• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel bir şeyler duymaya ihtiyacım var..

Güzel yazmışsın. İnsan kendini mutlu etmeli önce değil mi , bunu başarabilsem gerisi gelecek :31:

Misal mutlu olmak için bi dondurmaya ihtiyacın var birinin sana dondurma getirmesini bekleme, dondurma istiyosun diye eleştirmelerine de izin verme, git dondurmayı bul :)

ben seni çok iyi anlıyorum canım bazen ben bile anlam veremiyordum bu gereksiz hüznüme..hiç bir zaman içine atma daima paylaş canım
:16::16:

Demek sende benim gibisin :) Paylaşmaya o kadar ihtiyacım var ki uzun uzun dertleşmeye ...

Misal mutlu olmak için bi dondurmaya ihtiyacın var birinin sana dondurma getirmesini bekleme, dondurma istiyosun diye eleştirmelerine de izin verme, git dondurmayı bul :)

Hihihi bak bu hoşuma gitti :)) Hayat felsefemi değiştirmem lazım önce benim dediğin gibi kendi kendimi tedavi etmekle başlamam gerek :8:

Demek sende benim gibisin :) Paylaşmaya o kadar ihtiyacım var ki uzun uzun dertleşmeye ...

canım çooook hemde çoook :)her daim beklerim bende sana dertlenirim :9: nasreddin hocanın dediği gibi bana damdan düşmüş birini getirin :9:

canım çooook hemde çoook :)her daim beklerim bende sana dertlenirim :9: nasreddin hocanın dediği gibi bana damdan düşmüş birini getirin :9:

Merhaba..
Yaşadıklarımı uzun uzun anlatıp ne kendimi üzmek ne de sizleri sıkmak istemiyorum..Zaten okadar çok şey yaşadım ki günlerce anlatsam bitmez.
Yaşadıklarımın sonrasında hayattan umudum kalmadı . İçimdeki iyilik dahi bitti. İnsanları hiç düşünmeden kırmaya başladım. Mutlu insanlar gördüğümde niye onlar mutlu diye içten içe hayata , Allaha kızgınlığım başladı.. Şu yaşımda en ufak bi hayalim bile yok :) Ot gbiyim kısacası..
Sizlerden ricam aranızda ben çok üzüldüm , çok yıprandım asla mutlu olamam derken artık çok mutluyum , herşeyi unuttum atlattım diyenler var mı ? Hikayeleriniz belki bana da umut ışığı olur..

benim için de hiçbirşey o kadar iyi olmadı.. tam yoluna girdim dedim resmen tekrar başa döndüm herşey bozuldu... seni anlıyorum. çevremde herşeye bi anda sahip olan insanlar oldu. iş yönüyle sıkıntı çekmediler. eş yönüyle desen resmen gözlerinin içlerine baktı kocaları..:53::53: benden çok güzel değillerdi. yada daha akıllı. onlar için hep sevindim yanlış anlaşılmasın. ama kıskanmadım desem yalan olur. allah hep mutlu etsin o kısmı ayrı birşey tabiki ama ben aylarca çalıştığım halde elde edemediğim şeyler oldu.HAKKIM OLANI alamadım yani. evet o insanlarla aramızda bir fark var o da ŞANS.. çok büyük şeyler istemedim.
okuduğum meslekte çalışmak istedim.. OLMADI
işi gücü olan, ailesi bize yakın (kültürel olarak) bir eş istedim...OLMADI
orta düzey bir iş bulayım bari dedim... OLMADI
aylarca yıllarca çalıştığım sınavların bir çoğu... OLMADI
tek tesellim ise şu oldu. çok daha kötü durumda insanlar var. kendime üzüldükçe acıdıkça da işler iyi gitmedi. bana faydası da dokunmadı. aksine daha da güçsüzleşip herşeyden nefret eder hiçbirşey yapmak istemez oldum. gerçeği kabullendim. ve elimde olanlarla mutlu olmaya çalıştım. çabalamayı kestim mi? HAYIR... ama artık elde edemediklerime üzülmüyorum. çok fazla hiçbirşeye yada kimseye bel bağlamıyorum. beklenti küçük olunca üzüntü de küçük oluyor. elimden geleni yapıyorum sonra geri çekiliyorum. olursa oluyor olmazsa kısmet... kısaca bohem hayatı yaşıyorum. en azından böyle daha mutluyum..ŞANSININ DÖNMESİ DİLEĞİYLE..

Adalet diye birşey olmadığına inanırsan kızmayı da bırakırsın, adaleti kendi elinle sağlayacaksın. Mutlu olmak için ne gerekiyorsa yapacaksın,insanlar seni mutlu etmez sen kendini düşünür doğana uygun hareket edersen mutlu olursun.
SÜPER YAZI... içimdekilere cevap vermişsin resmenn..:46::46::46:

Hihihihi aynen beni sen anlarsın , seni ben anlarım :1: Bende beklerim tatlım her zaman :16:

Ben de senle aynı şeyleri düşünüyorum shanna..Bugün sokaklarda ağladım üstelik..Hep daha iyi olmaya çalıştıkça insnaların benbi aşağıya çekmesindne bıktım...Ne yapayım ailemden mi uzaklaşayım..Ozaman da kendimi yalnz hissediyorum..Üstelik bir tarafım eksik kalır küs kalırsam..

benim için de hiçbirşey o kadar iyi olmadı.. tam yoluna girdim dedim resmen tekrar başa döndüm herşey bozuldu... seni anlıyorum. çevremde herşeye bi anda sahip olan insanlar oldu. iş yönüyle sıkıntı çekmediler. eş yönüyle desen resmen gözlerinin içlerine baktı kocaları..:53::53: benden çok güzel değillerdi. yada daha akıllı. onlar için hep sevindim yanlış anlaşılmasın. ama kıskanmadım desem yalan olur. allah hep mutlu etsin o kısmı ayrı birşey tabiki ama ben aylarca çalıştığım halde elde edemediğim şeyler oldu.HAKKIM OLANI alamadım yani. evet o insanlarla aramızda bir fark var o da ŞANS.. çok büyük şeyler istemedim.
okuduğum meslekte çalışmak istedim.. OLMADI
işi gücü olan, ailesi bize yakın (kültürel olarak) bir eş istedim...OLMADI
orta düzey bir iş bulayım bari dedim... OLMADI
aylarca yıllarca çalıştığım sınavların bir çoğu... OLMADI
tek tesellim ise şu oldu. çok daha kötü durumda insanlar var. kendime üzüldükçe acıdıkça da işler iyi gitmedi. bana faydası da dokunmadı. aksine daha da güçsüzleşip herşeyden nefret eder hiçbirşey yapmak istemez oldum. gerçeği kabullendim. ve elimde olanlarla mutlu olmaya çalıştım. çabalamayı kestim mi? HAYIR... ama artık elde edemediklerime üzülmüyorum. çok fazla hiçbirşeye yada kimseye bel bağlamıyorum. beklenti küçük olunca üzüntü de küçük oluyor. elimden geleni yapıyorum sonra geri çekiliyorum. olursa oluyor olmazsa kısmet... kısaca bohem hayatı yaşıyorum. en azından böyle daha mutluyum..ŞANSININ DÖNMESİ DİLEĞİYLE..

Tamda yazmak istediklerimi sen yazmışsın aslında. Üniversiteye gitmek istedim babam yok , sadece annem var onun maaşıyla gidersem anneme hiç bişey kalmıyordu , gidemedim. İş desen şuan maaşım çok az , köpek gibi çalışıyorum ve işimde bi gelecek yok asla. Sevgilimle anlaşamıyoruz hiç bi konuda hemde. Çok farklı düşünüyoruz . Daha farklı şeylerde oldu hatta beni intihara sürükleyen ama onları anlatmak istemiyorum .
Evet kendime acımanın hiç bi faydası yok . Aslında herşeyde bi hayır vardır. Bi söz var çok beğendim 'hayatım alt üst oldu diye üzülme . kim bilir belki hayatının altı üstünden daha hayırlıdır' diye :31: Teşekkür ederim dilerim seninde şansın döner :16:

Benim bi derdim bitmeden diğeri başlıyor.. Umarım hepsi bi gün biter :31:

Abim askerde boynunu kırdiktan 5 ay sonra babam vefat etti ondan 6 ay sonra en büyük abim vefat etti daha sonra kuzenim boğularak öldü. Dedem vefat etti. Annem kisa süreli bir delilik geçirdi. Abimler iflas etti o kadar varlıktan sonra her şey battı mahvoldu. Diğer abim arabasıyla kamyonun altında kaldı Allaha Şükür kurtuldu. Evli Ablam intihar ederken yakalandı. Böyle böyle. Çok büyük karanliklardan aydınlığa da çıktık çok şükür. Şimdi çok mutluyuz Allahım başka acı gostermesin. Eşimle de çok mutluyum. Daha nice şeyler yaşandı da o kadar da anlatmayayim.
AMA karanliklardan aydınlığa çıktık çok şükür. Merak etmeyin her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.. zor oldu evet ama oldu çok şükür.
Merak etmeyin geçmeyen dert yok. Yeter ki sabredin. ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Abim askerde boynunu kırdiktan 5 ay sonra babam vefat etti ondan 6 ay sonra en büyük abim vefat etti daha sonra kuzenim boğularak öldü. Dedem vefat etti. Annem kisa süreli bir delilik geçirdi. Abimler iflas etti o kadar varlıktan sonra her şey battı mahvoldu. Diğer abim arabasıyla kamyonun altında kaldı Allaha Şükür kurtuldu. Evli Ablam intihar ederken yakalandı. Böyle böyle. Çok büyük karanliklardan aydınlığa da çıktık çok şükür. Şimdi çok mutluyuz Allahım başka acı gostermesin. Eşimle de çok mutluyum. Daha nice şeyler yaşandı da o kadar da anlatmayayim.
AMA karanliklardan aydınlığa çıktık çok şükür. Merak etmeyin her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.. zor oldu evet ama oldu çok şükür.
Merak etmeyin geçmeyen dert yok. Yeter ki sabredin. ..

Allah rahmet eylesin üzüldüm yaşadıklarına :( Eşinle mutlu olman çok güzel bişey en azından o yönden şanslıymışsın Allahım nazardan korusun :nazar: Herşey geçiyor ama insanda izler kalıyor mutlaka değil mi :31:

Allah rahmet eylesin üzüldüm yaşadıklarına :( Eşinle mutlu olman çok güzel bişey en azından o yönden şanslıymışsın Allahım nazardan korusun :nazar: Herşey geçiyor ama insanda izler kalıyor mutlaka değil mi :31:

Kalmaz mi? Telefon korkum var maalesef. Her telefon çaldığında elim ayağım titriyor nefes alamıyorum. Bütün acı haberler telefonla geldi. Annemi kaybetmek korkusu var. Allah korusun
Çok şükür ki bir sürü ablam ve abim var. Hep birbirimize sarıldik. Şu an 5 ablam 3 de abim var. Canlı kanlı Allah yokluklarini gostermesin.
Çok şükür eşim de müthiş bi insan Allah bozmasın. Rabbim daha fazla acı gostermesin. .
Inşallah sizin de güzel çok güzel günleriniz gelir merak etmeyin ;-)

şuanda bende aynı durumdayım seninle tam mutlu olacağım dediğim zaman bi tıkanma oluyor tam bağlandım hayata derken üst üste sıkıcı şeyler yaşıyorum ama dua ediyorum hep sende et

Haklısın ama çevremde öyle insanlar var ki adam akıllı sıkıntı çekmemiş her zaman hayat onun istediği gibi olmuş. Bunları görünce bende bi eksik var heralde diyorum. Allah beni yeterince denedi , artık bi sonu gelsin :43:

🙎 sen kendi umudunun katili olmussun be tatlim. kendimizden daha iyilerine degil, daha kötülerine bakalimki hep sükredelim yoksa Allah korusun bu günleri arariz ;(

Hayat hep inisli cikisli ve yer yüzünde cennet yok. o yüzden fazla birsey beklememek lazim su dünyadan.

her gecenin bir gündüzü vardir. Sen geceyi yasiyorsan gündüzün yakindir insAllah

Back
X