• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel değilsin denildi

hegshsdh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
11
6
1
23
eşimle severek evlendik 3. Yılımız. Kaynanamı da severim bana şimdiye kadar bir zararı dokunmamış. Kaynıma teyzesinin kızını istedik nişanı oldu. Kaynanam oğullarının içinde millet gelinlerin güzel değil demiş dedi bende kim demiş diye sordum boşver dedi demişler iki gelini de güzel değil. Diğer oğluna esprili bir şekilde bari seninki güzel olsun dedi. Kalbim yerinden çıkacak çok kırıldım çok üzüldüm eşimin ailesi arkamdan güzel değil demiş siz olsanız bunu takar mısınız ne tepki verirsiniz kaynanama tepki göstermeli miyim sizce

eşimle severek evlendik 3. Yılımız. Kaynanamı da severim bana şimdiye kadar bir zararı dokunmamış. Kaynıma teyzesinin kızını istedik nişanı oldu. Kaynanam oğullarının içinde millet gelinlerin güzel değil demiş dedi bende kim demiş diye sordum boşver dedi demişler iki gelini de güzel değil. Diğer oğluna esprili bir şekilde bari seninki güzel olsun dedi. Kalbim yerinden çıkacak çok kırıldım çok üzüldüm eşimin ailesi arkamdan güzel değil demiş siz olsanız bunu takar mısınız ne tepki verirsiniz kaynanama tepki göstermeli miyim sizce
Bu kaynanalar neden böyle patavatsız ve kuduruk acaba

Dünyada evlenecek kadın bitmiş gibi teyze kızına hallenen aile mağaradan 5dk önce çıkmıştır.
Herkesin her dediğini taksaydık

“Bana da herkes kaynanan götüme benziyor diyor ama sana gelip söylemiyorum”
diyesim gelirdi diyemezdim 😂 cahilin tekiymiş yahu.
Öz yeğenine mi çirkin diyor bir de?
Öz yeğenini gelin diye almış bir de?
Hayır o çirkin demedi. Millet gelinlerin güzel değil demiş dedi ve büyük ihtimalle eşimin halaları demiştir bunu. Bir yanım takma diyor ama bir yandan çok kırgınım gözlerim doluyor şu an

Hayır o çirkin demedi. Millet gelinlerin güzel değil demiş dedi ve büyük ihtimalle eşimin halaları demiştir bunu. Bir yanım takma diyor ama bir yandan çok kırgınım gözlerim doluyor şu an
Millete bok yemek düşer hooşşşttt deseydin keşke

Anladık aşkım anladık. Size gelip bunu diyorsa:
1. Başkası gerçekten dediyse eğer Kendi de böyle düşünüyordur
2. Başkası dememiştir direkt kendi düşüncesini söylüyordur.

İşte o bana söylemesi yanlış acaba kendi de mi bunu düşünüyor diyorum kendimce
Ya dusunse nolacak, herkes ķendini bilir. Baskalarinin dusuncelerine de mudahale edemezsiniz, o yuzden kaynananiz ne dusunuyor umursamayin. Kocaniz begenmis evlenmis, gerisine laf düşmez.

Cok rahatsiz olursaniz, bir daha laf gecerse "gelin kaynana topragindanmis derler" der gecersiniz.

Kayınvalidenin hatası bunu sana anlatması. Üzme kendini , boşver, milletin ağzı çuval değil ki büzesin. Boş boş konuşmuşlar işte.

Ben olsam " onu diyenin gözü bozuk herhalde" deyip güler geçerdim.

demişler iki gelini de güzel değil. Diğer oğluna esprili bir şekilde bari seninki güzel olsun dedi. Kalbim yerinden çıkacak çok kırıldım çok üzüldüm eşimin ailesi arkamdan güzel değil demiş siz olsanız bunu takar mısınız ne tepki verirsiniz kaynanama tepki göstermeli miyim sizce
Niye kırılıp üzüldünüz? Kayınvalideniz kardeşinin kızıyla oğlunu nişanlamış onu da güzel bulmuyor, kadın aynada kendisini bile beğenmiyor demek ki, kayınvalideniz güzel bulsa ne olacak bulmasa ne olacak, siz kendinizi güzel bulun yeter.

Kendini çirkin bulduğun için kırıldın herhalde. Ben olsam kırılmazdım, çünkü güzelim. Woohoo!😄

Back
X