Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Herkese merhabalar kızlar,
Ben yardım almaya karar vermiştim, biliyorsunuz, diyetisyene başladım,
Size örnek liste paylaşayım, fikriniz olsun :) belki seversiniz ve birlikte uygularız.

Sahur 1
1 dilim tam buğday ekmek
2 kk az yağlı peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 ceviz
Bol yeşillik
Sahur 2
2 yumurtanın beyazin Maydanoz ve Dereotu ile omlet, üzerine 1 kk kadar beyaz peynir.
1 dilim ekmek
3 zeytin veya 2 ceviz
Bol yeşillik

İftar
2 su bardağı su
1 hurma
1 kâse çorba
1 dilim ekmek
15 dk aradan sonra
Evde o gün ne varsa ölçülü şekilde yemeğin suyundan tuketmeden yemek ve tabiki bol yeşillik :KK66:

İftardan iki saat sonra
1 sb yoğurt +1 meyve
Veya
3 top dondurma

Yatmadan önce 1 sb tarçınlı süt

Salatalara yağ yok, tuz, limon, sirke, hardal serbest.
Pilav, makarna, pide yok.
Dur sunun azcık ucundan alayım yok
Tatlı krizi asilamayacak kadar fazla ise dondurma yetiyor gerçi ama, 2 hurma, 2 ceviz günde 1 kere ekledim ben kendime :)

1 de Yeşilçay 1 fincan,
3 lt su

Eee yapıyor muyuz birlikte?
Merhaba canim nezmandir uyguluyosun peki ? Ise yaramistir yani daha once uygulasigin diyetin devami mi bu?

canım ben hayatta uyamam bu diyete uygulayabiliyosan çok iyi
Yıkamaya usenmedigin sürece bol salata hep tok tutuyor. Sınırsız olmasi da güzel. Sadece ekmek,makarna, pilav, tatlı vs yok. Ki dondurma var ve kesiyor :)
Merhaba canim nezmandir uyguluyosun peki ? Ise yaramistir yani daha once uygulasigin diyetin devami mi bu?

Diyetisyene 66 kilo ile başladım, 62 yim şu an. 6 haftada 4 kilo verdim. Fena da gitmiyor.
Tabi vücut alısınca biraz yavaşlıyor verme hızı. Ama bayram sonrası diyetisyen 2 günlük detoks ve ardından diyet planladı. Detoks bu yavaşlamayı önler dedi. Onu da o zaan söylerim :)

Yıkamaya usenmedigin sürece bol salata hep tok tutuyor. Sınırsız olmasi da güzel. Sadece ekmek,makarna, pilav, tatlı vs yok. Ki dondurma var ve kesiyor :)

Diyetisyene 66 kilo ile başladım, 62 yim şu an. 6 haftada 4 kilo verdim. Fena da gitmiyor.
Tabi vücut alısınca biraz yavaşlıyor verme hızı. Ama bayram sonrası diyetisyen 2 günlük detoks ve ardından diyet planladı. Detoks bu yavaşlamayı önler dedi. Onu da o zaan söylerim :)
masallah 62 leri görmüşsun hedefin ne

Ne güzel 62 olmuşsun inşallah bende ramazan sonuna kadar veririm

Ay cok guzel ya masallh ama diyet lafi bana gore degil diyet diyince hani hersey yasak gibi geliyor ya ondan cazip geliyor hersey cok iyi vermussin ramazandada gider senden bi 4 kg insallh... bu arada is noldu yoluna girdimi ?

Kızlar hergün girmeyi denedim ama giriş yapamadım kk ya anlamadım bir türlü. Dün dikkat ettim diyetime. Bugün de güzel geçer inşallah şimdi kızım uyudu biraz spor yapcam. Bu arada acayip grip oldum hiç halim yok ama bakalım dayanabildigim kadar biraz mekik ceksem bile kâr. Bu arada yazmaya baslamışsınız çok sevindim. Bende gircem devamlı :KK200:
Pazar tartı yapalım mı kızlar??

57 ydi. Ama 62 gibi görünmüyorum malesef. Biraz spor ve sıkılasmaya ihtiyacım var. Hala yürüyüş konusunda sıkıntı çekiyorum. Biraz zaman ayarlama konusunda beceriksizim sanırım :)
57 olursun canım az kalmış biraz daha gayret. Sen yaparsın ben inaniyorum:spor:

Ay cok guzel ya masallh ama diyet lafi bana gore degil diyet diyince hani hersey yasak gibi geliyor ya ondan cazip geliyor hersey cok iyi vermussin ramazandada gider senden bi 4 kg insallh... bu arada is noldu yoluna girdimi ?

Girdi gibi çok sukur. Aşırı yoğunluğu geçirdik. Ramazan da bir 4 daha zor. Biraz spor eklemeden vermeye devam edemem gibi. Bakalım inşallah :)

Mislisse Mislisse diyet gibi düşünme. Mesela evde hep bol salata olsun.
Salata derken boyle reyhanli feslegenli falan yap :) canin ceksin yemeyi :) Aciktikca ona yönel. Pilav makarna falan da aman da aman çok lezzetli yemekler değil zaten boşver :KK66:
Cacık, kozlenmis kırmızı biber yoğurtla vs Gayet lezzetli alternatifler
Onun dışında ne pisiriyorsan o zaten..
Tatlı konusunda ben de kendimi asabilmis değilim malesef. Ondan çok soylicek bi şeyim yok :)

Kızlar hergün girmeyi denedim ama giriş yapamadım kk ya anlamadım bir türlü. Dün dikkat ettim diyetime. Bugün de güzel geçer inşallah şimdi kızım uyudu biraz spor yapcam. Bu arada acayip grip oldum hiç halim yok ama bakalım dayanabildigim kadar biraz mekik ceksem bile kâr. Bu arada yazmaya baslamışsınız çok sevindim. Bende gircem devamlı :KK200:
Pazar tartı yapalım mı kızlar??
ben bir iki gündür çok kaçırıyorum oruç açınca herşeyi yemek istiyorum sanki regl yaklaştı onunda etkisi var tabi.iftara yakın mekik çekiyorum bugünde 50 çekebilsem süper olur :spor:bu arada geçmiş olsun canım pazar atalım inşallah foto

Kızlar nerelerdesiniz oruç tutanlar Nasıl gidiyor tutamayanlar diyete devammı ben ilk hafta 900 gr verdim sonunda 63.6 oldum :halay:

Aa supersin canim ben de ne orucu nede su bogazi tutamiyorum hem moralim hem psikom bizuk bunalimdayim :oops::KK43:
morelini bozma mislisse azmı kilo verdin sen arada böyle duraklama olur elbet yeterki alma canım oruca gelince sağlığınla alakalı sonuçta ama denersen tutmayı vitamin tavsiye ederim inan arkadaşlar bütün gün yatıyorz diyorlar ben emzirdiğim halde parktı marketti ev işiydi bütün gün ayaktayım şükürler olsun:nazar::nazar::nazar:bu arada bende bir hafta ara veriyorum oruca malum sebepten:KK51:

Insallah canim sen tatile nereye gidiyorsun bakalim
Canım mesajını şimdi gördüm. Bodrum à gidiyoruz son 10 gün kaldı ve ben çok yedim buraya yazmadıgım süre içinde. Bütünleme sınavlarım vardı bugün sonuncu girdim. O arada Allah ne verdiyse yedim valla çok pismanim

Back
X