar akşam yemeginde 3 4 kaşık sebzeli bulgur pilavi bir kase yogurt ve bol bol.yeşillik yedim sıfır ekmek
bende merak ediyorum ama hiç göremicem sanırımBi hafta gerçekten kaçamak yapmayıp di ye t yapınca ne kadar vereceksin çok merak ediyorum :)