• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ayy aynen canimm bide yiyeceksin hic mi hatrim yok filan der napar eder yedirir:KK70: zaten ben kendmle mücadele ediyorum bide onla ugrasiyorum
seni çok iyi anlıyorum bizimde gecelerimiz çook uzun dur evde 3 erkek eşimde benle yemek ister sağolsun tatlıydı bisküviydi zorla yedirmeye çalışır . kilo almasak bile başarı bu durumda :KK66:

kızlar bugün pek iştahım yok şaka gibi demi boğazlarım ağrıyor daha yeni kahvaltı yapıcam az önce tartıldım 400 gram fazla geldim hiiç morel bozmuyorum geçen haftaya göre daha iyiyim kendimce en azından aşırı kaçmıyorum pazar 64 ü görücem inşallah ucundanda olsa şimdi sağlam bir kahvaltı yapayım:kk77:

kızlar bugün pek iştahım yok şaka gibi demi boğazlarım ağrıyor daha yeni kahvaltı yapıcam az önce tartıldım 400 gram fazla geldim hiiç morel bozmuyorum geçen haftaya göre daha iyiyim kendimce en azından aşırı kaçmıyorum pazar 64 ü görücem inşallah ucundanda olsa şimdi sağlam bir kahvaltı yapayım:kk77:
:)) yazının başından sonuna kadar iştahı açılan bi arkadaşımız var:)

Ben 3 4 hafta boyunca her gun yürüyüşümü diyetimi yaptigim halde hep yerimde saydim kimo hafta arti 1 kilo gördüm sonra demir eksikliginin kilo vermeye engel olduğunu öğrendim her gun kahvaltida dalak yemeye başladım her sabah bütün yesilliklerden kocamn bir tabak hazirladim kendime roka maydanoz tere ve bunlarla soyah cay icmedim icmek istesemde en az 2 saat bekledim kuru üzüm yedim.ne bileyim iste demir içeriyor yazan besinleri hep yemeye çalıştım ama yaninda süt ürünü yada kalsiyum olmadan çünkü oda demiri yok ediyor bu şeklinde iki hafta geçirdim ilk hafta 1.300 ikinci hafta 1.600 gram gitti

Neden Kilo veremediğiniZi kan tahlili yaparak mi ogrendiniz ?

Aramıza hoşgeldin candy candy .ne mutlu bana hepinizi güldürdüm yani bende çok güldüm bu halime:KK70:

sen bi de benim halimi gör 3 perdelik stand up gibiyim :KK70:bi de sen maşallah 64 kilocuksun :KK51: şu an regl dönemimdeyim tam bugün iştah bölümü ne bulup ne gördüysem yiyip içiyorum :KK70::KK70: 5.takımdan atacaklar beni nerdeyse o_O

Back
X