Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canim

Canmm yaa nerelerdesin neler yapiyorsun grubumuzun hic tadi kalmadi kimse ugramaz oldu oysa ne kadar güzel gidiyorduk bu bahar yaz donemleri geçsin toplaniriz diye düşünüyorum sen ne alemdesin
Bende bir bıraktım 65 e çıktım. 3 hafta önce diyetisyene gitmeye başladım. Zaten aklımdaydi.şu an 63 e düştüm çok sukur. Bakalım ramazan bittiğinde 58-59 olma hedefim. Olursa tabi :)
Biraz is guc toparladım, biraz ailevi meseleleri kendi haline bırakmaya karar verdim :)
Daha iyiyim çok sukur. Havalar kötü gitti, yürüyüsler askıda.
Oğlan da saolsun 1 haftadır hasta :(
Başka da bir şey kalmadı :) bende durumlar bu.

Buraya kadar gelmişken belki okuyan olur denk gelir bir öneride bulunayim hem basit hem lezzetli, hem sıfır yağ, sıfır tuz, hemde doyurucu :)
Öğlen yemeği yerine yiyorum genelde.
1 tepsiye yağlı kağıdın üzerine, 1 patlıcan, 1 4 e bölünmüş domates, 3-4 Çarliston biber, 1 tane 2 ye bölünmüş kabuklari soyulmus soğan, yıkayıp koyun. Biberli ve patlıcanı bıçakla delin bir kaç yerinden. 200 derece fırında 25-30 dk kadar kozleyın
Cikardiginizda kabukları soyun, büyük büyük doğrayın. Karıştırın. Bir yemek tabağı yemek yapıyor ;) 1 dilim ekmekle 1 bardak ayranla doyurucu oluyor :) hem düşük kalorili öğün, hem kolay aciktirmiyor. Tam da yazın Sebzenin bol olduğu zamanlar :)

Bende bir bıraktım 65 e çıktım. 3 hafta önce diyetisyene gitmeye başladım. Zaten aklımdaydi.şu an 63 e düştüm çok sukur. Bakalım ramazan bittiğinde 58-59 olma hedefim. Olursa tabi :)
Biraz is guc toparladım, biraz ailevi meseleleri kendi haline bırakmaya karar verdim :)
Oğlan da saolsun 1 haftadır hasta :KK43:
Insallaj hedefine ulaşırsın tatlım her işin istediğin gibi gider insallah rabbim herseyi gönlüne göre versin

Oğlan da saolsun 1 haftadır hasta :KK43:
Bende 65 e çıktım iyi sen toparlamışsın hemen oğluşuna geçmiş olsun bu havalar sıcak soğuk etkiliyor çocuk ları .işlerinde Allah kolaylik bereket versin inşallah .arada uğra yine olurmu:KK66:

Merhaba güzel anneler
Geçenlerde evi süpürürken benim Güzel pembe cam tartımı tuzla buz ettim kimin gözü kalmıştı bakiim kaç kiloyum bilmiyorum ama hafif göbeğim var ve diyet yapamıyorum ve dikkat de etmiyorum o halde iyiyim. Aslında üç kilo versem göbek de gidecek ama şimdilik askıda. Ders çalışmıyorum ki sınav geldi çattı zaten. Bu kadar sorumlulukla ne yapabileceğimi düşünnüşsem zaten.
Neyse kızlar kilo vermek çok güzel bir şey. Özgüveni yerine geliyor insanın. Tazeleniyor ve daha dik yürüyor daha genç görünüyorsun. O yüzden yola devam :)
Emzirirken oruç tutmak fikri bana iyi fikir gibi gelmedi çünkü vücut Susuz kalmamalı. Bebeğin sağlığı daha önemli. Evet bir yaşından sonra anne sütü alımı az ama yok sayılacak kadar etkisiz değil kesinlikle. Tabi tercih senin canım

Merhaba güzel anneler
Geçenlerde evi süpürürken benim Güzel pembe cam tartımı tuzla buz ettim kimin gözü kalmıştı bakiim kaç kiloyum bilmiyorum ama hafif göbeğim var ve diyet yapamıyorum ve dikkat de etmiyorum o halde iyiyim. Aslında üç kilo versem göbek de gidecek ama şimdilik askıda. Ders çalışmıyorum ki sınav geldi çattı zaten. Bu kadar sorumlulukla ne yapabileceğimi düşünnüşsem zaten.
Neyse kızlar kilo vermek çok güzel bir şey. Özgüveni yerine geliyor insanın. Tazeleniyor ve daha dik yürüyor daha genç görünüyorsun. O yüzden yola devam :)
Emzirirken oruç tutmak fikri bana iyi fikir gibi gelmedi çünkü vücut Susuz kalmamalı. Bebeğin sağlığı daha önemli. Evet bir yaşından sonra anne sütü alımı az ama yok sayılacak kadar etkisiz değil kesinlikle. Tabi tercih senin canım
3 kiloysa bir şey kalmamış :) bende 5 kilo daha var, ama yavas yavaş gidecek inşallah.
Bende oruç tutmayı düşünenlerdenim. Zaten diyetisyene devam ediyor olacağım. Uygun beslenmeyle olur bence. Evet günler biraz uzun ama zaten benimkinin ilk gidası anne sütü değil. Hatta zorlamama rağmen almiyor diyebilirim. :(

Kizlar nasilsiniz? Ben iyiyim cok sukur ..eskisi gibi girilmeyince benimde giresim gelmiyor acikcasi kiloma gelince ayniyim ama vermis gibi hissediyorum bakalim nolcak ;)

Kizlar nasilsiniz? Ben iyiyim cok sukur ..eskisi gibi girilmeyince benimde giresim gelmiyor acikcasi kiloma gelince ayniyim ama vermis gibi hissediyorum bakalim nolcak :KK66:
ben iyiyim canım bir iki topiğe katıldım birinden çıktım bile kimsecikler yok tartı günü bile yok :işsiz:şimdi beşte beş diyeti yapmaya çalışıyorum beş günde vereyim gitsin yetti gayri bir ileri bir geri:kızgın:sen de vermişsindir umarım aynı olman korumanda güzel arada uğra olur mu :KK50:

ben iyiyim canım bir iki topiğe katıldım birinden çıktım bile kimsecikler yok tartı günü bile yok :işsiz:şimdi beşte beş diyeti yapmaya çalışıyorum beş günde vereyim gitsin yetti gayri bir ileri bir geri:kızgın:sen de vermişsindir umarım aynı olman korumanda güzel arada uğra olur mu :KK50:

5 günde gitmiyor öyle, verdiğini de geri alıyorsun :( yine de sonucu söyle bize :)

5 günde gitmiyor öyle, verdiğini de geri alıyorsun :KK43: yine de sonucu söyle bize :)
Evet dikkat edilmezse geri alınıyor zaten yine tam uygulayamadım birinci gün yumurta ağırlıklı ama normal kahvaltı salata yemek yedim ikinci gün patates ağırlklı ama dediğim gibi herşeyi yiyorum yanında kurabiye bile:) en azından diyetteyim diye gece yemedim bol su içtim 65.3 le başladım ikinci gün 64.7 im senin Nasıl gidiyor diyetisyene devammı işin nasıl düzene girdimi ?

İyiyim canım ameliyat için bekliyoruz hala tam gün geliyor bizimki hastalanıyor. Vardır bir hikmet diyorum artık bir sorun olmazsa haftaya alıncak inşallah sen nasılsın diğer gurupta devammı
Ben de iyiyim canim cok şükür.diğer Grupta devam ediyorum hala.Rabbim yardımcınız olsun canım bunda da vardır bir hayır. İnşallah herşey yolunda gider , gönlünüzce olsun canım herşey. Bundan 6 sene önce büyük kızımın da ameliyat durumu vardı. 3 defa hastaneden döndük ertelendi hep.sonunda ameliyata gerek kalmadı. O arada iyileşmiş kendiliğinden .Rabbım çok büyük. Hep hayra yor canım. Vardır Rabbım in bir bildiği

Kızlar inanmıyorum yaa demek yazıyorsunuz ben kimse yazmıyo diye girmiyorum. Gireyim bari ya özledim sizi. Bu pazar tartı mı yollasak? Hem eski günleri yaa ederiz. Ben galiba 1 kg aldım. Bu ara finaller var. Sabah akşam ders çalışıyorum çikolata çok iyi geliyo :( bazen günde 7 saat ders çalışıyorum. Kafa kalmiyo haliyle öyle durumlarda tatlı enerji veriyo ama bu durumdan hiç mutlu değilim 4 haziran sınavlar bitiyo hemen sıkı diyet ve spor 2 temmuzda tatile gitcez acil toparlamam gerek. Bu arada benim de tartının pili bitti. Yarın alayım bari ya tartı önemli yoksa insan hemen ipin ucunu kaçırıyo. Tek tek alıntı yapamıcam ama sizi çook özledim :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Back
X