Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

naptin Mislisse Mislisse tartildin mi canimm
Canim ya tartilamadim bide bugun ilk orucumdu kendimi cok halsiz hissettim esim tutma dedi kiz bisey de yemiyor aksam 6 da corba icti sadece zaten zayif :( napicam bilmiyorum bugun niyetlenmedim dunde kacirdim ;(( ...ekmeksiz oruc tutana helal olsun ben yapamadim

Gullu kinoa yaz cikiyo zaten
Kiz yanlis bilgi aktarmisim :KK16: sana soyledikten sonra bi videosunu izledim tup mide ameliyati olmus ozel nedenlerden dolayi ilk basta soylememis anliycan kinoa minoa hikaye bende inanmistim :oops:sonuc hayal kirikligi mucuze die bisey yokmus bikez daha anladim :mad:

Merhaba kızlar ben iyiyim teşekkür ederim :KK66: sınavım çok kötü geçti yetiştiremedim bile ama sağlık olsun ne deyim. kilo işini de tamamen çıkarttım aklımdan çünkü eski kilomdan bi kaç kilo fazlayım zaten eski kıyafetlerim hep oluyor çok şükür. Inşallah siz de en kısa sürede verirsiniz.çünkü insanın aklında kaldıkça sorunlar ağırlaşıyor ve gözünde büyüyor. Hadi bi kararlılıkta verin şu kiloları ve çıkarın artık aklınızdan boşaltın dolan zihninizi de rahatlayın :)
Ay ne guzel biz oldugumuz yerdeyiz malesef ...sinavin guzel gecsydi keske uzuldum hersey kismet ...

Canim ya tartilamadim bide bugun ilk orucumdu kendimi cok halsiz hissettim esim tutma dedi kiz bisey de yemiyor aksam 6 da corba icti sadece zaten zayif :KK43: napicam bilmiyorum bugun niyetlenmedim dunde kacirdim ;(( ...ekmeksiz oruc tutana helal olsun ben yapamadim
Canım önceki yıl bende 3 gün tuttuktan sonra fenalaştım sonra ara ara tuttum sende zorlama sağlığın daha önemli şu anda vitamin alıyorum hergün iyi gidiyor şükür benim minikte deli gibi emiyor:))

Kiz nasil olcam ;( oruc tutarak bu zamana kadar bos durmamaliydim hata ettim :KK43: bos verdim hem burayi hem kendimi bu zamana kadar coktan kg vermis olmalidim amacima ulasmaliydim napalim kizlar yeniden baslayalimmi ramazan bayramina kadar el birligi icinde yalniz ben 1 temmuzda tatile gidiyorum 1 ay yine arasira girecegim malesef:KK43: off ya off
Yani ben burda hep seslendim gelin devam edelim diye hiç duymadınız:( ama geç kalmış sayılmayız Bayrama kadar ne versek kardır :KK66:

Kiz yanlis bilgi aktarmisim :KK16: sana soyledikten sonra bi videosunu izledim tup mide ameliyati olmus ozel nedenlerden dolayi ilk basta soylememis anliycan kinoa minoa hikaye bende inanmistim :oops:sonuc hayal kirikligi mucuze die bisey yokmus bikez daha anladim :mad:
aynen canimm bende araştırdım tup mide ameliyati olmus yazmaya firsatim olmadi ya zaten ben bu sok diyetlere yada bi ürün uzerine kurulu zayiflamaya inanıyorum biz isteyince kendi yontemlerimizle kilo veriyoruz bunu en iyi basaranlardan biride sensin ama zaman kaybetme hemen tarrill

Canim ya tartilamadim bide bugun ilk orucumdu kendimi cok halsiz hissettim esim tutma dedi kiz bisey de yemiyor aksam 6 da corba icti sadece zaten zayif :KK43: napicam bilmiyorum bugun niyetlenmedim dunde kacirdim ;(( ...ekmeksiz oruc tutana helal olsun ben yapamadim
bebeğin ne kadarlikti canim cokmu emiyorr

14 aylik pek ek gida yemiyor
çocuğun kocaman bence orucunu araya verme gerektigi gibi beslen orucunu tut derim çünkü sonra tutmak daha da zor olacak senn için ben kizim 4 aylikken tuttu. emziriyordum ek.gida da alamazdi gerektiği yerde mama verdim iyiki tutmuşum çünkü koca 1 ay borç ödemek cok zor geliyor sonra regl oldugumuz günlerin bile kazasini bitiremiyoruz bu sadece benim fikrim yine de sen bilirsin

çocuğun kocaman bence orucunu araya verme gerektigi gibi beslen orucunu tut derim çünkü sonra tutmak daha da zor olacak senn için ben kizim 4 aylikken tuttu. emziriyordum ek.gida da alamazdi gerektiği yerde mama verdim iyiki tutmuşum çünkü koca 1 ay borç ödemek cok zor geliyor sonra regl oldugumuz günlerin bile kazasini bitiremiyoruz bu sadece benim fikrim yine de sen bilirsin
Haklisin ama yemiyor iste bende halsiz dusuyorum onerin icin tesekkur yinede

Herkese merhabalar kızlar,
Ben yardım almaya karar vermiştim, biliyorsunuz, diyetisyene başladım,
Size örnek liste paylaşayım, fikriniz olsun :) belki seversiniz ve birlikte uygularız.

Sahur 1
1 dilim tam buğday ekmek
2 kk az yağlı peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 ceviz
Bol yeşillik
Sahur 2
2 yumurtanın beyazin Maydanoz ve Dereotu ile omlet, üzerine 1 kk kadar beyaz peynir.
1 dilim ekmek
3 zeytin veya 2 ceviz
Bol yeşillik

İftar
2 su bardağı su
1 hurma
1 kâse çorba
1 dilim ekmek
15 dk aradan sonra
Evde o gün ne varsa ölçülü şekilde yemeğin suyundan tuketmeden yemek ve tabiki bol yeşillik ;)

İftardan iki saat sonra
1 sb yoğurt +1 meyve
Veya
3 top dondurma

Yatmadan önce 1 sb tarçınlı süt

Salatalara yağ yok, tuz, limon, sirke, hardal serbest.
Pilav, makarna, pide yok.
Dur sunun azcık ucundan alayım yok
Tatlı krizi asilamayacak kadar fazla ise dondurma yetiyor gerçi ama, 2 hurma, 2 ceviz günde 1 kere ekledim ben kendime :)

1 de Yeşilçay 1 fincan,
3 lt su

Eee yapıyor muyuz birlikte?

Herkese merhabalar kızlar,
Ben yardım almaya karar vermiştim, biliyorsunuz, diyetisyene başladım,
Size örnek liste paylaşayım, fikriniz olsun :) belki seversiniz ve birlikte uygularız.

Sahur 1
1 dilim tam buğday ekmek
2 kk az yağlı peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 ceviz
Bol yeşillik
Sahur 2
2 yumurtanın beyazin Maydanoz ve Dereotu ile omlet, üzerine 1 kk kadar beyaz peynir.
1 dilim ekmek
3 zeytin veya 2 ceviz
Bol yeşillik

İftar
2 su bardağı su
1 hurma
1 kâse çorba
1 dilim ekmek
15 dk aradan sonra
Evde o gün ne varsa ölçülü şekilde yemeğin suyundan tuketmeden yemek ve tabiki bol yeşillik :KK66:

İftardan iki saat sonra
1 sb yoğurt +1 meyve
Veya
3 top dondurma

Yatmadan önce 1 sb tarçınlı süt

Salatalara yağ yok, tuz, limon, sirke, hardal serbest.
Pilav, makarna, pide yok.
Dur sunun azcık ucundan alayım yok
Tatlı krizi asilamayacak kadar fazla ise dondurma yetiyor gerçi ama, 2 hurma, 2 ceviz günde 1 kere ekledim ben kendime :)

1 de Yeşilçay 1 fincan,
3 lt su

Eee yapıyor muyuz birlikte?
canım ben hayatta uyamam bu diyete uygulayabiliyosan çok iyi

aynrn öyle tatlim.ben 3 4 kilo vermeyi planliyorum bakalim nasil olacak 3 gündür cok guzel gidiyor sahur olsun iftar olsun bakalim nasil sonuc alicam
hadi inşallah iradeli olursak vermemek mümkünmü ama ben dün iftarda sahurda çok saçmaladım ne varsa yuttum:KK51:yaa şu kilodan nefret ediyorum aslında benim çok fazlam yok ama şöyle 4 kilo versem birde şu iğrenç göbeği eritsem süper olucak iftardan önce 50ye yakında mekik çektim işe yarar belki:işsiz:

Back
X