kendi oglu cok mu güzel? cocuk kimseyi bulamamis da teyze kizina kakalamislar.
hic takilma, guzellik böyle bir sey degil.
ben de dünya güzeli degilim, dislerim yamuk, dudaklarim sinsi dudagi incecik, burnum karadenizli :) ama sevgilimin gözünde dunyalar kadar güzelim. o da ayni sekilde kusur bulmak istersen bir sürü şey soyleyebilirsin ama ben onu dunyalara degismem.
guzellik, cirkinlik... cook göreceli seyler bunlar.
eski sevgilim bana dunyalar guzeli gelirdi mesela sari sari, ayrildiktan sonra sari kıvırcık saci, bronz teniyle aslinda habeş maymununa benzedigini fark ettim:)
Eki Görüntüle 3608637
baska bir eski sevgilimin lacivert gozleri vardi sapsari slav bir cocuktu. dibim düşerdi adama. ama yakin arkadasim ben ayrildiktan sonra ondan domates diye bahseder oldu, güneş degdigi gibi pespembe oluyor diye. bu arkadasim mesela cook severek evlendi ve cook mutlu. kocasini da cok beğenir. insanligina iyi biri ama yolda karsima ciksa elli kuruş veririm. tirrek bir tipi var , sac kesimi falan :)
yani guzellik görecelidir. senin guzelligini olcecek kisi kaynananin komsulari degil.
ben olsam "hahaha inanir misin aysel teyze de anneme aynisini söyledi, insallah üçüncü damadin sacli olur / yakisikli olur / evi arabasi olur dedi" diye neleri eksikse onu söylerdim