Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

volkan konak şarkılarını bende severek dinlerim.. sende süpersin kuşum.. Şeniz :roflol: :roflol: :roflol:

seni üzenleyin Topu patyasın.
şekeyi çamuya düssün.
anneleyi onları hep dövsün
misketleyi kayboysun.
cay baydayını ellesin ciss olsun.
disleyi çüyüsün.
sokomeleyi eyisin.
bayyamda kimse paya veymesin.
annesi ajina bibey dolduysun
pisikletinin tekeyi patlasin.
hastalanansın doktoy amca iyne vuysun.
geceleyi öcüley kovalasın
molfiksi dolsun..
oyuncak ayısının göjü cıksın.
yeye düssün uff oysun.
bu yazıyı okumayan gaygamel olsun

yok kıssss ben senin aplanım ben senden bir yaş büyüğüm.ben 19 yaşından evlendim ne varsa sanki:roflol::roflol:

canım sen geç bile kalmışın bak bana 16 da evlendim erken çıkan yol erken evlenen döl alır misalı güya ama 8 yıldır döl möl alamadık:roflol:

yaa bende 20 ye girer girmez evlendim ne varsa..:sm_confused: memnunum kocişimden ama daha çocukmuşum yaw.:icecream:

a.s.a.s. ŞenizŞeniz kaydirigubbakcemile3

ciddimisin kıssssss çok erken seninki bende benimki erken diyordum..

evet canım çok ciddiyim sanki koca kıtlığı lise 2 de sözlendim yaz tatilinde nişanlandım bittiği yazda evlendim çok şükür kocamdan memnununm ama aynen dediğin gibi çok eziliyosun annemle oturup başbaşa bi oturamadık okul bitti kocaya kocada sağolsun oda ilk zamanlar yaşı çok büyük sayılmazdı çoook ezildim ama allahtan atlattım o günleri allahtan şimdi evim ocağım ayrı birlik oturduk ilk zamanlar pekte iyilikle anamıycam günler geçti ama adı üstünde geçti işte böyle...

yok kıssss ben senin aplanım ben senden bir yaş büyüğüm.ben 19 yaşından evlendim ne varsa sanki:roflol::roflol:

yaşı bırak şimdi ben senden önce evlendim ondan diyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende 19 da evlendim.. 2,5 yıl kayınvaldelerle oturduk.. sonra eve geçtik.. öyle işte..

abooo delümüsün bacu sen.. kaydirigubbakcemile3

fadiğim resimler pek güzel. Şeniz

yabangülüm o herif öldü sana diyim.. boynu kırıldı onun yaa.. kamera şakalarında görmüştüm.. yüzünü yere çarptı şakkk diye... burnu düzelmiştir herhalde.. :1shok::1shok:

birlikte nasıl oturdun ya bende evlenmeden önce birlikte otursakta olur diyordum.allahtan evimiz ayrı ama yinede çok yakınız.eşimde annecik biraz çok ezdirdi halada ezdiriyor.onlarda tepeme biniyorlar.bende sessizim bişey diyemiyorum desemde eşim ne yapar beni bilmiyorum..ahhhh ahhhh açma kutuyu söyletme kötüyü..

kıssss iyi dayanmışsın 2,5 yıl.beraber oturmak çok kötüdür ben yakınım burnumdan getiriyorlar.

Son düzenleme:

canım aynen bende öyleydim yaş küçükya yüzüne gülünce iyiler sanıyosun oda köprüyü geçene kadar sürüyo yani bizim köprü yüzük takana kadardı o kadar uzunda sürmedi . bende senin gibi diyodum bazen duyuyodum ayrı indirecekler diye üzülüyodum beni niye istemiyolar diye sonra bir buçuk yıl birlikte oturduk hiç girmeyim o konulara aynen dediğin gibi kociş hiç tutmadı beni hep ezdirdi sonra memurluğu kazanınca tayinimiz çıktı ve artık kendi evimiz oldu ilk zamanlar gene tepemizden inmediler ama bir gün canım burnuma geldi izine gittik boşanmalık olduk bende dedim kararını ver ya adam ol artık beni ezdirme yada ayıralım gitsin yolumuzu oda artık ben karışmıyorum dedi daha önceden lafta söyletmezdi ama şimdi ufaktan ufaktan kendimi savunuyorum hiç seslenmiyo bide artık 9 yıla gircez değişsin dimi bişeyler...

valla tulini kardeş insan 16 yaşındayken kendini çok akıllı sanıyoda bu yaşa gelipte arkana bakınca anlıyosun acı gerçeği ama allaha şükür çoook şükür eşimden memnunum her zaman memnundum zaten parazitler karışanlar olmadığı sürece rabbim beraber yaşlanmak nasip etsin inşallah elele...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…