Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kızlar herkese merhaba,
Sanirim gruba vedanin vakti geldi
Oncelikle herkesten çok özür dilerim, 2 hafta olacak sanırım, biraz yoğunluk, biraz kendimi iyi hissetmiyorum, biraz sıkıntılar, bir türlü toparlayamadim. Biraz müsade yeterli olur sandım, ama olmadı. Böyle daha fazla size de saygısızlık olsun istemiyorum, hepinizi çok çok seviyorum.
Son kilo bildirimimi yapayım: 63.8 ile aranızdan ayrılıyorum.
Mislisse Mislisse tubi_klc tubi_klc Y yagmur7968 @ipek zeynep @feyzax @marlin18 @karamellim06 cicisko cicisko
Canım geç gördüm benimde bazı problemlerim oldu. Kedimiz hastaydı 2 gün önce kaybettik. Çok moralim bozuk ondan giresim gelmedi açıkçası. Kendine iyi bak. Arada uğra bi selam ver :)

Ya ben tam motive oldum düne kadar çok dikkat ettim sizde yazmayınca hevesim kalmadı dün bugün kaçırdım biraz :KK12:sayfa kapanıyor sanırım hakkınızı helal edin benden yanada helal olsun arkadaş lar Allaha emanet olun hepiniz:KK68::KK200::KK200::KK200:
Benim telefondan 2 gündür giremedim çok denedim olmadı evet bi durgunluk var bayadır yarın tartı günü tartilmayacak mıyız ki?

Aaaaa vallahi gitmiş topik. Napalım hayırlısı olsun hakkınızı helal edin benden yana helal olsun. Herkesi çok öpüyorum Allah yavrularımizla sağlıklı ve mutlu bir ömür versin. Hoşçakalın güzel anneler:KK200:

Aaaaa vallahi gitmiş topik. Napalım hayırlısı olsun hakkınızı helal edin benden yana helal olsun. Herkesi çok öpüyorum Allah yavrularımizla sağlıklı ve mutlu bir ömür versin. Hoşçakalın güzel anneler:KK200:
Ay alismistik gerckten ya uzuluyo insan boyle veda falan ...:cry::KK42: isteyen arasira girsin yine kilosundan haberdar etsin olmazmi ?

Back
X