Merhaba Can'larım internetim olmadığı için yazamadım nasılsınız neler yapıyorsunuz bir suru mesaj vardı okudum hepsını üşenmeden
Mislisse
ve
Y
yagmur7968
arasında gecen tatsızlık için çok üzüldüm grubun dağılması ihtimali beni çok üZdü her ilerlediğim sayfada bu tatsızlığın düzelmiş olması için dua ettim ve düzeldiğini görünce çok sevindim bidaha hiç yaşanmasın ben hepinize çok alıştım ve asla dağılmamızı istemiyorum
karamellim06
Can'ım profil fotoğrafın yakıyor tatlım şahane görünüyorsun gerçekten yüzün bile değişmiş
Mislisse
Can'ım sende korkutuyorsun beni yoksa 82 yimi gördün kız:))) benim diyet de çok güzel gidiyor pişman olacağım hiç bişey yemedim bugun ki yürüyüşümü de yaptım vicdanım en ortopediğinden çok rahat:))
ipek zeynep
çim netim olmadığı için varsana da giremiyorum eşimden girdim
3nity
canım senin bebişedr çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız annedemisin hala anneyle Leslie yapmak da müthiş eğlencelidir:))
marlin18
cim sen neler yapıyorsun grubumuzu sevdinmi? figen e de çok üzüldüm keşke gitmeseydi
cicisko
sen nasılsın Canım psikolojik açıdan Ankara Nasıl hala tehditler önlemler var mı hayat normale döndümü ayyy çenem düştü ama özledim sizi merak ediyorum napıyımö:))