- 26 Mart 2014
- 1.020
- 754
- 73
sen bunları hic yazmadın ki...
ailesi istemeyince pat diye ayrılmıssın gibi geldi. hepimiz şok olduk. cocugun sessizligine tepki gibi oldugunu sanıyordum.
o da ayrılıgı kabullenmis zaten. aslında ona saydırmanın bir faydası yok ama rahatlayacaksan... yerinde olsam karaktersizligini yuzune vurur ama hakaret edercesine mahalle agzıyla konusmazdım.
yani oyle boynu bukuk esyaları aldım verdim seklinde gozukmek de istemezdim. hic konusmayacaksan aşırı bakımlı ol haline de gul geç, sefil şey.
bunları konuyu açtıktan 2 3 gün sonra oldu sanırım. tekrar yazmadım buraya. ki zaten cok kırılmış kandırılmış kötü hissediyodum.. ki kabullenmiş olmakta beni engelledi aslında bende onu istemiyorum.
evet. tüm karaktersizligini tüm sözlerini ona yedirmek istiyorum. enazından ben inanmış gibi yaptıgım iki küçük olay var. onlara inanmadıgımı ve önemseyip üzerine gelmedigimi de söylemeliyim. belki kandırdı sevmiş gibi görünerek evet inandım bende ama aptal da degilim bana oynadıgı "oynamaya calıştıgı" olayları göremeyecek kadar..
evet güzel bi konuşma yapmalıyım.. söyleyecekleri olsun olmasın yapıcam bu konuşmayı. cevap verebilecegini de hiç sanmıyorum. karşımda bi erkek varmış gibi konuşmıcam cünkü o verdigi sözlerin altında ezilicek..