Gülmek isteyen linke buyursun :)http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/230506-ilginc-gifler-13.html
Korkma semiham bişi yapamazz ipe bağlı elimde kaçamaz:roflol:
deli bal korktum heeeeeeeeeeeeeeee:mymeka:
Derenin derincesi akar suyun incesi
akar suyun incesi akar suyun ncesi
limbiyerden gelde gönlümün eglencesi
şimdigirse içiri gönlümün eğlencesi
şimdi girse içiri gönlümün eglencesi
şimdi içerde buluşsa spermimla yumurtası naniknanik sositososito sositososito
gönlümün bir tanesu:roflol:
yaaa.. seninde aplanım hihiihihihii .. sırnaşık şey Allah mesut etsin inş..
ay bu adamın akibeti ne oldu acaba..
yok kıssss ben senin aplanım ben senden bir yaş büyüğüm.ben 19 yaşından evlendim ne varsa sanki:roflol::roflol:
canım sen geç bile kalmışın bak bana 16 da evlendim erken çıkan yol erken evlenen döl alır misalı güya ama 8 yıldır döl möl alamadık:roflol:
yaa bende 20 ye girer girmez evlendim ne varsa..:sm_confused: memnunum kocişimden ama daha çocukmuşum yaw.:icecream:
seni üzenleyin Topu patyasın.
şekeyi çamuya düssün.
anneleyi onları hep dövsün
misketleyi kayboysun.
cay baydayını ellesin ciss olsun.
disleyi çüyüsün.
sokomeleyi eyisin.
bayyamda kimse paya veymesin.
annesi ajina bibey dolduysun
pisikletinin tekeyi patlasin.
hastalanansın doktoy amca iyne vuysun.
geceleyi öcüley kovalasın
molfiksi dolsun..
oyuncak ayısının göjü cıksın.
yeye düssün uff oysun.
bu yazıyı okumayan gaygamel olsun
ciddimisin kıssssss çok erken seninki bende benimki erken diyordum..
yok kıssss ben senin aplanım ben senden bir yaş büyüğüm.ben 19 yaşından evlendim ne varsa sanki:roflol::roflol:
evet canım çok ciddiyim sanki koca kıtlığı lise 2 de sözlendim yaz tatilinde nişanlandım bittiği yazda evlendim çok şükür kocamdan memnununm ama aynen dediğin gibi çok eziliyosun annemle oturup başbaşa bi oturamadık okul bitti kocaya kocada sağolsun oda ilk zamanlar yaşı çok büyük sayılmazdı çoook ezildim ama allahtan atlattım o günleri allahtan şimdi evim ocağım ayrı birlik oturduk ilk zamanlar pekte iyilikle anamıycam günler geçti ama adı üstünde geçti işte böyle...
birlikte nasıl oturdun ya bende evlenmeden önce birlikte otursakta olur diyordum.allahtan evimiz ayrı ama yinede çok yakınız.eşimde annecik biraz çok ezdirdi halada ezdiriyor.onlarda tepeme biniyorlar.bende sessizim bişey diyemiyorum desemde eşim ne yapar beni bilmiyorum..ahhhh ahhhh açma kutuyu söyletme kötüyü..evet canım çok ciddiyim sanki koca kıtlığı lise 2 de sözlendim yaz tatilinde nişanlandım bittiği yazda evlendim çok şükür kocamdan memnununm ama aynen dediğin gibi çok eziliyosun annemle oturup başbaşa bi oturamadık okul bitti kocaya kocada sağolsun oda ilk zamanlar yaşı çok büyük sayılmazdı çoook ezildim ama allahtan atlattım o günleri allahtan şimdi evim ocağım ayrı birlik oturduk ilk zamanlar pekte iyilikle anamıycam günler geçti ama adı üstünde geçti işte böyle...
yaşı bırak şimdi ben senden önce evlendim ondan diyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende 19 da evlendim.. 2,5 yıl kayınvaldelerle oturduk.. sonra eve geçtik.. öyle işte..
abooo delümüsün bacu sen.. kaydirigubbakcemile3
fadiğim resimler pek güzel. Şeniz
yabangülüm o herif öldü sana diyim.. boynu kırıldı onun yaa.. kamera şakalarında görmüştüm.. yüzünü yere çarptı şakkk diye... burnu düzelmiştir herhalde.. :1shok::1shok:
aaaa ne güzel meryem aynı günde evlenmişiz.
zaman ne çabuk geçiyo dimi?
daha dün evlendim gibi geliyo bana
birlikte nasıl oturdun ya bende evlenmeden önce birlikte otursakta olur diyordum.allahtan evimiz ayrı ama yinede çok yakınız.eşimde annecik biraz çok ezdirdi halada ezdiriyor.onlarda tepeme biniyorlar.bende sessizim bişey diyemiyorum desemde eşim ne yapar beni bilmiyorum..ahhhh ahhhh açma kutuyu söyletme kötüyü..
kıssss iyi dayanmışsın 2,5 yıl.beraber oturmak çok kötüdür ben yakınım burnumdan getiriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?