- 7 Ağustos 2016
- 1.725
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
sutum cok az yok dencek kadar ac kalir diye 3 ogun bizle yediriyorim 4. ogunu meyve oluyor fazlami gercekden4 ogun cok degil mi ? Cocuk ister yerse tamamda zorla??
Ben olsam o yasta gunde bi sabah kahvaltiyla sut veririm birde yatmadan haricinde gun ucinde 3 ogun yemek
tesekur ederim gercekden cocuk buyutmek cok zor piskljik olarak hic bir seyden etkilenmesini istemiyorum yemek yerken bilene ama elimde degil zorluyorum bird3 oyle denemek lazimBenim bebegim cok kucuk ama okuduklarimdan arastirdiklarimdan ogrendigim kadariyla zorlamak iyi bir sey degil.. Sevdigi seyleri sevdigi sekilde vermeye calisin ne bileyim yumurtaya surat sekli verin ogunleri oyuna donusturun . yemek yiyormus gibi degil oyun oynuyormus gibi eglenceli bi hale getirmeye calisin. Sadece yemek degil her hangi bir davranisi kazandirirken hep boyle olmak lazim diye dusunuyorum. Allah yardimciniz olsun
Bebeklerin gelisim döneminde ilk 2 yıl önemli ve ara ogunlerle birlikte 5 ogun verilmesi normal.4 ogun cok degil mi ? Cocuk ister yerse tamamda zorla??
Ben olsam o yasta gunde bi sabah kahvaltiyla sut veririm birde yatmadan haricinde gun ucinde 3 ogun yemek
Sutun azsa fazladan sut ver.. o cocugun sutede ihtiyaci var. Imkanin varsa keci sutuyle basla.sutum cok az yok dencek kadar ac kalir diye 3 ogun bizle yediriyorim 4. ogunu meyve oluyor fazlami gercekden
Bende sisko bir bebek istemiyorum zaten oylede yesin sissin seyler yedirmiyorim besleykci seyler vermeye calisiyorum tesekur ederim :)Bebeğinizin beslenmesi gayet normal, kilosu da oldukça iyi. Daha fazlası boğum boğum görünen bir çocuk olur, öyle mi istiyorsunuz?
Oğlum 20 aylık, sanırım aşağı yukarı sizinkiyle aynı kilosu ve 3 öğün yiyor, anne sütü alıyor. Görüntü olarak gayet normal bir çocuk zayıf falan durmuyor
Ben illa 4-5 diye saymiyorum canim. Ucude farkli farkliydi cunku. Anne cocugunu tanir birazda, zorla yedirirsen tiksinir bu seferde belki.Bebeklerin gelisim döneminde ilk 2 yıl önemli ve ara ogunlerle birlikte 5 ogun verilmesi normal.
3 ogun yemek..aralarda bi meyve yogurt,meyveli yogurt gibi altarnetifler verilmeli.
Zorlamayin lutfen zaten kesinlikle aksi tepki verecektir. O sizin bebeginiz mutlaka dilinden anlatacak bir yolu bulursunuz.. Cok yemek degil kaliteli ogun ve bol sevgi. Mesela ben de bugun ilk kez havuc yedirdim haslayip ogluma cok heyecanli anlardi . evet annelik zor ve cok guzel. Neseli bir kahvalti diliyorum size yarin sabahtesekur ederim gercekden cocuk buyutmek cok zor piskljik olarak hic bir seyden etkilenmesini istemiyorum yemek yerken bilene ama elimde degil zorluyorum bird3 oyle denemek lazim
keci sutunu hic denemedim ama deniycem bi yerde daga okumusdum bunu ben su sekil besliyorum.mesela bu gun yediklerini soylim, zaten kavatilik olarak yumirta ve peynir sevmiyor yogurt icinede bir dilim.ekmek dogradim yedirdim, oglen bir kase aptamil sutlu pirincli mamasindan yedirdim. arada bir mandalina yedi ve aksam patates yemegi yarim tabak bi kaseden az makarna yedirdimSutun azsa fazladan sut ver.. o cocugun sutede ihtiyaci var. Imkanin varsa keci sutuyle basla.
4 ogun fazla degildir belki ama zorka yedrmk icin fazla. Cocuk kendi istiyosa tamamda.. atiyorum sabah bi dilim ekmek yedir neyle yediriyosan uzerine yarim elma muz filan yedir. Hani ogunun icinde vermis olursun.
Kızım 17 aylık ve 10kilo 750 grammerhaba 15 aylik bir oglum var 11.400 kilo deneyimli annelerimizden tavsiye almak istiyorum ogluma 4 ogun yediriylorum ve emiyor. Yanliz şoyleki oglum yemek, yemek istemiyor sutum cok az oylesine zevk icin emiyor ama ben zorla yediriyorum bazen agliyor vicdanim sizliyor ama napim zorlamasam hic istemiyor 4 ogun yeterlimi azmi veriyorim bide zorla yemek yedirmem.piskoljisini etkilermi oz guveni dusermi deneyimli anneler paylasirmisiniz fikirlerinizi benim ilk bebegim ve 22 yasindayim.
insalah tesekur ederiz teyzesi bende besleyici seyler olmasina cok dikat ediyliyorim bos sismesini istemiyorimZorlamayin lutfen zaten kesinlikle aksi tepki verecektir. O sizin bebeginiz mutlaka dilinden anlatacak bir yolu bulursunuz.. Cok yemek degil kaliteli ogun ve bol sevgi. Mesela ben de bugun ilk kez havuc yedirdim haslayip ogluma cok heyecanli anlardi . evet annelik zor ve cok guzel. Neseli bir kahvalti diliyorum size yarin sabah
Aptamil sutlu birsey yediriyomusun.. bu iyi..tamamen hani sutum az dedin ya yeterli sut urunu almiyosa diye demistim. Aslinda cok gozukmuyo burdan yazdiklarin dogrusu.keci sutunu hic denemedim ama deniycem bi yerde daga okumusdum bunu ben su sekil besliyorum.mesela bu gun yediklerini soylim, zaten kavatilik olarak yumirta ve peynir sevmiyor yogurt icinede bir dilim.ekmek dogradim yedirdim, oglen bir kase aptamil sutlu pirincli mamasindan yedirdim. arada bir mandalina yedi ve aksam patates yemegi yarim tabak bi kaseden az makarna yedirdim
Bu rahatlikdan bende istiyorum :)Kızım 17 aylık ve 10kilo 750 gram
İlk cocugumda cok zorlardım yesin diye,bu kuzımda zorlama yok,ben mutlu o mutlu tasayıp gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?