Kızlar 5 km daha yürüdüm akşam akşam. Öğlen ufak bi kek yedim. Sabah da bir dilim ekmek. Ya yağda yumurta ile Ekmeksiz olmuyor. Karatay duymasın :) ama bugün 10 km yani iki saat yürümüş oldum. Bakalım sabah kilo vermiş miyim. Sabah kahvaltım iyiydi.yumurta peynir ceviz yeşillik zeytin vs Öğlen taze bakla yemeği, yoğurt ve tavuk yedim. Akşam da ciğer, ayran ve biraz bakla yedim. Taze bakla hayatımda ilk defa yedim ne güzel bi yemekmiş öyle. Yani kızlar her şey yiyiyorum. Ama her gün yürüyorum.bakalım pazar günü ne sonuç çıkacak.
Biraz sert bi mizacı var kadının. Hatta biraz erkeksi. Ben de ilk zamanlar böyle düşünüyordum ama annem karatay şöyle diyor böyle diyor diye diye ısındırdı. Kitaplarını okuyunca mantıklı geldi yazdıkları. Sonuçta bi yerde yanlış yapıyoruz demi. Yoksa türk erkeği göbekli ve kel kadını da simitli basenli tombik olmazdı demi :)
Canım ben de bi hafta iyi versem diğer hafta Zorlaniyorum. Sanırım vücut direniyor. Sabır ve devam
Olacak canım yavaş da olsa olacak. Bu arada kilo testleri yapmışmıydın. Atıyorum tiroit kilo vermeyi etkiliyor. Demir zaten biliyoruz. D vitamini eksikliği. Insilün direnci gibi yada bilmediğimiz testler. Belki bi şey zorluyordur seni. Yani gördüğüm kadarıyla azimlisin. Kaçamak yok spor var dikkat de ediyorsun
Çok haklısın. Bizim işte tam da böyle bir kardeşliğe ihtiyacımız var:) alkışladım seni, bi de öptüm yüreğinden